|
|
| נשלח ב-27/11/2011 14:22 |
|
| |
| CHEDVA כתב: |  | מה פתאום בעיה?
תהני בכיף, מכייפת!
גם אני כידוע אוהבת את מיאמי, אבל לפעמים מעצבן אותי לחרוש על שירים ששמעתי אלפי פעמים.

|
|
בפרחי מיאמי אני אף פעם לא שומעת שיר פעמיים ביום
יש להם המון שירים כך שלפעמים אני שומעת שיר מסויים פעם ב-3 ימים
חוץ משירים שאהובים עלי הכי הכי כמו: ביום ההוא SUNSHINE, ONE BY ONE בס"ד IT'S מן השמים וכדו'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 18:54 |
|
| |
'אל תשליכנו' של אלי גרסטנר מתוך הדיסק הראשון שלו- 'הנה'. אמנם הביצוע שם לא מהטובים שלו, אבל השיר עצמו נוגע ומעוורר. שיר 'אלולי' לשמו. הייתי שמחה אם אלי היה מקליט אותו מחדש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 23:48 |
|
| |
Ride The Waves של NYBC (פרחי ניו יורק) שיר מצוין! עיבוד מדהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 15:45 |
|
| |
"מעם השם של פ"מ
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2012 11:51 |
|
| |
שמע ה' מתוך 'שבת אחים 2' יחד עם ארי גולדוואג.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2012 15:29 |
|
| |
אשת חייל blue fringe
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 15:02 |
|
| |
Speechless-גרשון ורובה.
שיר שנתקלתי בו לאחרונה ממש, ומאז מככב בראש רשימת הפלייליסט שלי. המילים מדהימות! והעיבוד גאוני! בעיקר במעברים בין הבתים. עונג צרוף, מומלץ בכל החום :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 15:37 |
|
| |
התקלות מתקילה מאוד, הגברת מילקי 100 ;)
מצטרפת להמלצות ותודה לפסנתר! =)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 14:49 |
|
| |
בטחו- ברוך לוין, מתוך הדיסק האחרון שלו. וכמו שכבר נאמר פה - אחד השירים!!! עיבוד גאוני ומדוייק!
אין פעם שאני שומעת את הדיסק הזה בלי ש'בטחו' יתקע ברפיט לחצי יום...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2012 01:32 |
|
| |
שבת אין מעז'בעז' - מ.ב.ד. (לא אופייני לי, אבל זה פשוט שיר ענק שמשרה אווירה מאוד מיוחדת!)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2012 13:54 |
|
| |
וויספרס - בחירה מצוינת, ועד שאת מדברת על העיבוד, תדברי על הלחן, לחן גאוני !! ומילים (גם בעברית וגם באנגלית) ממש עמוקות ומרגשות. -- פסנתר, באמת שיר ענק (אולי לא יזיק שתעבור קצת על MBD ותגלה עוד כמה כאלה .......)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2012 15:17 |
|
| |
ברוך לוין יהודי יקר איש כשרונות. גם מלחין (ומעבד,משתתף בעיבודים קצת בדיסקים שלו) וגם בעל קול זמירי מלא רגש.האלבומים שלו אצלי במקומות הראשונים.
שיר מאוד מיוחד השיר "אשירה ואזמרה" של ישראל ורדיגר, שיר רגש ומילים מביעות ביותר.ישראל ורדיגר נשמע במיטבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 15:30 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | שבת אין מעז'בעז' - מ.ב.ד. (לא אופייני לי, אבל זה פשוט שיר ענק שמשרה אווירה מאוד מיוחדת!) |
|
באמת לא אופייני לך... אני בהלם !
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 00:16 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | | באמת לא אופייני לך... אני בהלם ! |
|
תתפלא לשמוע שלעתים אני מאזין גם לשירים של אברהם פריד, אברומי פלאם, מנדי ג'רופי, שולי רנד ועוד ועוד....
אני לא כזה מרובע כמו שאתה חושב :)
|
|
|
|
|