אנשים תעודדו. הנה לך היום עוד הזדמנות של עמידה מתחת לחופה, עם כאב חזק בלב, שמקרב אותך לאבא שבשמיים, עוד הזדמנות לתפילה מעומק לב, שאולי תקדם במשהו את הגאולה. (הפרטית והכללית)
לכל אחד יש את שלו. ואין אדם נוגע במונח לחברו.
נשלח ב-6/11/2011 15:41
תמסור לחבר שלך מזל טוב...
ותקווה שהוא יאחל את האיחול הכי פופלארי באירועים מסוג זה "בקרוב אצלך" ואם הוא מהמהדרין הוא יאחל לך "בקרוב ממש אצלך"... ותקווה שזה באמת יעבוד...
נשלח ב-6/11/2011 19:42
תתפלל שיהיה לו טוב ושיהיו לו חיים מאושרים!! זה מאד מאד חשוב!! תתן לו מעצמך, מהתפילות שלך, מהדמעות שלך ויהיה לך טוב!!
נשלח ב-6/11/2011 19:53
אההמממ דבר ראשון מזל טוב!
ודבר שני נתפלל בשבילך מי יודע אולי בזכות זה שתשמח איתו הלילה ה' יביא לך משם תישועה (אז תרקוד יפה:)
נשלח ב-6/11/2011 19:56
תתחיל לספור את ה"בקרוב אצלך". זה יעודד...
נשלח ב-6/11/2011 20:04
זה אחד הניסיונות שלנו עכשיו לראות אם אנחנו באמת שמחים עם אלו שמתחתנים אפילו שאנחנו עדיין מחכים. תחשוב שאומרים לך שזה אחד ה-ניסיונות שלך לפני שאתה מקבל את הכי טובה בשבילך. בטוח היית משתדל לשמוח בשבילו מה שיותר מכל הלב..
נשלח ב-6/11/2011 21:02
פחח...
אכלתי כאלה 50 ...
בהצלחה!
נשלח ב-6/11/2011 21:53
היי, זה לא יפה...;))
אבל אני, הכי מיוחד, תלמידה שלי מתחתנת השבוע!
שיהיה במזל...
נשלח ב-6/11/2011 22:06
לא אגיד לך את המשפט הנדוש "בקרוב אצלך" כי זה באמת משפט שיוצא כבר מהאף ומכל הכיוונים. יש אנשים עם יותר מזל ויש עם פחות מזל. יש יותר בררנים ויש פחות בררנים..
נ.ב. אף פעם לא שמעתי "חבר טוב שלי זכה בלוטו. ומה איתי?"....
נשלח ב-6/11/2011 22:43
בקרוב אצלך....
נשלח ב-7/11/2011 00:47
אדם_ה1 כתב:
נ.ב.
אף פעם לא שמעתי "חבר טוב שלי זכה בלוטו. ומה איתי?"....
אני מניחה שזו שאלה רטורית אבל בכ"ז אני מוכרחה לענות....תראה זכייה בלוטו זה לא הליך מקובל שכל אחד באיזה יום מחייו אמור לזכות בלוטו לכן העניין של "חבר טוב שלי זכה בלוטו. ומה איתי?" לא תקף כאן......ובבקשה אל תשווה את זה לקטע שלנו....כל אחד אמור בעז"ה ביום מן הימים למצוא את זיווגו...במוקדם או במאוחר....אבל כולם! בד"כ זה הולך (במשפחות) לפי סדר הגודל.....ואין כאן עניין של מה איתי .... כי תסמכו על הקב"ה שהוא זוכר אתכם היטב!!!! הוא לא רק זוכר אלא הוא כל הזמן חושב וחושב וחושב...כי אני הרי ביתו ה-י-ח-י-ד-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אין לבוא בטענות מה איתי? פעם שמעתי מהרב ברוורמן (למי שמכיר) שדיבר בתקופת הימים הנוראים על העניין הזה שאבא רוצה לתת את הכל לבן שלו אבל אין לו את היכולת לתת לו את הכל....מלך-יש לו את היכולת לתת לאנשים את כל מה שהם רוצים אבל הוא לא רוצה מספיק לתת להם.....ל-נ-ו (היהודים) יש אבא שהוא גם מלך....הוא גם רוצה לתת לנו את הכל וגם יש לו את היכולת לתת לנו הכל...
אלא שה' נותן לנו באמת את הכל אך במידה המתאימה לנו....כל דבר בעיתו ובזמנו!!! ולכן עלינו להאמין קודם כל שאין אדם נוגע במוכן לחברו כמלא נימה וכן מתי שמגיע לנו אז שום דבר בעולם ושום גורם בעולם לא ימנע/יאחר את הדבר הזה מלהגיע אלינו!!!!!!!!!!!! לא נותר לנו אלא להמשיך ולהתפלל כל אחד שזיווגו יגיע אליו בעיתו ובזמנו ואפשר גם להוסיף "בימי הנעורים"...
נשלח ב-7/11/2011 01:08
כל אחד אמור? מישהו נולד עם כתב התחייבות? האם כל האנשים שאי פעם חיו בעולם היו נשואים? שנית, וזאת הפואנטה, זה שמישהו התחתן לא קשור למהלך החיים שלך. אם מישהו עשה משהו בחיים אז אוטומטית גם אתה אמור/צריך לעשות אותו משהו?
לא באתי לזרות מלח על הפצעים, ח"ו, רק דרך אחרת להסתכל על דברים. אם אתה רואה שחבר טוב שלך התחתן וזה נותן לך יותר חשק, אתה יכול להתאמץ יותר ואולי תמצא מהר בת זוג כמו שאמרו: "יגעת ומצאת - תאמין". תשתמש בזה כמשהו ממריץ אם זה כל-כך חשוב לך...
נשלח ב-7/11/2011 01:15
אדם...לכל כלל יש יוצא מן הכלל...לכל אופן יש יוצא דופן....ואני חושבת שיש יותר הרבה אנשים שהתחתנו/חיו עם בן זוג מאשר אלו הנותרו רווקים לנצח....אתה מסכים איתי ש"כך היא דרכו של עולם"??? לזו היתה כוונתי... (בלוטו...רוב האנשים לא זוכים....)
נכון שאין לאף אחד כתב התחייבות....אבל באותה מידה אין לאף אחד כתב התייחיבות שהבוס שלו לא יעיף אותו מחר מהעבודה או שהוא ירגיש מחר טוב ונפלא וכו'...וזה גם לא עניין של אם מישו עשה...אז גם אתה אוטומטית צריך לעשות....כי זה לא שאני לא רוצה להתחתן ח"ו...אבל פתאום חברה שלי התחתנה אז גם לי בא...והופ...אוטומטית אני גם רוצה...למה? כי גם חברה שלי התחתנה...עם הענייין של המאמץ..מסכימה....
תוקן על ידי חדשונט ב- 07/11/2011 01:22:02
נשלח ב-7/11/2011 01:20
(קול של מורה) "זה מה שאמרתי..."
נ.ב. לא אוהב להיות קטנוני אבל אם את מתעקשת: "חבר שלי מצא כבר עבודה. ומה איתי?"