בית פורומים עצור כאן חושבים

אדם חיה חברתית ! שכר ועונש תבוני,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2011 22:06 לינק ישיר 

תכלo כתב:

אז גם בדת מקסמן יש מצווה לדחות גרים? אוי אלוהי התבונה, אנא, תן בלב כוהנך לקבלני תחת כנפי שכינתך ברצון.

תשמע צדיק: תתחיל ללמוד תורה ונ"ך ואחר כך ספרא ספרי מכלתא, ואחר כך משנה ותלמוד וכל המדרשים,
ואחר כך הגאוניים והראשונים עד אחרוני אחרונים, וכל דבר ארבע פעמים לפחות,
וניפגש אחרי זה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 22:12 לינק ישיר 

maxmen כתב:

תתחיל ללמוד תורה ונ"ך ואחר כך ספרא ספרי מכלתא, ואחר כך משנה ותלמוד וכל המדרשים,
ואחר כך הגאוניים והראשונים עד אחרוני אחרונים, וכל דבר ארבע פעמים לפחות,
וניפגש אחרי זה,

זה נשמע כמו שיטת שמאי. ומדוע לא תקבלני יותר בקלות כהלל הזקן. תדריך אותי בדברים העיקריים קודם, ואח"כ תאמר לי באיזה מקוה לטבול והאם אני צריך איזושהי סוג של הטפת דם ברית, ואח"כ אלמד את שאר הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 22:26 לינק ישיר 

תכלo כתב:
 זה נשמע כמו שיטת שמאי. ומדוע לא תקבלני יותר בקלות כהלל הזקן. תדריך אותי בדברים העיקריים קודם, ואח"כ תאמר לי באיזה מקוה לטבול והאם אני צריך איזושהי סוג של הטפת דם ברית, ואח"כ אלמד את שאר הדברים.

אתה רוצה להיות יהודי\אדם ?! אז אך ורק זה הדרך, אם אתה רוצה לדעת את היסוד העיקרי של היהדות אז דבריו של הלל לגוי גם מספיק, למעשה קנאט הצליח להכניס זאת באנושות, עם הצו המוסרי\הקטגורי שלו,

למעשה אתה צודק הלל באמת אמר את הכל בקיצור נמרץ ועמוק ביותר, למה לא התחיל לשקר על התגלות במעמד הר סיני וניסים ונבואות מתגשמות וכדומה ?! אל כורחינו שאני צודק. לא ???

בכל אופן אם תקבל את הלל או את קנאט אז אתה כבר אדם ולא חיה שעובד ע"ז, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2011 22:40 לינק ישיר 

אגב: תכלס היקר, ידוע לך בוודאי מהי דבריו של הלל,

הלל אמר, "דעלך סני לחברך לא תעביד, זו היא כל התורה כולה, ואידך פירושה הוא, זיל גמור"

ונכלל בדבריו שכל מה שהדתות עשו לנו בכל הדורות מכוח הדת, שלא נעשה מהחוקה\התורה שלנו כדת,
למשל. ערבי המתאבד עושה ממש מעשה אברהם ויצחק בעקידה, הכל באמונה שלימה ובאמונת חכמים מושלמת,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אדם חיה חברתית ! שכר ועונש תבוני,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.