בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

יוסלך = קונצרט חזנות עם פוטנציאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2011 16:46 לינק ישיר 

We all wish you luck Cantor Weiss debut but why do not you mention that he is studying with Dr. Mordechai Sobol? Why hide this important information? I mean, she is the only one among all cantors who perform under the baton of the doctor?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2011 17:28 לינק ישיר 

Cantor Zvi Weiss is a great student of Cantor number of one Dr. Sobol And he will be a huge and Cantorial Music today is fake but in some and impressed when he gets older

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2011 18:11 לינק ישיר 

I discovered Zvi 3 years ago and was impressed with his nusach which he learned as a boy from the late hazan Shimon Lantosh z"l Zvi has a beautifull voice with variety from the bottom of the scale to the top a great personality and a real Yirei Shomayim.
Luckily Dr.Sobol saw his potential and offered to advance his career as a hazan.
Zvi studies weekly with Dr.Sobol and I hope you can all see the results this Tuesday at the concert.
Wishing All the hazanim Hazlaha
Levie kanes

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2011 20:12 לינק ישיר 

מרתק תמשיכו..

לוי בחייאת, אין לך מקלדת בעברית...?

אני חושב שאם כבר מדברים על החזן וייס, אז אסור להתעלם ממך לוי, אתה זה שהיית לצידו במשך כמה שנים ברציפות יום ולילה, ואתה זה שדאגת במסירות לקדם אותו עוד ועוד, בלעדיך לא היה חזן וייס.

אם מישהו 'יצר' את החזן וייס, זה רק לוי כנס.

בהצלחה בקונצרט..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2011 20:32 לינק ישיר 

בראשית הדברים אני רוצה לומר לכם שהחזן צבי וויס אברך תלמיד חכם אשר משקיע לפרנסתו גם בפן הזה של החיים אבל ברור לו מה הטפל ומה העיקר בחיים.

הדיון שמתרחש כאן קצת מעצבן אותי ברמה האישית כי אני יודע איפה החזן וויס גדל ב א מ ת !!! וזה לא אצל סובול ולא נעליים.
הוא ינק במכון תל אביב לחזנות את היסודות, אצל ריימונד ונפתלי, חיים פייפל ויותם סגל וכל צוות המורים שם, וזאת לאחר שהיה קרוב לחזן ליוש בתקופה הקודמת לתקופתו במכון ת"א לחזנות.
הוא נהיה "תלמידו של סובול רק בקונצרט שהתקיים בפ"ת אותו מימן לוי כנס לטובת החזנים אותם הוא מייצג בכבוד.
ברור לי כשמש בצהריים חמים במיוחד, שאילולא "שפך" לוי כנס סכומים אגדיים לטובת "המורה" סובול, החזן צבי וויס לא היה רואה את אחורי הקלעים של היכל התרבות לא בפ"ת ולא בת"א, ולא בגלל שהוא לא מוכשר!!!
וכאן אני פונה אליך מר לוי כנס, אולי כדאי שתרענן את זיכרונך, ותיזכר לפתע מה עשה מרדכי סובול לבן טיפוחיך יעקב רוזנפלד?! או שמא תיזכר מתי בפעם האחרונה קיבל צודיק גרינוולד מיקרופון מידי משפחת סובול?...באמת שכחת? כמה שילמת עבור כל שיעור במשרדו של מרדכי הממומן מכספי המיסים על כל שיעור לחזן צבי וויס?
שכחת איך מרדכי ניסה בכל כוחו לטרפד לך את הקונצרטים ומחזות הזמר שהעלית בשנים עברו?
שכחת איך הוא דאג לפרסם בכל מקום שלא הצלחת למכור כרטיסים וחילקת לכל דורש...שכחת?!
אז בבקשה בוא לא ניתמם ולא נדבר על הפוטנציאל שמרדכי גילה לפתע...ידוע לי על פוטנציאלים רבים וטובים ואולי אף יותר מהחזן צבי וויס שאף הוא מוכשר מאוד שלא זכו לעבור את משקוף דלתו של מרדכי...פשוט אין להם ספונסר...
אתה בסדר גמור מר כנס, רק חשוב שתזכור עם מי יש לך עסק ומדוע פתאום האריות מחייכים אליך...הישמר לך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2011 21:24 לינק ישיר 

אקטואל טעות היא בידך אני מכיר את וייס אני גם למדתי איתו אצל לנטוש והוא תמיד היה חזן נחמד אבל סובול עשה ממנו ממש חזן מאז שהוא אצל סובול הוא למד להתפלל הוא למד נוסח מגוון ומעניין וסיפרו לי אנשים רבים שהם חשים את השינוי ואפילו הוא עצמו סיפר לי שמאז שהוא לומד אצל סובול הוא מתפלל אחרת לגמרי, לפני כמה חודשים הוא התפלל בפתח תקווה ואז מעריב היה מוצלח ומאמצע שחרית היה פחות יפה וזה היה בגלל שהוא לא הספיק ללמוד עם סובול אחרי כולם אהובים.
לד״ר סובול יש מעלה גדולה שהוא דוגרי והוא אומר לחזנים בפרצוף את הבעיות שלהם וככה הוא עושה לוייס ולכן הוא גדל,
הצחיק אותי שכתב על המיקרופון לצודיק׳׳״״״״״" הרי כולנו יודעים שצודיק לא חזן ולא יהיה חזן ולסובול יש מספיק שכל לא להתפתות ולא לקחת כסף ולא לתת לו להופיע.
ורוזנפלד כולנו יודעים שמדובר בליצן שלפני הופעה יכול להיות ער כל הלילה ולהשתולל בלי לחשבן שיש מחר קונצרט, תשאל את לוי הוא יספר לך מה היה להם בחו״ל ולוי יספר לך איזה בסיומות רוזנפלד עשה לו באיזה יישוב בארץ אולי זה היה בקוממיות?
זה לא סותר שרוזנפלד חזן מעולה אבל היה קשה לסמוך עליו קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 03:30 לינק ישיר 

In response to the commentaries when I made the CD for Yankel Rosenfeld with Dr.Sobol I saw his greatness in coaching and teaching Yankel is a great hazan but his CD would never have  been so successfull without the input of Dr.Sobol.Ithen convinced Mordechai to train my cantors Tzudik,Glick,Rosenfeld,Klang and Weinbach this lasted till we had our problems with Rosenfeld.I don't think Dr.Sobol took Zvi because of a once a week lesson, I have asked Mordechai to train Tzudik and Benjamin Helfgot and he does not have the time.I send Zvi to study with Naphtali,and Yotam for sulfage and Raymond , I love Haim Feivel a great teacher but not a fan of Wieder more Levandofsky and I like a zugger with Kavana  not everybody is a Koussevitsky.As far as Tzudik goes he is very popular Shabbosim and they renewed his contract for the next 5 years in Frankfurt he has great talent and will be a great ZAMAR  his real calling and a very successfull hazan
Levie

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2011 23:03 לינק ישיר 

In answer to the commentaries from Marbel 55 I would like to clarify

First I was quoted saying things that are not correct nor was I asked

I did not speak with Cantor Helfgott concerning the professor and I

never spoke to anyone from the Philharmonic orchestra, and Dr.Sobol

did not get $10.000 in Vienna.

What is true is that I was informed by Dr.Sobol about three weeks before

The 2nd concert of Yuval that he received  unsigned letters complaining to Yuval why He is presenting Yaacov Rosenfeld on the program and that some cantor had complained to the Philharmonic Orchestra that Rosenfeld is not fit to appear with them, I was very upset we have been working with

Yaacov for three years all his appearances were successful and his record is selling very well.

Yaacov was invited to perform in Paris past October 23rd with APAC under the patronage of the Unesco with the philharmonic orchestra of Paris and will appear again on the 25th of January 2007 in Paris for a concert at the La Victoire synagogue, he is constantly invited to reappear as he is very popular.

Dr.Sobol spoke with the philharmonic orchestra and tried to calm the situation

and decided to bring in Azi Schwartz in case the orchestra would reject Yaacov

at the last moment.

The strain and stress that Yaacov had to face and endure were terrible and a

miracle that he sang at all.

I find it very disturbing that there are people who try to eliminate that career

of a Cantor.

I manage six cantors and my aim is to prepare the next generation of Cantors

with the help of Dr.Sobol.

Shabbat Shalom

Levie Kanes

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > יוסלך = קונצרט חזנות עם פוטנציאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.