בית פורומים שידוכי חרדים

הבגידה הגדולה - תחושות על חברות שהיתה ואיננה עוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2011 01:22 לינק ישיר 
הבגידה הגדולה - תחושות על חברות שהיתה ואיננה עוד

פוסט זה נכתב בלשון נקבה, אך רלוונטי למרבה הצער לשני המינים...

מכירים ת'סצנות האלו?

חברה טובה ונעלה שמשוטטת כמו כולנו ביקום בחיפוש מתמיד אחר החצי. אותם סיפורים, אותם תסכולים, אותן חוויות עד ש.... חמדולילה, בלי עין הרע ומלא טפו טפו טפו. בסוף ה"זה" נהיה "זה". ממש. וענבי הגפנים מחוללים בכרמים. אושר עד בלי די.

ואת מפרגנת מכל הלב, באמת שמכל הלב. שמחה בשבילה, יודעת עד כמה חכתה. ואפילו בלי צביטה קטנה של קנאה. כי זה ברור. ההוא, שלה ורק שלה. וגם לך מחכה משהו מהדגם הזה. ובעזרת ה' שיהיה בקרוב.

את שם לאורך כל הדרך.  היחידה שהיא גלתה לך שהיום בערב הם "כבר הולכים לכותל" וזה סימן ש.... שקט. לא מגלים.

החיבוקים הנרגשים של לפני ואחרי הוורט, והלחישה הדביקה באוזן "די, אני לא מאמינה שזה אמיתי!!!".

את מבטלת פגישות בשביל להתרגש איתה. ומסדרת גבות לכבודה. והכל הוד והדר. ורגש אינסופי.

שבוע אחר כך, היא משתפת אותך בלבטים, בחוויות הפגישות, ברגע ההחלטה. ומה את אומרת?

אולם איקס זה פווושט מדי? מצד שני אני לא רוצה להוציא כסף... את מתנדבת לעשות סיבוב ספר טלפונים ומידע ומתכננת איתה ביחד מוצג מרשים להביא לחמות לשבת, וכמה פיציפקעס לאחיינים שלו (ככה כותבים את זה?).

ואז מגיע רגע הנטישה. כן חברות. למי שקראה עד עכשיו ולא מכירה. תסכיתי היטב ותכיני את עצמך בהתאם לשלבים.

נטישה, הכחשה. התעלמות

יום אחד את מתקשרת אל המספר המוכר וזאת הפעם הראשונה את שומעת את הפאנטון בשלמות. בפעם השניה השיחה ממתינה. והיא לא חוזרת אלייך בהרגל של שנייה אחר כך.

בפעם השלישית. היא מדברת תכליתית בכבוד ובקרירות. או צוחקת כל שנייה בביישנות ואומרת לך "רגע" סליחה. "אז... מה אמרת? ולצחוק המתגלגל שלה מתלווה צחוק גברי יותר קצת, ויש מצב גם עם הד לוואי של סיגריות.

כשאת קולטת כבר שהיא 'פשוט לא אתך'. את אומרת 'להתקשר יותר מאוחר'? והיא זורקת. 'כן .אני פשוט.. עם החתן שלי.'

'בכיף, תגידי'. את ממהרת להמלט. והיא מנתקת כשצחוק אחד כפול שתיים רועם ברקע.

טבעי, טבעי

טוב, זו לא בגידה, זה תהליך טבעי שאת שמחה בגינו ואם זה האושר, מה צריך יותר מזה.

אולי פשוט ציפית ש... שמה?

שלא תשכח אותך.  שתשמח, ותצהל, ותזמין זרי פרחים, ותתלבט אלף פעמים על התסרוקת של פתוח או למעלה. או הדירת מחסן או גג, או הנעליים האלה לשבע ברכות או לפגישה האחרונה. אבל. שגם תזכור אותך. שתצטרך אותך.

כמו בערבים הקרירים ההם שהייתן יושבות על המיטה בחדר שלה. היא עם פן דביק וגרבי רגל מסריחות וליפסטיק שעוד מרוח בחינניות מבחילה. והיא היתה מספרת, לפעמים בוכה, לפעמים מתלבטת. לפעמים שואלת. ומבקשת רק לשפוך ולקבל פידבק.

ואת היית אתה. רק אתה. עד השעות הקטנות של הלילה, גם אם למחרת היה לך שיעור למסור ולא היה לך רבע מערך.  היית פותחת את הנושא, מתעכבת על הדקויות. מה מפריע. מה חיובי, מה שלילי. בעד, נגד. מאזן. שכל, רגש. להמשיך לא להמשיך? הוא חמוד, אבל מצד שני. אני לא יודעת אם זה מה שאני מחפשת.... מה לענות לשדכנית הקרצייה שאת לוחצת על דחיה 7 פעמים בשעה האחרונה??

אליך, מאורסת .

נכנסתי חזק לחיים שלך, ברגשי ובטכני סבבתי אותך, בכיף, באהבה. בלי חשבונות של גמול "ונזכה להשיב לך בשמחות".

כשהאושר הגיע סופסוף. השארתי אותי בחוץ. דלת חדשה נפתחת, הקודמת נטרקת. אמרת שלום למה שהיה אתמול. יש לך בן זוג. את מתחילה לחיות.

אושר הנישואין נולד ונועד עבור שניים, אני לא צריכה אותי בזוגיות שלך, כמו שאת ובעלך לא צריכים אותי שם. מאחלת להם את כל האושר שיש ביחד.

אבל ביחד עם זה, אני כאובה ומבקשת. לכשתקומי מעריסת המתיקות הוורדרדה. עכשיו. אחרי הנחיתה נוחתת מפסגת הריגוש והריחוף שמאשימים בהם כל כלה.

כעת כשאת עוקבת אחרי המילים וההתנהגויות ויש לך צנזורה על מעשייך (מה שלא היה קודם... ונסלח).

טיפונת זמן אחרי החתונה. אל תפני עורף. חוץ מהחבר לחיים שיש לך מהיום.  נותרתי גם אני.

חברה של 20 שנה אחורנית. וותיקה. רווקה ומתגעגעת.

תוקן על ידי ערערה ב- 07/11/2011 01:26:45

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 01:33 לינק ישיר 

מה אומר ומה אדבר.....זהו תהליך כאוב שיש לקחת אותו בחשבון  מראש...ואני חושבת שהוא גם דיי ניתן להבנה... כי לא תצפי שבאמצע הפגישה עם החתן היא תתחיל להתדיין איתך על התסרוקות והנעליים או על כל דבר אחר.... אבל בד"כ הן חוזרות לעצמן אחרי מס' חודשים...אמנם לא כמו פעם כי בכלאופן מישו נכנס לרקע....אבל אני חושבת שיש מקום להבנה...למרות ששוב...אני חוזרת ומדגישה...באותו הרגע...זה ממש פוגע היחס הזה ואת חושבת לעצמך שאחרי כל ההשקעה שלך וכו' את כאילו נזנחת בצד בזמנים שאת צריכה בעצם כתף....אין לי מילים נוספות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 09:13 לינק ישיר 

תנסי להסתכל על זה הפוך כשאת המאורסת והיא נשארת החברה הרווקה למי את תתני יותר יחס?

זה נכון שכרגע את תתכחשי ותאמרי לי שמי ששוכח את העבר אין לו עתיד ובלה בלה בלה אבל זה דרכו של עולם וצריך לדעת להתמודד גם עם זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 10:43 לינק ישיר 

כתיבה נאה להפליא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 10:49 לינק ישיר 

ואאווו, איזה כתיבה! אחת המשובחות! אפשר להעתיק, לבצלש?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 11:03 לינק ישיר 

ערערה, נכון שאשה כתבה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 15:14 לינק ישיר 

- להעתיק? בבקשה.
- זה נראלך עט של משהו אחר מנקבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 15:26 לינק ישיר 

הניק שלך על סטטוס 'זכר' משום מה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 16:14 לינק ישיר 

הזכרת לי משפט שחברה אמרה בארושים של חברה:

אין אישה מתה אלא לבעלה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 16:28 לינק ישיר 

טופל. תודה על צ'ומת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 17:01 לינק ישיר 

עכשיו את יפה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 17:03 לינק ישיר 

אכן אכן.
מצטרף למחמאות.

לא כ"כ לגופם של דברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 17:59 לינק ישיר 

אהבתי מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 20:11 לינק ישיר 

איזה מילים יפות!!
את הוצאת למיליוני בנות סמינרים את המילים מהפה!
זה פשוט ככה יש לי חברה 'הכי טובה' כבר שמונה שנים ואנחנו מדברות הרבה על הקטע שעוד מעט (בעז"ה) 'נתגרש' בעל כורחינו כאילו טוב לנו ביחד ואני אוהבת אותה ויום אחד היא פשוט תיעלם מחיי כי, כי מישו אחר יתפוס את מקומי.. או הפוך.. חוקי טבע מטומטמים!!

יהיה טוב מתוקה יהיה טוב!!
תאמיני חזק בה' והוא לא ישאר חייב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 20:31 לינק ישיר 

צריך לקחת בחשבון שהחברה המאורסת צריכה גם את השקט שלה ולא רק את היחס ואת המסירות.
אז קחי את זה בחשבון מלכתחילה. אני לא חושבת שאת צריכה לבטל את חייך למענה. לשכוח מעצמך ולהתרכז רק בה. תעזרי לה, תייעצי לה, אבל במידה. אם את נותנת לה את כל כולך את תישארי בסוף המרוץ עם הלשון בחוץ.. ובלי מישהי לחלוק איתה את זה. כי עכשיו היא צריכה את השקט..
ואחרי שהיא מתחתנת אז עוד יותר היא צריכה שקט יחסי מהחברה הטובה שלה. אבל אל תדאגי, בהמשך היא כבר תחפש אותך. כי ככה זה. היא בעצמה כבר תרגיש בחסרונך. בהתחלה הכל מושלם ומקסים ואין צורך בהפרעות מבחוץ. בהמשך זה מוכרח. אז את תצטרכי להיות מוכנה להיות לצידה, להבין אותה. ושוב- במידה. זה מה שנותן לה גם להעריך את המאמץ מצידך. כשיש יותר מידי טוב- זה מתחיל להיות מיותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 20:42 לינק ישיר 

מילותייך- יפות, כנות ומרגשות....
כל אחת מאיתנו (הרווקות) כשהחברה מתחתנת מרגישות ככה...מצב שקורה גם בלי שנרצה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבגידה הגדולה - תחושות על חברות שהיתה ואיננה עוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext