| נשלח ב-4/11/2011 00:34 |
|
| |
אח שלי עקף אותי!!!
ואחותי, כפי המסתמן גם בדרך לעקוף אותי.. היא כבר הדליקה את ה"ווינקר" לקראת היציאה לעקיפה המסתמנת.. ואני? בשלי נשארתי... נע לי לאיטי על מסלול חיי השגרתי והכייפי... אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי. אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי.. לשניהם אמרתי של מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי. אלא ש- כאן מגיע האשכול החדש. כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב. אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה? לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות? למה זה אמור להפריע לי? עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי? אולי אני אדם טוב.. אבל לא עד כדי כך טוב.. אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי? לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי. נו מה הבעיה? אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא! אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו? מה לאחי הצעיר ממני שמתארס ול"עקיפה"? הדבר היחיד שאני כן מצליח לנסות לחשוב - אולי זה באמת דומה לעקיפה על הכביש. שם אם פתאום מגיח לו איזה נהג ועוקף אותי כרוח - לפעמים מתעורר בי הרצון "להראות לו איך נוהגים ב-א-מ-ת".. אבל כמובן - אך מחשבה שטותית היא זו.. מישהו כאן יכול להניח את עצמו על המקלדת בבקשה? מישהו יכול לומר לי למה זה אמור להפריע לי? ואת/ה הכותב/ת את תגובתך, לך?? מפריע אם הצעיר/ה ממך "יעקוף" אותך?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:42 |
|
| |
צריך לשאול את אחי היקר 23.. כי אני גם בהבהובים עליו... נחכה שאפנה לו ת'מחשב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:44 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | | צריך לשאול את אחי היקר 23.. כי אני גם בהבהובים עליו... נחכה שאפנה לו ת'מחשב. |
|
אבל את? מה יש לך לומר?? תתניעי וסעי על המקלדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:45 |
|
| |
האם גם בארוחת בוקר הם מחכים עד שכבודו יקח מנתו ראשון או שרק כאן הם "מתחסדים"? 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:48 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | ואחותי, כפי המסתמן גם בדרך לעקוף אותי.. היא כבר הדליקה את ה"ווינקר" לקראת היציאה לעקיפה המסתמנת.. ואני? בשלי נשארתי... נע לי לאיטי על מסלול חיי השגרתי והכייפי... אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי. אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי.. לשניהם אמרתי של מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי. אלא ש- כאן מגיע האשכול החדש. כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב. אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה? לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות? למה זה אמור להפריע לי? עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי? אולי אני אדם טוב.. אבל לא עד כדי כך טוב.. אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי? לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי. נו מה הבעיה? אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא! אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו? מה לאחי הצעיר ממני שמתארס ול"עקיפה"? הדבר היחיד שאני כן מצליח לנסות לחשוב - אולי זה באמת דומה לעקיפה על הכביש. שם אם פתאום מגיח לו איזה נהג ועוקף אותי כרוח - לפעמים מתעורר בי הרצון "להראות לו איך נוהגים ב-א-מ-ת".. אבל כמובן - אך מחשבה שטותית היא זו.. מישהו כאן יכול להניח את עצמו על המקלדת בבקשה? מישהו יכול לומר לי למה זה אמור להפריע לי? ואת/ה הכותב/ת את תגובתך, לך?? מפריע אם הצעיר/ה ממך "יעקוף" אותך? |
|
אתה יכול להסביר לי למה אתה בכוח מחפש דברים שיפריעו לך...? למה זה כל כך מפריע לך שזה לא מפריע לך במקום לשמוח שזה לא מפריע לך..?
ואם בכל זאת חשקה נפשך להבין למה זה אמור להפריע? מהסיבה הפשוטה ביותר, שככה זה התקבע בציבור שזה לא יפה לעקוף.. החשש שהשני יפגע, ירגיש נחות, ירגיש לא נעים וכו'.. אבל אין בכך שום שמץ של אמת.. תשמח שאתה מעל זה...!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 00:59 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | | אתה יכול להסביר לי למה אתה בכוח מחפש דברים שיפריעו לך...?למה זה כל כך מפריע לך שזה לא מפריע לך במקום לשמוח שזה לא מפריע לך..?ואם בכל זאת חשקה נפשך להבין למה זה אמור להפריע?מהסיבה הפשוטה ביותר, שככה זה התקבע בציבור שזה לא יפה לעקוף.. החשש שהשני יפגע, ירגיש נחות, ירגיש לא נעים וכו'.. אבל אין בכך שום שמץ של אמת.. תשמח שאתה מעל זה...! |
|
אני לא מחפש דברים שיפריעו לי. אבל מה שאני לא מבין - והוא בר השגה בשבילי - מפריע לי שאני לא מבין אותו. לא מפריע לי שזה לא מפריע לי. מפריע לי למה אני לא מבין למה לאחרים כן? ואם הם צודקים (מה שלא נראה לי..) - למה לי לא? אשכוייעח!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:00 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | צריך לשאול את אחי היקר 23.. כי אני גם בהבהובים עליו... נחכה שאפנה לו ת'מחשב. אבל את? מה יש לך לומר?? תתניעי וסעי על המקלדת. |
|
ברעיון אני הכי קטנה בבית ככה ש.. אבל בא נאמר לא הייתי הכי מאושרת אם אחיינית שלי הייתה עוקפת אותי. (אל דאגה היא רק בת 5 יש לה עוד איזה שנתיים להתבשל..)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:30 |
|
| |
לדעתי בימנו יש לבקש מחילה לא רק מאחים אלא גם מחברים קרובים. לפעמים זה כואב הרבה יותר.
היה לי חבר אחד טוב רווק, אחרי שאת כל השאר סחפה הרוח, באה הרווקות וחיברה בינינו. עשינו הכל יחד, תמכנו אחד בשני בלי מילים (כי לגברים אסור להתבכיין אחד לשני), וגם דיברנו על שידוכים בנימה עצובה. וכמובן שבכל כמה שעות הפלטנו אנחה השוברת חצי גופו של אדם ואמרנו זה לזה "האמנת פעם שאנחנו נישאר אחרונים".
ויום אחד אני רואה שלוש שיחות שלא נענו ממנו, ולא הייתי צריך יותר מזה כדי לדעת. כי ידעתי שיש משהו על הפרק. לא רציתי לענות לו, לא רציתי לחזור אליו, לא רציתי לשמוע, אז חזרתי אליו רק כעבור כמה שעות כדי לשמוע "אני סוגר הערב".
וכבר כתבה גרטשן רובין בספרה (אפשר לקנות דעת גם מספרים בני ימינו): ישנה הרגשה המכונה "ההרגשה המוזרה", זוהי הרגשה מוזרה שמגיעה כאשר מישהו שהיה איתך באותה רמה מתקדם הלאה וכביכול עוקף אותך, גם אם זה לא על חשבונך, וגם אם אתה חבר שלו ומפרגן לגמרי, אין אדם חף מן ה"הרגשה המוזרה". זו לא קנאה, ודאי שלא שנאה, גם לא צרות עין כי אתה מאחל לו את כל הטוב שבעולם, כשמה כן היא "הרגשה מוזרה", וגם אם לא תרצה ותשכנע עמצך אלף פעם שזה לא יפה לחשוב כך כשחבר מתארס, ה"הרגשה המוזרה" נמצאת שם, בדיוק ברגעים הקריטיים בהם אתה צריך לשמח אותו כי אתה החבר הטוב שלו.
אז לפני שאתם מבקשים סליחה מאח בוגר ואדיש, שזה לא מפריע לו גם אם יתאמץ. גשו לחברה הקרובה ודברו, אל תגידו את המשפטים המעצבנים שאתם נוהגים לומר "בקרוב אצלך" או יותר גרוע "נו, מה איתך, מה אתה מתעכב", אל תתחילו לתת עיצות, פשוט תגשו ותאמרו בדיוק מה שאמרתם לאח או לאחות שעקפתם, "אני מרגיש לא נעים להשאיר אותך מאחור, אבל אני רוצה לחיות ולאהוב", אל תנהגו כילד הרואה את המשחק האהוב עליו מיד שוכח הכל ורץ, זה בסדר לרוץ אל האהבה, אבל תעשו זאת בצורה נכונה, ואם לא עשיתם כן דעו לכם שזוהי העקיפה של ימנו (לדעתי).
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 04/11/2011 01:44:15
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 01:48 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | לדעתי בימנו יש לבקש מחילה לא רק מאחים אלא גם מחברים קרובים. לפעמים זה כואב הרבה יותר.
היה לי חבר אחד טוב רווק, אחרי שאת כל השאר סחפה הרוח, באה הרווקות וחיברה בינינו. עשינו הכל יחד, תמכנו אחד בשני בלי מילים (כי לגברים אסור להתבכיין אחד לשני), וגם דיברנו על שידוכים בנימה עצובה. וכמובן שבכל כמה שעות הפלטנו אנחה השוברת חצי גופו של אדם ואמרנו זה לזה "האמנת פעם שאנחנו נישאר אחרונים".
ויום אחד אני רואה שלוש שיחות שלא נענו ממנו, ולא הייתי צריך יותר מזה כדי לדעת. כי ידעתי שיש משהו על הפרק. לא רציתי לענות לו, לא רציתי לחזור אליו, לא רציתי לשמוע, אז חזרתי אליו רק כעבור כמה שעות כדי לשמוע "אני סוגר הערב".
וכבר כתבה גרטשן רובין בספרה (אפשר לקנות דעת גם מספרים בני ימינו): ישנה הרגשה המכונה "ההרגשה המוזרה", זוהי הרגשה מוזרה שמגיעה כאשר מישהו שהיה איתך באותה רמה מתקדם הלאה וכביכול עוקף אותך, גם אם זה לא על חשבונך, וגם אם אתה חבר שלו ומפרגן לגמרי, אין אדם חף מן ה"הרגשה המוזרה". זו לא קנאה, ודאי שלא שנאה, גם לא צרות עין כי אתה מאחל לו את כל הטוב שבעולם, כשמה כן היא "הרגשה מוזרה", וגם אם לא תרצה ותשכנע עמצך אלף פעם שזה לא יפה לחשוב כך כשחבר מתארס, ה"הרגשה המוזרה" נמצאת שם, בדיוק ברגעים הקריטיים בהם אתה צריך לשמח אותו כי אתה החבר הטוב שלו.
אז לפני שאתם מבקשים סליחה מאח בוגר ואדיש, שזה לא מפריע לו גם אם יתאמץ. גשו לחברה הקרובה ודברו, אל תגידו את המשפטים המעצבנים שאתם נוהגים לומר "בקרוב אצלך" או יותר גרוע "נו, מה איתך, מה אתה מתעכב", אל תתחילו לתת עיצות, פשוט תגשו ותאמרו בדיוק מה שאמרתם לאח או לאחות שעקפתם, "אני מרגיש לא נעים להשאיר אותך מאחור, אבל אני רוצה לחיות ולאהוב", אל תנהגו כילד הרואה את המשחק האהוב עליו מיד שוכח הכל ורץ, זה בסדר לרוץ אל האהבה, אבל תעשו זאת בצורה נכונה, ואם לא עשיתם כן דעו לכם שזוהי העקיפה של ימנו (לדעתי).
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 04/11/2011 01:44:15 |
|
מילים יפות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 02:13 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | לדעתי בימנו יש לבקש מחילה לא רק מאחים אלא גם מחברים קרובים. לפעמים זה כואב הרבה יותר.
אז לפני שאתם מבקשים סליחה מאח בוגר ואדיש, שזה לא מפריע לו גם אם יתאמץ. גשו לחברה הקרובה ודברו, אל תגידו את המשפטים המעצבנים שאתם נוהגים לומר "בקרוב אצלך" או יותר גרוע "נו, מה איתך, מה אתה מתעכב", אל תתחילו לתת עיצות, פשוט תגשו ותאמרו בדיוק מה שאמרתם לאח או לאחות שעקפתם, "אני מרגיש לא נעים להשאיר אותך מאחור, אבל אני רוצה לחיות ולאהוב", אל תנהגו כילד הרואה את המשחק האהוב עליו מיד שוכח הכל ורץ, זה בסדר לרוץ אל האהבה, אבל תעשו זאת בצורה נכונה, ואם לא עשיתם כן דעו לכם שזוהי העקיפה של ימנו (לדעתי). |
|
וואו מדהים איך שכתבת את זה אני די מתחברת לרעיון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 02:52 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | לדעתי בימנו יש לבקש מחילה לא רק מאחים אלא גם מחברים קרובים. לפעמים זה כואב הרבה יותר. היה לי חבר אחד טוב רווק, אחרי שאת כל השאר סחפה הרוח, באה הרווקות וחיברה בינינו. עשינו הכל יחד, תמכנו אחד בשני בלי מילים (כי לגברים אסור להתבכיין אחד לשני), וגם דיברנו על שידוכים בנימה עצובה. וכמובן שבכל כמה שעות הפלטנו אנחה השוברת חצי גופו של אדם ואמרנו זה לזה "האמנת פעם שאנחנו נישאר אחרונים".ויום אחד אני רואה שלוש שיחות שלא נענו ממנו, ולא הייתי צריך יותר מזה כדי לדעת. כי ידעתי שיש משהו על הפרק. לא רציתי לענות לו, לא רציתי לחזור אליו, לא רציתי לשמוע, אז חזרתי אליו רק כעבור כמה שעות כדי לשמוע "אני סוגר הערב". וכבר כתבה גרטשן רובין בספרה (אפשר לקנות דעת גם מספרים בני ימינו): ישנה הרגשה המכונה "ההרגשה המוזרה", זוהי הרגשה מוזרה שמגיעה כאשר מישהו שהיה איתך באותה רמה מתקדם הלאה וכביכול עוקף אותך, גם אם זה לא על חשבונך, וגם אם אתה חבר שלו ומפרגן לגמרי, אין אדם חף מן ה"הרגשה המוזרה". זו לא קנאה, ודאי שלא שנאה, גם לא צרות עין כי אתה מאחל לו את כל הטוב שבעולם, כשמה כן היא "הרגשה מוזרה", וגם אם לא תרצה ותשכנע עמצך אלף פעם שזה לא יפה לחשוב כך כשחבר מתארס, ה"הרגשה המוזרה" נמצאת שם, בדיוק ברגעים הקריטיים בהם אתה צריך לשמח אותו כי אתה החבר הטוב שלו.אז לפני שאתם מבקשים סליחה מאח בוגר ואדיש, שזה לא מפריע לו גם אם יתאמץ. גשו לחברה הקרובה ודברו, אל תגידו את המשפטים המעצבנים שאתם נוהגים לומר "בקרוב אצלך" או יותר גרוע "נו, מה איתך, מה אתה מתעכב", אל תתחילו לתת עיצות, פשוט תגשו ותאמרו בדיוק מה שאמרתם לאח או לאחות שעקפתם, "אני מרגיש לא נעים להשאיר אותך מאחור, אבל אני רוצה לחיות ולאהוב", אל תנהגו כילד הרואה את המשחק האהוב עליו מיד שוכח הכל ורץ, זה בסדר לרוץ אל האהבה, אבל תעשו זאת בצורה נכונה, ואם לא עשיתם כן דעו לכם שזוהי העקיפה של ימנו (לדעתי). |
|
כתוב יפה! V V V
אבל... צר לי לא להתחבר גם לזה. אין לי הרגשה מוזרה כשחבר (שקטן ממני בשלוש שנים... כן?) מתארס.. אולי כן הרגשה כמו כל לילה.. כמו כל יום..
רק שכשחבר מתארס אני גם שמח.
אבל אתה כותב יפה!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 09:07 |
|
| |
ברוב העולם לא מקובל לעקוף ולכן- ביקשו את רשותך. מה גם שיש אחים שלא מסכימים.. הם מרגישים זנוחים ולא נוח להם עם מבטי הרחמנות שיופנו אליהם בוורט, אירוסין וחתונה. אז אתה לא כזה ו.. יפה לך! אגב, אני מאד מתחברת למה שכתב "והרוח תשוב", לי יש חברה מבוגרת ממני בשנתיים ואני חושבת שאשאל את רשותה ואודיע לה מראש, למרות שאין לי ספק שהיא תסכים ותשמח! יש חברים שהם הרבה יותר קרובים מאחים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 10:46 |
|
| |
אחותי לא ממש שאלה אלא הודיעה יפה שהיא לא מתכוונת לחכות לי . בצדק.
ולמה לא?
שיהיה לה לבריאות!
(נ.ב. הקטע של העקיפה לא מציק בכלל ביחס לעניין של ילדים. אבל זה נושא לדיון אחר... )
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 04/11/2011 10:49:13
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 11:19 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | לדעתי בימנו יש לבקש מחילה לא רק מאחים אלא גם מחברים קרובים. לפעמים זה כואב הרבה יותר. היה לי חבר אחד טוב רווק, אחרי שאת כל השאר סחפה הרוח, באה הרווקות וחיברה בינינו. עשינו הכל יחד, תמכנו אחד בשני בלי מילים (כי לגברים אסור להתבכיין אחד לשני), וגם דיברנו על שידוכים בנימה עצובה. וכמובן שבכל כמה שעות הפלטנו אנחה השוברת חצי גופו של אדם ואמרנו זה לזה "האמנת פעם שאנחנו נישאר אחרונים".ויום אחד אני רואה שלוש שיחות שלא נענו ממנו, ולא הייתי צריך יותר מזה כדי לדעת. כי ידעתי שיש משהו על הפרק. לא רציתי לענות לו, לא רציתי לחזור אליו, לא רציתי לשמוע, אז חזרתי אליו רק כעבור כמה שעות כדי לשמוע "אני סוגר הערב". וכבר כתבה גרטשן רובין בספרה (אפשר לקנות דעת גם מספרים בני ימינו): ישנה הרגשה המכונה "ההרגשה המוזרה", זוהי הרגשה מוזרה שמגיעה כאשר מישהו שהיה איתך באותה רמה מתקדם הלאה וכביכול עוקף אותך, גם אם זה לא על חשבונך, וגם אם אתה חבר שלו ומפרגן לגמרי, אין אדם חף מן ה"הרגשה המוזרה". זו לא קנאה, ודאי שלא שנאה, גם לא צרות עין כי אתה מאחל לו את כל הטוב שבעולם, כשמה כן היא "הרגשה מוזרה", וגם אם לא תרצה ותשכנע עמצך אלף פעם שזה לא יפה לחשוב כך כשחבר מתארס, ה"הרגשה המוזרה" נמצאת שם, בדיוק ברגעים הקריטיים בהם אתה צריך לשמח אותו כי אתה החבר הטוב שלו.אז לפני שאתם מבקשים סליחה מאח בוגר ואדיש, שזה לא מפריע לו גם אם יתאמץ. גשו לחברה הקרובה ודברו, אל תגידו את המשפטים המעצבנים שאתם נוהגים לומר "בקרוב אצלך" או יותר גרוע "נו, מה איתך, מה אתה מתעכב", אל תתחילו לתת עיצות, פשוט תגשו ותאמרו בדיוק מה שאמרתם לאח או לאחות שעקפתם, "אני מרגיש לא נעים להשאיר אותך מאחור, אבל אני רוצה לחיות ולאהוב", אל תנהגו כילד הרואה את המשחק האהוב עליו מיד שוכח הכל ורץ, זה בסדר לרוץ אל האהבה, אבל תעשו זאת בצורה נכונה, ואם לא עשיתם כן דעו לכם שזוהי העקיפה של ימנו (לדעתי).
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 04/11/2011 01:44:15 |
|
יפה!!! התחברתי מאוד!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 12:53 |
|
| |
רוח, כתבת מאד יפה. רק קצת מלחיץ....
לוידעת מה לומר לך ענני, גם אצלנו במשפחה אפחד לא ראה בעיה. אז כמו שאמרו לך, אל תחפש..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2011 13:53 |
|
| |
יש מספיק בעיות גם בלי לחפש עוד....תשמח שיש לך לב טוב ואמונה חזקה!
|
|
|
|
|