|
|
| נשלח ב-25/12/2012 17:11 |
|
| |
אפרופו שיר מרגש של שניצלער - את ברכת הבנים (השיר, לא האלבום) שמעת? שיר דומה בכמויות הרגש שבו. מומלץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 00:12 |
|
| |
אין לי את האלבום , אבל אני אקנה אותו ... זה מהאלבומים הישנים שלו יותר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 09:28 |
|
| |
גשר צר מאד של אודי אולמן, מישו זוכר? :-)
|
| נשלח ב-26/12/2012 13:01 |
|
| |
מה איתו באמת ? עובד על משהו ? לא שמעתי ממנו הרבה זמן
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2013 01:10 |
|
| |
" אנה בכח " השיר שאף פעם לא ימאס לי לשמוע....גדי אלבז!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2013 17:47 |
|
| |
עלה קטן בביצועו של אברהם פריד
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2013 14:35 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | | עלה קטן בביצועו של אברהם פריד |
|
לא נמאס לך מהשיר (היפה אך) החרוש הזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 00:23 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | לא נמאס לך מהשיר (היפה אך) החרוש הזה? |
|
את פריד אף פעם לא נמאס לי לשמוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:30 |
|
| |
Cheery Bim של היום השמיני! איזה שיר כיפי!
בשבוע שעבר קניתי את האלבום שלהם - All You Got. הבחורים האלו עושים עבודה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 18:50 |
|
| |
שמעתי היום דיסק של שוואקי בהופעה חיה בקיסריה. תמיד ראיתי שהחבר׳ה פה מדברים על זה שלשוואקי יש קול טוב אבל הוא לא יודע להגיש שירים, ואף פעם לא הבנתי את זה. כי בדיסקים הוא נשמע מצוין, לדעתי. אבל היום כששמעתי אותו בהופעה החיה - הבנתי היטב על מה דיברו כאן כל הזמן וזה פשוט צרם לי עד שכמעט לא יכולתי לשמוע אותו שר... מעניין שזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את הדיסק הזה ואף פעם לא שמתי לב לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 20:37 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | שמעתי היום דיסק של שוואקי בהופעה חיה בקיסריה. תמיד ראיתי שהחבר׳ה פה מדברים על זה שלשוואקי יש קול טוב אבל הוא לא יודע להגיש שירים, ואף פעם לא הבנתי את זה. כי בדיסקים הוא נשמע מצוין, לדעתי. אבל היום כששמעתי אותו בהופעה החיה - הבנתי היטב על מה דיברו כאן כל הזמן וזה פשוט צרם לי עד שכמעט לא יכולתי לשמוע אותו שר... מעניין שזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את הדיסק הזה ואף פעם לא שמתי לב לזה. |
|
אז יש לי חדשות בשבילך... גם מה שאת שומעת כביכול "הופעה חיה" אז אחרי ההופעה לוקחים את ההקלטה ומתקנים באולפן הרבה דברים שלא יצאו טוב... אמנם אני לא יכול לומר בוודאות על המקרה הזה למרות שאני משער שכן עשו תיקונים אבל אלו דברים ידועים, רק לאחרונה שמעתי התייחסות של זה מהמנגנים (הם עשו דיסק של הופעה חיה) שהוא סיפר שהזמר היחיד שלא היה צורך לעשות לו שוב תיקונים באולפן היה בני פרידמן.
אגב לא תמיד זה צריך להיות בגלל זיופים יש מספיק בעיות בהופעה חיה שגורמות לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 21:24 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/2/2013 23:11 |
|
| |
אז זהו שאני לא שומע כלום כרגע ... מחכה להצעה שלכם לשיר עליז, יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 20:00 |
|
| |
"פיאסטה" של גדי אלבז באלבום "בין הטיפות" אין לי מושג למה האזנתי לאלבום (לא יוצא לי לשמוע את גדי אלבז בד"כ ) אבל נתקלתי בשיר ...ואהבתי !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2013 03:17 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | "פיאסטה" של גדי אלבז באלבום "בין הטיפות" אין לי מושג למה האזנתי לאלבום (לא יוצא לי לשמוע את גדי אלבז בד"כ ) אבל נתקלתי בשיר ...ואהבתי ! |
|
חחח... מי היה מאמין שתאהב את השיר הזה :)
אני שומע עכשיו את Never Ever Be The Lonely One של קן ברג'ס המוכשר (!) מתוך האלבום האחרון שלו - 'המקום'. שיר כיפי ויוצא דופן.
|
|
|
|
|