זה הרי מעכב ומאריך את כל המסלול, חוץ מזה שמכריחים אותנו להיחשף לקרייה הגדולה והענקית בעלז, אבל זה נראה לכם בסדר שכ"א שרוצה לרדת דוגמה באפריון או משהו כזה צריך לסבול את הסיבוב? אז תושבי הקרייה יילכו קצת, מה קרה??
וכמו"כ בהלוך?? למה למשל 402 לא מגיע לגאולה וכיכר השבת ואין פוצה פה ומצפצף, אע"פ שצריך ללכת דרך ארוכה מהתחנה הסמוכה (מול ישיבת באיאן), כל זה בגלל שלציבור הכללי אין מספיק עסקנים ולבעלז יש??
מישהו חושב כמוני או שאני טועה??
נשלח ב-1/11/2011 18:40
סיפור ישן עם זקן ארוך, יש הגורסים כי בעלז שומרים בכוח נציג במועצת העיר שתפקידו לדאוג אך ורק לעניין זה... וד"ל
נשלח ב-1/11/2011 18:42
עוד 3 דק' מפריעים לך? אין דרך להכנס לגאולה זה סיפור של שעה עיכוב,
נשלח ב-1/11/2011 18:53
אכן בעיה, ובעבר הוא עוד נסע דרך רחוב מנחת יצחק, עד שתושבי הרחוב התמרדו, והוא עבר לנסוע דרך רב שפע. זה נקרא כח קניה, כשציבור חסידי בעלז התאגדו הם קיבלו את מה שהם רוצים. אם נתאגד כולנו יחד נוכל כולנו לקבל עוד.
נשלח ב-1/11/2011 19:11
ה"בעיה" היא שבתחנה שם בקריה יש תמיד מלא אנשים שיורדים, והיא תמיד פעילה. ואני לא מדבר בערבי שבתות וחגים שהתחנות שם עמוסות ביותר.
נשלח ב-1/11/2011 19:13
מגשש כתב:
זה הרי מעכב ומאריך את כל המסלול, חוץ מזה שמכריחים אותנו להיחשף לקרייה הגדולה והענקית בעלז, אבל זה נראה לכם בסדר שכ"א שרוצה לרדת דוגמה באפריון או משהו כזה צריך לסבול את הסיבוב? אז תושבי הקרייה יילכו קצת, מה קרה??
וכמו"כ בהלוך?? למה למשל 402 לא מגיע לגאולה וכיכר השבת ואין פוצה פה ומצפצף, אע"פ שצריך ללכת דרך ארוכה מהתחנה הסמוכה (מול ישיבת באיאן), כל זה בגלל שלציבור הכללי אין מספיק עסקנים ולבעלז יש??
מישהו חושב כמוני או שאני טועה??
אייעץ לך עצה טובה. מהיום כשאתה עובר דרך קרית בעלז, עצום את העיניים. בדוק ומנוסה.
נשלח ב-1/11/2011 19:13
זה ממש ממש לא בסדר, זה פשוט ניצול של כח מלוכד קטן יחסית מול הציבור הכללי של הנוסעים שגדול פי כמה וכמה, שמנצל את הכח הזה לכפות על ציבור הנוסעים המשווע להגיע ליעדו בזריזות, ומסרבל את כל קו י-ם ב"ב והפוך, המסלול בלי הסטייה לבעלז עוד איכשהו נסבל והכל "על הדרך" אבל הכניסה לבעלז?? מסייטת ולא נחוצה, זה לא הוגן ולא ישר, גם אם למישהו שם באגד או בעירייה יש מילה וכח הוא לא צריך להשתמש בזה כנגד הרב הדומם, שהוא, לא קרה כלום, האמא תהיה עם ילדיה עשרים דקות חצי שעיה פחות (הלוך חזור), כי 'צריך להכנס לבעלז כי יש להם מישהו בעירייה' האבא לא יספיק ללמוד עם בנו ולשמוע איך הלך היום, וכן הלאה והלאה, אבל מה?? מישהו ישמע אותי, מישהו יתייחס אליי?? לא! כי 'אין לי מישהו בעירייה' ואני זה לא אני זה הרוב!! תוך חצי יום האשכול יבלע והכל יחזור על מקומו בשלום, האוטובוסים יכנסו הלאה לבעלז, האבא לא יספיק להיות זמן איכות עם ילדיו וכו', העיקר שתושבי שכונת בעלז לא יילכו חלילה כמה דקות.
נשלח ב-1/11/2011 19:15
התחנה ב'רב שפע' משרתת ציבור גדול מאוד, לא דווקא של בעלזא. אין תחנה נוספת בכל אזור רוממה.
נשלח ב-1/11/2011 19:17
אם פי 3, זה כבר מסודר, נתתי למגשש עצה מועילה...
נשלח ב-1/11/2011 19:20
ככר_כסף כתב:
עוד 3 דק' מפריעים לך? אין דרך להכנס לגאולה זה סיפור של שעה עיכוב,
תגובה שמוכיחה בעליל כי אין לך מושג במפת ירושלים.
נשלח ב-1/11/2011 19:22
אפשר להיעזר במשהו כזה
נשלח ב-1/11/2011 19:30
חזונט תבין, אין לי שום דבר ספציפי נגד בעלז, הדבר הזה באמת מפריע, ואני בטוח שאתה חושב שאני כן, אבל לא ולא, אין לי שום קשר לחצר בבני ברק שאתם משום מה מייחסים אותה כפונקציה בשבילכם (אף פעם לא הבנתי ולא אבין מדוע), זה באמת מפריע לי ולעוד אנשים, זה ממש נקרא לפסוע על ראשי עם קודש ולהטריח אותם על לא עוול בכפם, זה בפירוש מסרבל את כל הנסיעה, תשאל כל נוסע שאינו שייך לבעלז ויאמר לך, ממש אין לי שום עניין נגדכם.
ולגבי תגובותיך דלעיל, הם לוקים בסובייקטיביות וחוסר אובייקטיביות, מעיון קל בתגובותיך בפורומים השונים נראה שהנך קשור לחצר הקודש בעלז, ועם כל הכבוד, ויש כבוד, הינך מנוע מלהגיב בנושא זה. משום מה אינני מצליח להדביק לכאן קישורים של תגובותיך בפורומים שונים (כמו על עיתון משפחה שיצא בסוכות עם 40 עמודי בעלז ועוד) אבל אתה בוודאי יודע למה אני מתכוון. היה ברוך, אתה נמצא בחצר מצויינת, וכל זמן שאינך מעוניין ליסוע לאומן או משהו כזה, מקומך ומקום ילדיך מצויין שם ברוחניות ובגשמיות, אבל המחדל הנ"ל, הוא מחדל!!! נקודה סוף משפט!! על אמת צריך להודות לפעמים!
תוקן על ידי מגשש ב- 01/11/2011 19:31:22
נשלח ב-1/11/2011 19:38
ככר_כסף כתב:
עוד 3 דק' מפריעים לך?
אין דרך להכנס לגאולה זה סיפור של שעה עיכוב,
רפרוף בתגובותיך מגלה גם כי הינך קשור בצורה כזו או אחרת לבעלז, לכן גם אתה לוקה בחוסר אובייקטיביות ולא תוכל להגיב כאן לגופו של עניין, עמך הסליחה.
נשלח ב-1/11/2011 19:39
Mפי3 כתב:
התחנה ב'רב שפע' משרתת ציבור גדול מאוד, לא דווקא של בעלזא.
אין תחנה נוספת בכל אזור רוממה.
רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה להגן על בעלז, לכן לא תוכל להגיב כאן. סליחה.
נשלח ב-1/11/2011 19:43
תגידו_לי כתב:
עוד 3 דק' מפריעים לך?
אין דרך להכנס לגאולה זה סיפור של שעה עיכוב,
תגובה שמוכיחה בעליל כי אין לך מושג במפת ירושלים.
אכן ואכן, שלא לדבר על הסיבובים המסחררים הכלולים בכניסה לבעלז,
יש מושג שנקרא 'א צפתער קללה' לא יודע למה הדביקו את זה דווקא לצפת, אבל ככה זה, הקללות הם בנוסח כזה: "הלוואי שתפצח קילו גרעינים והגרעין האחרון יהיה רקוב" אותו דבר "תיסע נסיעה רגועה ושקיטה מב"ב לירושלים, בסוף תסתחרר מסיבובים בקריית בעלז, כי אין להם כח ללכת קצת, ואתה גם צריך לראות את הקרייה'
נשלח ב-1/11/2011 20:00
המסלול של 402 מטופש לחלוטין!
לא רק התוואי, אלא גם עצם היות מסלול מסתובב חצי שעה לפני היציאה וחצי שעה אחרי. בשעות הפנויות אני מתכוון.