| נשלח ב-5/11/2011 20:37 |
|
| |
אין לי כח כבר לשידוכים! איןןןןן!!
אני רק בת 19!! אלוקים מה יהיה?????
במילים אחרות אני צכה עכשיו דחוף(!!) את פניני הלשון שלכם.
כמו שמישי כתבה שה' מלטש לנו את הזיווג בינתיים...
תודה מראש אחים שלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:38 |
|
| |
מי מכריח אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:41 |
|
| |
אני חושבת שאחד הדברים שמעצבנים רווקים/ות מתבגרים/ות, זה לשמוע צעירים/ות מתבייכנים/ות.
אז אין לי הרבה מה לומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:52 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אני חושבת שאחד הדברים שמעצבנים רווקים/ות מתבגרים/ות, זה לשמוע צעירים/ות מתבייכנים/ות.
אז אין לי הרבה מה לומר. |
|
א ו ק י קטנה, סורי שאני צעירה. לכן אסור לי להיות עצובה, להעלב לקוות להתאכזב ולצפות.
תחשבי הפוך אולי מהנסיון שלך את יכולה לעזור למישו אחר....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 20:55 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | מי מכריח אותך? |
|
ואוו אחד הפנין לשון אם לא ה.... :) תשמע, אני בניגוד אליך עדיין מעונינת להתחתן, ככה שיוצא שאני מכריחה תצמי .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:05 |
|
| |
מותר לך להיות עצובה. בכייף, תהני מהפוזה...
אבל לי אין מה לומר לך... סורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:06 |
|
| |
כשנגמר הכוח- פונים למי שנותן כוח. תתפללי. יהיה לך יותר כוח להתמודד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:13 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | מותר לך להיות עצובה. בכייף, תהני מהפוזה...
אבל לי אין מה לומר לך... סורי. |
|
קטנטנה מי עיצבן אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:23 |
|
| |
את רוצה להתחתן אבל אין לך כח לשידוכים?
מזכיר לי מישהו שרצה אוטו אבל אין לו כח ללכת לעבוד.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:24 |
|
| |
למה אתם כל כך צינים ???תתפללי !!!! אני בגיל 19 לא חשבתי להתפלל על זה....=\ ואני די מצטערת על זה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 21:35 |
|
| |
צודקת! שידוכים מעצבנים בכל גיל..
תהני מהעצבים ותקווי שלא יהיו לאורך זמן.
קטנה- נו נו נו!! תתייחסי יפה לקטינים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 22:04 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | | אני רק בת 19!! אלוקים מה יהיה?????במילים אחרות אני צכה עכשיו דחוף(!!) את פניני הלשון שלכם.כמו שמישי כתבה שה' מלטש לנו את הזיווג בינתיים...תודה מראש אחים שלי! |
|
תראי, זה לא שאין לך כוח לשידוכים.. זה שאין לך כוח לכל התהליך.. לציפייה, להתלבטויות, ובמקרה הזה, לאכזבות, לרגע שאחרי ה"לא".. וכו'...
אבל, את חייבת להבין, שהקב"ה לא מחפש אותך בסיבוב, הוא לא מחפש להציק לך, או לגרום לך לסבל או לקושי.. הקב"ה בונה אותך.. מחשל אותך.. מכין אותך להעתיד שלך.. ל"האחד" שלך.. ועלייך רק לפקוח עיניים, להביט, להבין, להרגיש, להפנים, את כל אותם מסרים שהקב"ה מביא לך בדרכים האילו.. אם תחושי בהם.. אם תביני אותם, לא תהיה מאושרת ממך...
את יודעת, מספרים על ר' אהרן מבעלז זיע"א שהיה נוהג לתת לכל שידוך שהציעו לבנו, סכום כסף. פעם שאלו אותו למה? ענה להם: כי כל שידוך שמציעים זה מקרב את השידוך האמיתי של בנו. העולם נוהג להסביר את זה, שזה משהו סגולי.. אבל לדעתי האמת פשוטה יותר: הכל מהסיבה הפשוטה, שכל שידוך היה בו איזה מסר, איזה תובנה, לקח שאפשר ללמוד ממנו, שאפשר להתעלות ולהתרומם.. משהו שבעצם בונה את האדם לרגע האמת, ואילולא זה א"א היה לבנות את הבית כמו שצריך... לכן זה מקרב...!
בהצלחה!
אגב, כל אילו שהיו ציניים בתגובתם, אל תקחי את זה ללב, הם דברו מכאב.. הביני ללבם...!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 23:01 |
|
| |
אתה שומע אדם, לא יפה להיות ציניים.
אני הייתי אמיתית בתמימות. סליחה אם פגעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 23:03 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אתה שומע אדם, לא יפה להיות ציניים.
אני הייתי אמיתית בתמימות. סליחה אם פגעתי... |
|
"אם ישוב מיד תקבלו"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2011 23:30 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | אני רק בת 19!! אלוקים מה יהיה?????במילים אחרות אני צכה עכשיו דחוף(!!) את פניני הלשון שלכם.כמו שמישי כתבה שה' מלטש לנו את הזיווג בינתיים...תודה מראש אחים שלי!
תראי, זה לא שאין לך כוח לשידוכים.. זה שאין לך כוח לכל התהליך.. לציפייה, להתלבטויות, ובמקרה הזה, לאכזבות, לרגע שאחרי ה"לא".. וכו'...
אבל, את חייבת להבין, שהקב"ה לא מחפש אותך בסיבוב, הוא לא מחפש להציק לך, או לגרום לך לסבל או לקושי..
הקב"ה בונה אותך.. מחשל אותך.. מכין אותך להעתיד שלך.. ל"האחד" שלך.. ועלייך רק לפקוח עיניים, להביט, להבין, להרגיש, להפנים, את כל אותם מסרים שהקב"ה מביא לך בדרכים האילו.. אם תחושי בהם.. אם תביני אותם, לא תהיה מאושרת ממך...
את יודעת, מספרים על ר' אהרן מבעלז זיע"א שהיה נוהג לתת לכל שידוך שהציעו לבנו, סכום כסף. פעם שאלו אותו למה? ענה להם: כי כל שידוך שמציעים זה מקרב את השידוך האמיתי של בנו.
העולם נוהג להסביר את זה, שזה משהו סגולי..
אבל לדעתי האמת פשוטה יותר: הכל מהסיבה הפשוטה, שכל שידוך היה בו איזה מסר, איזה תובנה, לקח שאפשר ללמוד ממנו, שאפשר להתעלות ולהתרומם.. משהו שבעצם בונה את האדם לרגע האמת, ואילולא זה א"א היה לבנות את הבית כמו שצריך... לכן זה מקרב...!
בהצלחה!
אגב, כל אילו שהיו ציניים בתגובתם, אל תקחי את זה ללב, הם דברו מכאב.. הביני ללבם...!
|
|
מקסים !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 00:11 |
|
| |
בגיל 19 רק חתונה יש בראש !! למה לא לימודים?
|
|
|
|
|