בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אלעזר וינוגרד = מקימי, התרשמות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2011 09:15 לינק ישיר 
אלעזר וינוגרד = מקימי, התרשמות

שלום וברכה

בוקר טוב, אני חש בצורך בלתי ניתן לתיאור לכתוב התרשמות על היצירה שביצע החזן אלעזר וינוגרד.
וזאת בשל שלפני כמה חודשים אולי שנה העלו יצירה בביצועו ולא כל כך נהנתי והיו דברים רבים שדורשים שינוי ולימודים בכדי להתקדם, דברים אלו לא היו ראויים להיאמר, משום שהוא תלמיד ואת חוותהדעת מוריו בוודאי אמרו לו.

על כן אני חש בצורך עז ולפתוח אשכול חדש על ההתרשמות מהביצוע הזה לעומת אותו ביצוע, הביצוע הזה הוא פנטסטי מדויק נעים לאוזן, פשוט מיוחד, עם קולרטורות בריאות משתפכות ונאות, היה לי את התענוג להקשיב ליצירה, הבחור פשוט מוכשר והוא לקח את כל ההערות צעד קדימה והוא השתפר לבלתי שיעור, הן בדיוק בצלילים הן בשמיעה בהאזנה לליווי, שאפו התקדמות נאותה.

כמובן אף אחד שלא מושלם ויש עדיין על מה לעבוד אך כתלמיד לראות כזה ביצוע זה מרשים. כל הכבוד למוריו אשרי בית הספר שאלו תלמידיו.

יום טוב והצלחה בכל העניינים

תוקן על ידי cantor_yo2 ב- 03/11/2011 09:29:56

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2011 12:31 לינק ישיר 

צפיתי אמש בביצוע וינוגרד הוא חזן נהדר עם אמירה מתוקה ממש, עם קול עדין ויפה הוא מטפס לגבהים בעדינות מלוטשת ללא צרחות וללא חפירות כל הכבוד עתידו מובטח (נראה שהוא תלמיד של אלי יפה רואיםאת החותם המיוחד)
צפיתי אמש בביצוע וינוגרד הוא חזן נהדר עם אמירה מתוקה ממש, עם קול עדין ויפה הוא מטפס לגבהים בעדינות מלוטשת ללא צרחות וללא חפירות כל הכבוד עתידו מובטח (נראה שהוא תלמיד של אלי יפה רואיםאת החותם המיוחד) וסובול התפוח נפל לא רחוק מהעץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2011 14:55 לינק ישיר 

לא הייתי נוכח בפורום בעת שעלה האשכול הגועלי ההוא, במקום להתעסק עם חזנות בכל מקום דוחפים את המריבות.
לשמחתי נשלחה אלי ההקלטה של מקימי ואני מסכים עם קנטור יוס בכל מילה, בהחלט מדובר בחזן מבורך, והמקהלה גם היא היתה מצוינת בקטע הזה וההוספות הפנטסטיות שאלעזר הוסיף זה פשוט מדהים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אלעזר וינוגרד = מקימי, התרשמות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext