בית פורומים שידוכי חרדים

אח שלי עקף אותי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2011 14:24 לינק ישיר 

נראה שבכל זאת זה אולי מפריע לך אם "טרחת" לכתוב את כל זה..

אחותי עקפה אותי ולא ראיתי צורך בכלל להתעכב על זה..
זה שאין לנו רצון (או לא הולך) להתחתן לא אמור לעכב את הבאים אחרנו..

ענני_ממעש כתב:

ואחותי, כפי המסתמן גם בדרך לעקוף אותי.. היא כבר הדליקה את ה"ווינקר" לקראת היציאה לעקיפה המסתמנת.. ואני? בשלי נשארתי... נע לי לאיטי על מסלול חיי השגרתי והכייפי...

אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי. אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא  ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי.. לשניהם אמרתי של מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי. אלא ש-

כאן מגיע האשכול החדש.

כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב.  אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה? לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות? למה זה אמור להפריע לי? עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי? אולי אני אדם טוב.. אבל לא עד כדי כך טוב.. אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי? לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי. נו מה הבעיה? אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא! אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו? מה לאחי הצעיר ממני שמתארס ול"עקיפה"? הדבר היחיד שאני כן מצליח לנסות לחשוב -  אולי זה באמת דומה לעקיפה על הכביש. שם אם פתאום מגיח לו איזה נהג ועוקף אותי  כרוח - לפעמים מתעורר בי הרצון "להראות לו איך נוהגים ב-א-מ-ת".. אבל כמובן - אך מחשבה שטותית היא זו.. מישהו כאן יכול להניח את עצמו על המקלדת בבקשה? מישהו יכול לומר לי למה זה אמור להפריע לי? ואת/ה הכותב/ת את תגובתך, לך?? מפריע אם הצעיר/ה ממך "יעקוף" אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 19:02 לינק ישיר 

ואם ניקח צעד קדימה-
בקשו את רשותך ו... נגיד מפריע לך. לא נעים לך לעמוד נוכח מבטים של אלו הלוחצים ידיים נרגשות בחתונה של קטן ממך וזורקים הצעות אגביות על הדרך.
האם היית אומר לו לא?
האם יש לך את הרשות בכלל למנוע טוב מ'בעליו' כדי שתהיה 'נקי' מחברה לוחצת ולפי הסדר הטוב?
מעניין אותי מאד לשמוע האם יש היסטוריה שכזו, ממה זה נובע וכיצד זה מתפרש אצל הצד שהתכונן לעקיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 19:33 לינק ישיר 

ערערה כתב:
ואם ניקח צעד קדימה-
בקשו את רשותך ו... נגיד מפריע לך. לא נעים לך לעמוד נוכח מבטים של אלו הלוחצים ידיים נרגשות בחתונה של קטן ממך וזורקים הצעות אגביות על הדרך.
האם היית אומר לו לא?
האם יש לך את הרשות בכלל למנוע טוב מ'בעליו' כדי שתהיה 'נקי' מחברה לוחצת ולפי הסדר הטוב?
מעניין אותי מאד לשמוע האם יש היסטוריה שכזו, ממה זה נובע וכיצד זה מתפרש אצל הצד שהתכונן לעקיפה.

אמת. אין. אני חושבת שבקשת הרשות היא כדי שהצד הנעקף ירגיש חלק מהעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:20 לינק ישיר 

אותי אחותי עקפה אןתי (אני לא כזאת גדולה והיא די קטנה) ידעתי שיש משהו על הפרק . משהו רציני.(אחותי פסלה מלא) ערב אחד היא נגשה אלי ושאלה אותי -קבעה- תקשיבי זה רציני הפעם. זה לא מפריע לך? האמת זה הביך אותי. ברור שאמרתי לה שזה לא מפריע לי!! מה אני אמורה להגיד... אבל ביננו זה לא הפריע לי כמו שזה ביאס אותי. תראו אני שמחה בשביל אחותי כי אני אוהבת אותה אבל מבואסת על עצמי. לקח לי חודש לצאת מזה , בהתחלה הייתי פשוט בוכה- אל תצחקו עליי.(אני מקווה שאחותי לא קוראת את זה עכשיו..\=),לא דברתי כלום..הייתי מכונסת בתוך עצמי..אבל ככל שהתקרבה החתונה שמחתי יותר. בחתונה עצמה רקדתי כמו שלא רקדתי בחיים. 

תשמח שזה לא מפריע לך !!אני מציעה לך לא להתבוסס בזה כי אחרי זה יהיה מה שיפריע לך ...
כרגע אני שמחה במקום שאני- מאמינה שהככככל לטובה!
וחוץ מזה אני לא מקנאה באף אחד-להיפך - אני זאת שעדיין מחכה לה היום השמח ביותר- ואני מחכה!! (נאיבי אה..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:40 לינק ישיר 

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 05/11/2011 21:46:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:42 לינק ישיר 

ערערה כתב:
ואם ניקח צעד קדימה-
האם היית אומר לו לא?

אם שואלים - אענה את מה שארגיש.

לטוב ולמוטב...

מה יעשו? - זה לא עסק שלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:43 לינק ישיר 

ערערה כתב:

אין לי מושג אם יש לי רשות להטיל ווטו על כזה דבר...
לא יודע.
אבל כמו שכתבתי - אם הם שואלים - אענה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:44 לינק ישיר 

משהימיוחדת כתב:
אותי אחותי עקפה אןתי (אני לא כזאת גדולה והיא די קטנה) ידעתי שיש משהו על הפרק . משהו רציני.(אחותי פסלה מלא) ערב אחד היא נגשה אלי ושאלה אותי -קבעה- תקשיבי זה רציני הפעם. זה לא מפריע לך? האמת זה הביך אותי. ברור שאמרתי לה שזה לא מפריע לי!! מה אני אמורה להגיד... אבל ביננו זה לא הפריע לי כמו שזה ביאס אותי. תראו אני שמחה בשביל אחותי כי אני אוהבת אותה אבל מבואסת על עצמי. לקח לי חודש לצאת מזה , בהתחלה הייתי פשוט בוכה- אל תצחקו עליי.(אני מקווה שאחותי לא קוראת את זה עכשיו..\=),לא דברתי כלום..הייתי מכונסת בתוך עצמי..אבל ככל שהתקרבה החתונה שמחתי יותר. בחתונה עצמה רקדתי כמו שלא רקדתי בחיים. 

תשמח שזה לא מפריע לך !!אני מציעה לך לא להתבוסס בזה כי אחרי זה יהיה מה שיפריע לך ...
כרגע אני שמחה במקום שאני- מאמינה שהככככל לטובה!
וחוץ מזה אני לא מקנאה באף אחד-להיפך - אני זאת שעדיין מחכה לה היום השמח ביותר- ואני מחכה!! (נאיבי אה..)

good!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:47 לינק ישיר 

חiשבת כתב:
נראה שבכל זאת זה אולי מפריע לך אם "טרחת" לכתוב את כל זה.. אחותי עקפה אותי ולא ראיתי צורך בכלל להתעכב על זה..זה שאין לנו רצון (או לא הולך) להתחתן לא אמור לעכב את הבאים אחרנו..

עוד פניני חוכמה...
ברוך שחלק מחוכמתו ליריאותיו!

את מחליטה אם לי מפריע או לי לא מפריע..?
מי נתן את היכולת הזו?
זה מעצבן אותי!!!

לך, כמו כן לכל מי שקורא אותי כאן - אין לך אלא את מה שכתבתי.פסיק ונקודה!

אל תתיימרי להבין יותר ממני מה מפריע לי. כתבתי שזה לא מפריע - ואת... בטח החכמה מכל האדם - תחליטי מה מפריע לי???
אני אחליט את זה.

לי מפריע למה לאחרים זה מפריע.וגם מפריע לי שאת מגיבה בלי לחשוב!!!

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 05/11/2011 21:47:18

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 05/11/2011 21:49:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 21:56 לינק ישיר 

לא קראתי את התגובות, אבל אני אומר לך את דעתי....
יש לי גם אחותי מתחתי בשידוכים. והיא שומעת.
יש הבדל בין ה"זכות" שלהם לעקוף לבין מה שמרגישים.
וודאי שאין לנו זכות למנוע מהם- סוג של, אם אני סובל כולם יסבלו. עלי נגזר כך ועליה אחרת. לא אנחנו נחליט.

מצד שני, הרגש.
הרגש אומר: זה לא "פייר", אני נולדתי לפניה- וגם אתחתן לפניה...
ומלבד זאת, אני הרי רוצה מאד להתחתן, והחסר הזה מאד קשה, רק לחשוב על זה שיהיה פה משהו בבית ליד האף שלי, ויראה לי כל הזמן את מה שאני הכי רוצה בעולם ואין לי... אחותי תנפנף לי מול העיניים בסוכריה שהיא קיבלה וכל כך בקלות, ואני רק חולמת עליה.
אז זה לא רק חוסר פירגון (ואם נבדוק, יתכן שיש פה חוסר פירגון) אלא זה בעיקר הכאב שלי, שיתגבר עוד יותר.
לכן קשה לך.... זה עוד נסיון ששלח הבורא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2011 22:04 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
וודאי שאין לנו זכות למנוע מהם- סוג של, אם אני סובל כולם יסבלו. עלי נגזר כך ועליה אחרת. לא אנחנו נחליט.

מצד שני, הרגש.
ומלבד זאת, אני הרי רוצה מאד להתחתן, והחסר הזה מאד קשה, רק לחשוב על זה שיהיה פה משהו בבית ליד האף שלי, ויראה לי כל הזמן את מה שאני הכי רוצה בעולם ואין לי... אחותי תנפנף לי מול העיניים בסוכריה שהיא קיבלה וכל כך בקלות, ואני רק חולמת עליה.
אז זה לא רק חוסר פירגון (ואם נבדוק, יתכן שיש פה חוסר פירגון) אלא זה בעיקר הכאב שלי, שיתגבר עוד יותר.

הסתכלות מעניינת.

אני משום מה גם לא מקנא.
פשוט לא מזיז לי את הפונפון!
אחי התחתן?? שמח! ודי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2011 22:11 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

מצד שני, הרגש.

הסתכלות מעניינת.

אני משום מה גם לא מקנא.
פשוט לא מזיז לי את הפונפון!
אחי התחתן?? שמח! ודי!
לא הבנתי אותך כנראה, כי היה לי רושם שכן קשה לך הקטע...
אבל אם לא מפריע לך- מצוין!
אני לא יודעת איך זה לא מפריע לך... כנראה אתה בנוי אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2011 22:34 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי. אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא  ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי.. לשניהם אמרתי שלא מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי. אלא ש-

כאן מגיע האשכול החדש.

כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב.  אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה? לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות? למה זה אמור להפריע לי? עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי? אולי אני אדם טוב.. אבל לא עד כדי כך טוב.. אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי? לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי. נו מה הבעיה? אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא! אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו? 

מוקדש ל-
"הסירהשלנו"

ולכל מי שלא מצליח להבין אותי בלי שאדגיש.

לי זה לא מפריע!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 00:51 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי. אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא  ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי.. לשניהם אמרתי שלא מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי. אלא ש-

כאן מגיע האשכול החדש.

כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב.  אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה? לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות? למה זה אמור להפריע לי? עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי? אולי אני אדם טוב.. אבל לא עד כדי כך טוב.. אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי? לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי. נו מה הבעיה? אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא! אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו? 

מוקדש ל-
"הסירהשלנו"

ולכל מי שלא מצליח להבין אותי בלי שאדגיש.

לי זה לא מפריע!!!!
הבנתי שלא מפריע לך! אבל לא הבנתי למה, זה הכל. (בעצם- גם אתה בעצמך לא מבין למה, ולכן כתבת פה.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2011 01:07 לינק ישיר 

איזה יופי שזה לא מפריע לך! אבל אני באמת לא מבינה אותך!
אתה ביקשת שיסבירו לך אנשים אחרים למה להם זה מפריע ולך זה לא מפריע....כאילו אתה לא מבין מה זה מפריע להם....אז התגובות השונות כאן מעליי ניסו להסביר את זה בצורה מאד יפה וברורה...(נולדתי לפניו...אתחתן לפניו...וכו').... אתה כתבת בחזרה שאתה כלל לא מקנא וכו'.....
הם ניסו להסביר למה זה מפריע להם ואולי אמור להפריע לעוד אנשים...אבל אתה בכ"ז לא הבנת מה זה בכלל מפריע....אז.....סבבה....תמשיך הלאה!!!!!(לא את הכל חייבים להבין בחיים....) לך זה לא מפריע ולאחרים כן. נ-ק-ו-ד-ה.....(אתה יכול להבין למה משהו אחד שטעים לך...לא טעים לבנ"א אחר??? אז אולי תבקש ממנו להסביר לך למה זה אמור להיות לא טעים לו???...הבנת?)
מה שאני יכולה להוסיף....כי אני ואחותי היינו אצל איזה רב שנתן לי כביכול את ההרגשה (לפי הדברים שהוא אמר...) שאני אתחתן לפני אחותי.....(אחותי ב"ה התחתנה כבר לפני מס' חודשים)...וזאת כשבכלל עוד לא התחלתי אפילו לשמוע...א-ב-ל לאחותי זה בכלל לא היה אכפת! וזה נראה לי עניין של אמונה שאני חושבת שמתי שאני צריכה להתחתן אז אני אתחתן...ולא משנה לי מי יתחתן לפניי כי זה במילא לא על "חשבוני"... נכון שדרך העולם זה לחכות לגדולה...אבל אם יש לך אמונה חזקה בה' שמתי שא-ת צריכה להתחתן אז את תתחתני בלי שום עיכובים וכו' א-ז כבר לא אכפת לך לפרגן למי שתחתייך...כי למה שהיא תסבול בגלל שעוד לא נגזר שאני אתחתן? ואם משמים נגזר שהיא תתחתן לפניי...אז מי אני שאביע דעה?/אתנגד?/אמנע ממנה לחפש את שלה?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אח שלי עקף אותי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.