|
|
| נשלח ב-2/11/2011 10:09 |
|
| |
אין מה לעשות, אנחנו הרוב הדומם, ואף אחד לא יסתכל עלינו כי אין לנו נציג בחלונות הגבוהים,
פשוט נמשיך לסבול ולשתוק, וגם האשכול הזה תוך יום יומיים ייבלע ויישכח. חבל.
ציבור שלם סובל ולאף אחד לא מפריע. חוסר הוגנות משווע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 10:23 |
|
| |
מדוע יחרה לכם, אם בעיתות לחץ יש את הנסיעות הישירות מהר חוצבים? ואגב, מה המסלול הצפוי של 422?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2011 11:02 |
|
| |
ציפורשיט אל תתמם, חבל לי כמו לרבים על חסידות כמו בלז שמעשים יפים ודברים יפים בחלקה, והיא נופלת בגלל מעשים קטנוניים ואויליים כמו זה . נכון שלא רק היא חוטאת בעסקנים קטנוניים ומטומטמים המורידים את שם החסידות אלא רבים וטובים הנופלים בדברים כגון אלו . אז לתשומת לב, נסו להכנס לעורו של הנוסע הממוצע שאיננו חסיד בלז, ואיננו מעונין בסיור חינם בקרית בלז, הוא כועס וכועס וכועס, וגם אם אתם לא שומעים כדאי שתשמעו, אתם וכל העסקנים הקטנים בכל המקומות, הגורפים רוחים קטנים בקרבות מקומיים ומפסידים במלחמה . לסיכום מיילך פירר ממשל מכבד אתכם, דברים כגון אלו מורידים אתכם . כנ"ל לגור, עזרה וישועה כמשל מרוממים אתכם, דברים אחרים ,נו נו . הרב צ'ולק מרומם את הליטאים, דברים אחרים... וכן כל השאר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 15:55 |
|
| |
אין ברירה צריך להתחיל ליסוע עם תחבורה פרטית
התח"צ ישאר רק לבלזערס
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 16:03 |
|
| |
משעמם לך... תסביר מה שכואב לך, וננסה לעזור לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:38 |
|
| |
נו מה יהיה נמשיך לסבול?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:51 |
|
| |
| מגשש כתב: |  | נו מה יהיה נמשיך לסבול? |
|
כן אתה תמשיך לסבול ולסבול ולסבול ולא רק מהאטובוס אלא מכל מה שהמלה בעלזא מייצג.
מה לעשות, בבעלזא עדיין לא קיבלו החלטה לסגור את הבאסטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:00 |
|
| |
| אומלל כתב: |  | נו מה יהיה נמשיך לסבול?
כן אתה תמשיך לסבול ולסבול ולסבול ולא רק מהאטובוס אלא מכל מה שהמלה בעלזא מייצג.
מה לעשות, בבעלזא עדיין לא קיבלו החלטה לסגור את הבאסטה.
|
|
תן לי לתת לך טיפ טוב אחי היקר,
אם אתה רוצה שאני אחשוב שאתה לא בעלזר, אז אל תכתוב 'בעלזא' , תכתוב 'בעלז' או 'בלז'
ככה אנחנו נסתפק ולא נדע, אז לטובתך, מהיום אתה כותב 'בעלז' ואם תכתוב 'בלז' אז אתה בכלל מסודר...
ועכשיו לעניינינו, אין חולק שלבעלז יש המון דברים טובים, אין ספק שזו חסידות מפוארת, ממסד אדיר,
מוסדות, חינוך, שירותי קהילה ודת וכו' וכו', אבל לכל אחד ביננו יש חסרונות, ואם הוא מכיר בהם, הוא רק משפר את עצמו,
ולכן אתם צריכים לדעת, שלנצל מעמד כדי לכפות על אנשים בכח הזרוע להיכנס לקרייה בכל פעם שהם נוסעים לב"ב או לי-ם, זה פשוט לא בסדר, זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 22:58 |
|
| |
מגשש, תודה על הטיפ, רק לא הבנתי מדוע אתה חושב שאני רוצה להסתיר את השתייכתי לחסידות בעלזא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 23:06 |
|
| |
אכן מפריע מאוד,
אני עוד זוכר שח"כ אייכלר עשה את זה, לפני הרבה שנים (5 או 6 משהו כזה) ואז גם התקוממו הרבה, לדעתי זה ממש מאריך את הדרך בהרבה זמן ורק כדי שכמה חסידי בעלז מתקשים בעליית הר קטן של בדיוק 3 דק' הליכה.
הבעייה העיקרית היא שזה לא רק מאריך את הדרך, אלא גם גורם לפקקים, הרחובות באזור שם צרים גם כך, אוטובוסים גורמים רק לפקקים ואח"כ בתחנה של בעלז נתקעים הרבה אוטובוסים שחוסמים את כל הכביש לאוטובוסים שלאחריהם, לדעתי צריך לבטל את המנהג ההזוי הזה.
תוקן על ידי חרדי_טוב ב- 05/11/2011 23:11:19
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 00:39 |
|
| |
מגשש, אתה סתם עושה מעצמך לעג וקלס. נודניק על חשבון מאות הנוסעים העולים ויורדים מידי יום ויום בתחנת רב שפע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 00:52 |
|
| |
| סיסמתי כתב: |  | מגשש, אתה סתם עושה מעצמך לעג וקלס.
נודניק על חשבון מאות הנוסעים העולים ויורדים מידי יום ויום בתחנת רב שפע.
|
|
צודק. עזוב אותו. סתם נודניק משועמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 02:53 |
|
| |
| חרדי_טוב כתב: |  | אכן מפריע מאוד,
אני עוד זוכר שח"כ אייכלר עשה את זה, לפני הרבה שנים (5 או 6 משהו כזה) ואז גם התקוממו הרבה, לדעתי זה ממש מאריך את הדרך בהרבה זמן ורק כדי שכמה חסידי בעלז מתקשים בעליית הר קטן של בדיוק 3 דק' הליכה.
הבעייה העיקרית היא שזה לא רק מאריך את הדרך, אלא גם גורם לפקקים, הרחובות באזור שם צרים גם כך, אוטובוסים גורמים רק לפקקים ואח"כ בתחנה של בעלז נתקעים הרבה אוטובוסים שחוסמים את כל הכביש לאוטובוסים שלאחריהם, לדעתי צריך לבטל את המנהג ההזוי הזה.
תוקן על ידי חרדי_טוב ב- 05/11/2011 23:11:19 |
|
פשוט מרתיח, לא??
אני לא מבין, אלפי נוסעים סובלים ובגלל קומץ תושבים של שכונה מסויימת עם דובר טוב אין פוצה ומצפצף?
פסיעה על ראשי עם קודש נקודה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 02:57 |
|
| |
| סיסמתי כתב: |  | מגשש, אתה סתם עושה מעצמך לעג וקלס.
נודניק על חשבון מאות הנוסעים העולים ויורדים מידי יום ויום בתחנת רב שפע.
|
|
ייתכן שיש מאות נוסעים כאלה, אבל מה זה קשור? כל אחד מודה שהכניסה הזו מסרבלת ומיותרת,
אם חסידי בעלז מעוניינים לקחת על עצמם את הטרחה וגזילת אלפי אלפי שעות מצטברות של יהודים עמלי יום,
עמלי תורה, אמהות לילדים, אנשים מבוגרים וכו', שיערב ויבושם להם, הם הרי מעל הכל, יש להם את אייכלר, ואם יצטרכו, יגייסו גם את פירר, אז למי אכפת??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 07:20 |
|
| |
הבעיה האמתית של קו 402 שהאיסוף בירושלים לוקח למעלה מחצי שעה וזה זמן לא סביר לכל הדיעות כמעט שוה ערך לזמן שלוקח הנסיעה עצמה מירושלים לבני ברק
|
|
|
|
|