|
|
| נשלח ב-1/11/2011 20:17 |
|
| |
| מגשש כתב: |  | התחנה ב'רב שפע' משרתת ציבור גדול מאוד, לא דווקא של בעלזא.
אין תחנה נוספת בכל אזור רוממה.
רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה להגן על בעלז, לכן לא תוכל להגיב כאן. סליחה. |
|
מגשש, רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה להשמיץ את בעלז לכן לא תוכל להגיב כאן, סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 20:29 |
|
| |
מגשש באפילה רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה למחות נגד כל מה שקשור לבעלז, לכן כל האשקול שלך מסריח ומיותר. סליחה.
וחוץ מזה למה הקו עובר את שכונת ויזניץ ונדבורנה בבני ברק, שיכנס ישר לנחמיה ומשם לחזו"א למה אנשים חייבים להפסיד שעת איכות בבית בגלל זה? חוצפה שחייבים למחות הא? ואני ח"ו לא נגד ויזניץ או נדבורה ח"ו ח"ו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 20:31 |
|
| |
| אומלל כתב: |  | התחנה ב'רב שפע' משרתת ציבור גדול מאוד, לא דווקא של בעלזא.
אין תחנה נוספת בכל אזור רוממה.
רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה להגן על בעלז, לכן לא תוכל להגיב כאן. סליחה.
מגשש, רפרוף קל בתגובותיך מגלה נטייה להשמיץ את בעלז לכן לא תוכל להגיב כאן, סליחה. |
|
תעיין היטב ותראה שאינני משמיץ, אני רק מגיב עניינית לגופו של עניין.
בנוסף לזאת, אפילו יהיה כדבריך, שיש לי נטייה נגד בעלז (שזה כלל וכלל לא נכון)
העליתי כאן טענה עניינית, שכל אחד מסכים איתה,
וחוץ מכמה ניניקים המזוהים עם בעלז כפי שעולה 'מרפרוף קל' אף אחד לא אומר שהטענה איינה צודקת,
חסידי בעלז בעצמם היו צריכים לפנות לעסקניהם שיפסיקו לפסוע על ראשי עם קודש ולהטריחם בסיבובים
רק בשביל 'כבוד בית בעלז', אם רצונם בכך, יוכלו לפתוח חברת נסיעות פרטית אפילו יש לי הצעה לשם
אולי 'בעלז טורס' ועם החברה הזו מצידי שיכניסו את כל הנוסעים לבקר ב'גרויסע שטיב' וב'מרכז העולמי' ואז
כולם יהיו מרוצים, רוב הנוסעים עמך בית ישראל- נסיעה רגועה ושקטה בלי סיבובים מרגיזים ומטרידים, נוסעי בעלז- ביקור ב'גרויסע שטיב', בנוסף לזאת,
אם אכן תהיה חברה 'בעלז טורס' אזי 'כבוד בית בעלז' יתרומם למעלה מעלה ע"י פרסום האוטובוסים עם הכיתוב
'בעלז טורס' וכולם יצאו מורווחים, מה נראה לך??
תוקן על ידי מגשש ב- 01/11/2011 20:33:35
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 20:49 |
|
| |
התחנה ברב שפע משרתת המון אנשים וקהל עצום ורב. כל הזמן אנשים יורדים שם ועולים שם. אבל... אף אחד מהם לא גר בסביבה, אלא הם הגיעו לשם בקו עירוני, או ברגל. ואם יבטלו את התחנה בבעלז או ברב שפע, הם יגיעו להר חוצבים, או לבר אילן, או לכניסה לעיר. למה לסרבל את הנסיעה? ובערבי חגים או מוצאיהם זה גרוע פי כמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 21:22 |
|
| |
מגשש, זה לא פעם ראשונה שאתה צועק שאין לך דבר נגד בעלז, ותוך כדי דיבור אתה משפריץ ארס.
אם לא הבנת מה שכתבתי תקרא שוב את תגובתך אלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 23:44 |
|
| |
זה כלום לעומת אוטובוס מצפת למרכז, שע"פ דרישת התאגדות מסויימת, מאריך דרך חצור אתה נוסע נסיעה של 10 דק' לכל צד בשביל להגיע לשם ולגלות שאף אחד לא עולה.
בשעות העומס לפעמים הוא מחליט להתחיל מחצור ולהגיע עמוס לצפת, ותארו לכם מה זה לעמוד מצפת לבני ברק. כמו כן בכיוון ההפוך דאגו שיתחיל מאשדוד וכך קו שבעיקרו הוא הקו היחיד שמיועד להוביל מבני ברק לצפת, בזמנים מסויימים (ער"ש ומוצ"ש) עד שהוא מגיע לב"ב הוא כבר מלא עד אפס מקום וכנ"ל.
זהו כוחה של אחדות וכח קנייה לו היינו משכילים לנצל את כוחנו כמותם גם אנחנו היינו נשכרים.
בהזדמנות זו אני נזכר בסרטון שהעליתי להמחשת הנושא, צפו: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2914164&forum_id=771
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 00:42 |
|
| |
| B127 כתב: |  | התחנה ברב שפע משרתת המון אנשים וקהל עצום ורב.
כל הזמן אנשים יורדים שם ועולים שם.
אבל...
אף אחד מהם לא גר בסביבה, אלא הם הגיעו לשם בקו עירוני, או ברגל.
ואם יבטלו את התחנה בבעלז או ברב שפע, הם יגיעו להר חוצבים, או לבר אילן, או לכניסה לעיר.
למה לסרבל את הנסיעה?
ובערבי חגים או מוצאיהם זה גרוע פי כמה.
|
|
מגשש, כבר הלך לישון, אז אני לוקח את שרביט התגובה.
מרפרוף קל נראה לי שיש לך נטיה לבעלז, אז אתה מנוע מלהביע דעה באשכול חיוני ומכריע זה.

|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 00:54 |
|
| |
אני בעד או נגד? אני גם לא גיבשתי דעה, אז אולי תעזור לי על סמך ההיסטוריה שלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 00:56 |
|
| |
קרצטיונא, קבל ברכות על מינוי המ"מ...  האם גם אתה תוכל לשחק אותה כמו 'מגשש'?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 01:11 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | קרצטיונא, קבל ברכות על מינוי המ"מ...
האם גם אתה תוכל לשחק אותה כמו 'מגשש'? |
|
אני לא נרדם כ"כ מהר
וקרצטיונא חביבי זה לא משחק, הלוואי זה היה משחק,
זה משחק בסבל של אנשים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 07:23 |
|
| |
מדוע הטענה רק ביחס לקו 402 . ומה עם קו 426 הנוסע לשכונות פתח תקוה, ונגרר באותו מסלול אוילי, דרך קרית בעלז . אין חסידי בלז בפתח תקוה, והאוטובוס לא מעלה ולא מוריד נוסעים בקרית בעלז, ובכל זאת קו 426 מטייל דרך קרית בעלז, לשמחת ליבם של תושבי פתח תקוה, ולשיפור יחסי הציבור של בעלז בקרב הנוסעים המברכים אותם בכל לב . אכן לצמרבה הצער בעלז מורכבת ממומחים ביחסי ציבור,כמו אייכלר ושות' ( מלבד התפרצויות עונתיות, כדוגמת ההשתלחות בחילוני בית שמש החרדים מהחרדים, בלא להבין שאי אפשר להסכין למעללי קרית הרמ"א כחיתוך ספסלים וחרדה מילדות חרדלניקיות, ולא לעורר פחד בקרב חילונים ) . כנגדו ישנם בבעלז "מומחים" ביחסי ציבור כזוגמת אלו שהביאו פוליטיקאים חילוניים להיכל בעלז לחרדת נפשו של אייכלר שהתפתל היטב בהסבר מנין הכסף, או אלו שדאגו לטיולי הקוים בקרית בעלז, בלי להבין שהנזק התדמיתי לבעלז, גדול עשרת מונים מהתועלת לחסיד בעלז אלמוני שנוסע במקרה לקרית בעל שם טוב בפתח תקוה וחוסך הליה בת שתי דקות . שום ניק מגויס לא יתקן את קללות הנוסעים היום יומיות . לתשומת לב . ובקשר לחצור וצפת, הרי עוד דוןגמה מופתית לאלו שמנצחים בקרבות ומפסידים במלחמה .,
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 07:34 |
|
| |
תמיד מקומם אותי הסיבוב המטופש בבעלז! גם אני מצטרף להנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 07:37 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | מדוע הטענה רק ביחס לקו 402 .
ומה עם קו 426 הנוסע לשכונות פתח תקוה, ונגרר באותו מסלול אוילי, דרך קרית בעלז .
אין חסידי בלז בפתח תקוה, והאוטובוס לא מעלה ולא מוריד נוסעים בקרית בעלז, ובכל זאת קו 426 מטייל דרך קרית בעלז, לשמחת ליבם של תושבי פתח תקוה, ולשיפור יחסי הציבור של בעלז בקרב הנוסעים המברכים אותם בכל לב .
אכן לצמרבה הצער בעלז מורכבת ממומחים ביחסי ציבור,כמו אייכלר ושות' ( מלבד התפרצויות עונתיות, כדוגמת ההשתלחות בחילוני בית שמש החרדים מהחרדים, בלא להבין שאי אפשר להסכין למעללי קרית הרמ"א כחיתוך ספסלים וחרדה מילדות חרדלניקיות, ולא לעורר פחד בקרב חילונים ) .
כנגדו ישנם בבעלז "מומחים" ביחסי ציבור כזוגמת אלו שהביאו פוליטיקאים חילוניים להיכל בעלז לחרדת נפשו של אייכלר שהתפתל היטב בהסבר מנין הכסף, או אלו שדאגו לטיולי הקוים בקרית בעלז, בלי להבין שהנזק התדמיתי לבעלז, גדול עשרת מונים מהתועלת לחסיד בעלז אלמוני שנוסע במקרה לקרית בעל שם טוב בפתח תקוה וחוסך הליה בת שתי דקות . שום ניק מגויס לא יתקן את קללות הנוסעים היום יומיות .
לתשומת לב .
ובקשר לחצור וצפת, הרי עוד דוןגמה מופתית לאלו שמנצחים בקרבות ומפסידים במלחמה ., |
|
לתשומת ליבכם עסקני ויחצנ"'י בעלז!!
אתם נהנים מנוסעים שעוברים דרך בעלז ובליבם במקום לברך, מקללים??
אז מה הרווחתם? הרי כל בר בי רב דחד יומא מבין שכניסת האוטובוסים לבעלז זה תוצאה
מעסקנות שלכם שנעשתה בנידון ובליבו כועס ורוטן, אוקיי, אז הוא נחשף לקריית בעלז המעטירה,
אבל מה יש בליבו?? אולי יצא שכרכם בהפסדכם? הרי די לכם בזאת שכל אחד שקצת מתקרב לירושלים רואה את ההיכל הגדול והענק והמפואר, לא די בזה?? חייבים למשוך כל אחד פנימה בהליכתו ובחזרתו??
קחו קצת אומץ, והורו לאגד או בעירייה אינני יודע היכן,
"תודה רבה על השירות עד עכשיו, אך מעכשיו והלאה אין צורך"!
כך תוסיפו הרבה שעות איכות בין אב לילדיו ובין איש לאשתו, בהרבה בתים מישראל,
ויברכו אתכם בליבם על הויתור הגדול, יביטו על ההיכל המפואר בדרכם בואכה ירושלים,
ליבם יתרונן על 'כבוד בית בעלז' ורק ברכות יעטו על ראשכם!!
תוקן על ידי מגשש ב- 02/11/2011 07:39:08
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 08:32 |
|
| |
אני לא חושב שהבעלזערס עד כדי כך קטנוניים, ומטריחים את הציבור כי הם רוצים שכולם ייראו את הקריה המכובדת שלהם. זה פשוט עסקנות אגואיסטית נטו, ואם יש לך כח ואתה יכול לבקש שהאוטובוס יבוא עד פתח ביתך, אז אתה מנצל את זה. ושוכח שזה לא יפה ולא אנושי. ואם מחר כולם יבקשו את זה, וכל הקוים יעשו כל מיני סיבובים, התחבורה הציבורית תפשוט רגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 10:05 |
|
| |
לי זה גם מפריע ולא בגלל שאני חושב שצריך להכנס לגאולה שזה גם טעות אלא פשוט להוריד את התחנה כל מי שנוסע ב402 זה נראה מוזר כאי' פתאום עושים סיבוב פרסה . קו עירוני לא אמור להכנס לשכונות.
|
|
|
|
|