|
|
| נשלח ב-10/1/2012 00:10 |
|
| |
סנונית ראשונה מהגלריה של סטן וייס בשלאגר:

שימו לב למקס הרשקוביץ ברקע... ולא רק הוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2012 13:55 |
|
| |
איפה נמצא כאן דוד פרלמן ואיפה דוד צ'רנדוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2012 21:18 |
|
| |
כאן בגלריה של שלאגר - תמונה שניה מהסוף - זיהיתי את דוד פרלמן. נראה לי שדייויד צ'רנדוף מוסתר עם יד שמאל של רבינא. הגלריה של שלאגר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2012 23:57 |
|
| |
נראה שהייתה הופעה מוצלחת. פרחי מיאמי :מוצלחים כתמיד. אברהם פריד: נראה שמשנה לשנה רק נהיה צעיר יותר. ליפא שמעלצר: לא אהבתי את התלבושת הרעשנית כל כך
תוקן על ידי שלאגריסט ב- 10/01/2012 23:53:38
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 16:13 |
|
| |
לא משנה!!!!תודה רבה שלאגריסט.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 13:34 |
|
| |
לייק! לייק! אין על הבס של ברי רוזנברג. הכי נמוך, הכי עמוק. איזה יופי לשמוע אותו מבצע את I'll tell a tale. באופן כללי, לא ברור לי למה המכביטס הופיעו בגרסת חצי הרכב, ועוד עם שחקן ספסל אחד - האסק הוא אירוע מכובד מספיק בשביל להופיע בו בהרכב מכביטסי מלא. אם הם היו מופיעים ככה, הם היו נשמעים הרבה יותר טוב - אבל אולי זה מפני שהם קיבלו רק שיר אחד. נו, נדון אותם לכף זכות :) באמת לא ברור, ושוב לא ברור, מה הקטע להזמין כל כך הרבה אמנים לערב אחד. אף אחד לא יכול להתבטא מספיק ככה. אולי זה בגלל החצי יובל, אז המשורר התכוון ליצור משהו כמו מעין סקירה של אמנים בהצדעה להאסק או משהו כזה? מי יודע...
תודה רבה על הקליפ, שלאגריסט!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 19:55 |
|
| |
אוי, הקול של ג'רמי מתחיל להשתנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 20:10 |
|
| |
יאיי! חזק!! שכוייח שלאגריסט! לג'רמי מתחלף הקול?! רבינא כרגיל מעולה, ומתחלף לאט לאט כמו כל האברמוביצ'ים (= לא מתחלף להם הקול... לא מתחלף להם הקול... רגע, איך בסוף הוא התחלף בלי ששמנו לב?!  ) ביצוע מקסים. שרו שם יותר נערים מילדים (שום סולו לדוד פרלמן?!), ובאופן כללי שומעים על המקהלה סימני התחלפות קול - צריך כמה חדשים כדי להצעיר את פס הקול המשותף. אבל בכל מקרה, הביצוע מעולה, הסולנים מצויינים והמקהלה היתה הכי מיאמי שאפשר. ירחמיאל - עשית את זה (כרגיל! וגם הבוגר המפורסם שלך שהופיע על הבמה בהרכב אחר (רמז: ווקאלי) היה מעולה. שמעו אותך כמו שצריך והוספת המון, חנינא!)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2012 13:16 |
|
| |
שכוייח שלאגריסט. עדיין לא הורדתי, אך אני מתכוון לצפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2012 23:10 |
|
| |
| netson כתב: |  | שכוייח שלאגריסט. עדיין לא הורדתי, אך אני מתכוון לצפות. |
|
טוב, אחרי שצפיתי אני מבין אותך אידי. באמת חסרים קולות צעירים. שוב יישר כח שלאגריסט, שהצלחת להשיג בדרך לא דרך את הקטע .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 01:20 |
|
| |
| netson כתב: |  | שכוייח שלאגריסט. עדיין לא הורדתי, אך אני מתכוון לצפות.
טוב, אחרי שצפיתי אני מבין אותך אידי. באמת חסרים קולות צעירים.
שוב יישר כח שלאגריסט, שהצלחת להשיג בדרך לא דרך את הקטע . |
|
שכוייח על השכוייח.
ת'אמת שאת הסרטון הביא לי מישהו בשם מיסטר יוטיוב. שמעת עליו? או דווקא די נדיב.
תוקן על ידי שלאגריסט ב- 15/01/2012 01:10:24
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 18:24 |
|
| |
שלאגריסט תודה רבה, רק חבל שלא רואים את כל השיר. ואידי -לא רואים את כל השיר והקטע של דוד פרלמן הוא בהמשך השיר. וכן גם אני שמתי לב לשינוי בקולו של ג'רמי (מתחיל להיות דומה לשל דיויד)
|
|
|
|
|