| נשלח ב-3/11/2011 22:57 |
|
| |
| ציקית כתב: |  | יש לי חברה שהיתה מורידה על זה. וגם על שמות פרטיים.
היום היא כבר מתפשרת על דברים יותר גדולים. |
|
נשמע עצוב הבנתי תרמז:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 23:10 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | | לא השאלה האם אנחנו היינו מורידים על זה.. אלא האם זה נכון להוריד על זה..ואם זה נכון? זה תלוי בהרגשה שלך.. אבל בתכלס, היות כשאוהבים בן אדם, אוהבים גם את כל הסובב.. בפרט כשזה נוגע לשמות משפחה וכו'... (לדוגמא, אם את לא אוהבת שם מסוים, אבל בסופו של דבר את תאהבי את החברה הזאת, אחיינית וכו'.. את תשימי לב שאת כן מחבבת את השם...) אין שום סיבה שתורידי על זה לכל הפחות לפני שאת מנסה את האישיות..אם תתחברי לאישיות, תהיי בטוחה שתתחברי גם לשם...דבר ראשון תודה.דווקא חלק מהשאלה היא כן מה אתם הייתם עושים סתם בשביל להיכנס לפופורציות.מה שכתבת בנוגע לשאר זה נכון לגבי השם הפרטי שלו (שגם הוא בקנטים..) וזה אתה צודק אם אני אוהב אותו השם שלו יהפך להיות הכי יפה בתבל.אבל השם משפחה.. אהממ מסכנים הילדים, הנכדים ואני :) וגם...אולי אני אהיה קצת גיזענית אבל זה משייך מאוד למגזר מסויים שלא יודעת אם באלי להשתייך אליו במוצהר. (אינלי בעיה להשתייך אבל...) |
|
הפרופורציות.. הוא מה שאת מרגישה.. את זו שתחיי עם זה לאחר מכן לא אנחנו.. כך שאף אם תשמעי שזה לא כזה גרוע.. את בעצם כעת נרגעת ומשכנעת את עצמך.. אבל ביום יום.. בחיי המעשה לא בטוח שתעמדי בזה, אא"כ עכשיו את מרגישה שאת מסוגלת להרגיש טוב עם זה..
מסכנים? תלוי איפה את חייה.. תלוי איך את חייה עם זה.. אם את תהיי מאושרת בהם השם משפחה פחות יפריע לך.. זה לא יזיז לך.. אא"כ את מתכוונת להיות לא מה שאת.. להשתייך לחברה שאת לא חייה בה..
אגב, אני ממש מבין את התחושה שלך.. גם הרב שטיימן שליט"א סובר, שלא לתת שם פרטי שהילד בעתיד יתבייש בו גם אם זה על שם אבא או אמא.. ! לדעתו, יש להוסיף שם... אבל שוב.. אם הבחור מיוחד ושווה את זה.. תאמיני לי שאחרי הרגשות את תצחקי על זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 23:58 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  |
הפרופורציות.. הוא מה שאת מרגישה.. את זו שתחיי עם זה לאחר מכן לא אנחנו.. כך שאף אם תשמעי שזה לא כזה גרוע.. את בעצם כעת נרגעת ומשכנעת את עצמך.. אבל ביום יום.. בחיי המעשה לא בטוח שתעמדי בזה, אא"כ עכשיו את מרגישה שאת מסוגלת להרגיש טוב עם זה..
מסכנים? תלוי איפה את חייה.. תלוי איך את חייה עם זה.. אם את תהיי מאושרת בהם השם משפחה פחות יפריע לך.. זה לא יזיז לך.. אא"כ את מתכוונת להיות לא מה שאת.. להשתייך לחברה שאת לא חייה בה..
אגב, אני ממש מבין את התחושה שלך.. גם הרב שטיימן שליט"א סובר, שלא לתת שם פרטי שהילד בעתיד יתבייש בו גם אם זה על שם אבא או אמא.. ! לדעתו, יש להוסיף שם... אבל שוב.. אם הבחור מיוחד ושווה את זה.. תאמיני לי שאחרי הרגשות את תצחקי על זה.. |
|
וואי, תשמע!! יש לך בהחלט דעות עמוקות.. בכל פעם מחדש אני נהנית לקרוא את התגובות שלך..... תובנות מדהימות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:09 |
|
| |
משפחה אי אפשר להחליף.. אבל שם משפחה?? אפשר גם אפשר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:11 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | משפחה אי אפשר להחליף.. אבל שם משפחה?? אפשר גם אפשר!!! |
|
תכל'ס אתה היית מחליף??
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:35 |
|
| |
אם היה צריך? בכיף!!! למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:11 |
|
| |
אחותי איזה בלגן את עושה, בררתי עליו הוא לא מתאים לך, מה את פותחת אשכולות בלי קשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 12:08 |
|
| |
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 04/11/2011 12:08:22
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 14:08 |
|
| |
רוח, רוח אם צוחקת עלינו אז אני אסביר לך מה קרה החלפנו שם משתמש (הרי כידוע אנחנו על אותו מחשב ) ולכן כשהחלפנו נשלחה הודעה ריקה. הבנת אחותי?? זה לא כזה מסובך :)
אז עכשיו את סולחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 14:14 |
|
| |
אני בה אוהבת את השם שלי(פרטי ומחה)אני לא חושבת שזה סיבה להוריד שידוך....(אם כי אני חושבת ששם משפחה בעייתי קשור רק למוצא מסוים מאוד...אני לא גזענית!!!!)
|
|
|
|
|