בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה עם תספורת קצרה - מרתיע?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2011 18:55 לינק ישיר 

אכן יש בנות שמסתפרות או מאריכות בניגוד לטבען הפנימי, אני רק דברתי באופן כללי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 19:00 לינק ישיר 

אז דיברת על בנות שבאופן טבעי אוהבות שיער ארוך כאלה גם נדיבות ונחמדות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 19:46 לינק ישיר 

מעפיל...זה נשמע שטות תינוקית להפליא (סליחה מכבודך!!!)...זה ממש נשמע טיפשי....אבל מי יודע? אין לצחוק על שטויות של אנשים שמא...(ראה מקור "הדף היומי"...)

ענני: לא מסכימה איתך בכלל! כי אנשים יכולים לדון ולהתווכח כמה שבא להם! אבל כאן מתווכחים בריתחא דאורייתא... ולכן לא משנה מי יגיד ומה יגיד...דעת התורה היא המועלית כאן (ואני מדברת על הנושאים שהועלו כאן באשכול...) 
וגם קרה לי לא פעם ולא פעמיים בויכוח שדעתו של השני התקלה עליי!
לפעמים אדם חושב X בא אחר וטוען Y...סבבה תטען מה שבא לך! תביא הוכחה! משו בר סמכה! תפריח את טענתי או תוכיח בתוקף אחרת...אדרבה! לא ארצה להשאר בטעותי.... 
ו
לעניין התספורת....אני חושבת שבחור שעושה לו 'מדרגה' זה משייך אותו לזרם מודרני.....ובחורה שעושה תספורת אופנתית X כנ"ל...משתייכת גם לזרם X....א-ב-ל אני שאלתי...אם באים ואומרים לך...בחורה טובה.ובלה בלה בלה...אתם כבר מכירים את התסריט....ובסוף בפגישה תראו את אותה בחורה מעולה ות'אמת שהיא באמת בחורה טובה ממשפחה מצוינת..אך דא עקא...איזה מן תספורת יש לה? היא לא מודרנית מידי? וכיוצ"ב....זה לא מה שתחשבו? זה לא יפריע לכם????? עד כמה זה ישפיע על תגובתכם???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 19:52 לינק ישיר 

די88, לזה בדיוק התכוונתי. וחדשונט, תבדקי אצל החברות שלך אחת אחת, ותראי אם אני צודק או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 20:01 לינק ישיר 

מהנראהלך??????????? כתבתי סתם????? העברתי לי בראשי מס' בנות....וזה פשוט שטות! צא מהתאוריה הזו אבל מהר...כי אולי האחת שלך מחכה לך מעבר למספרה...(אחרי שהסתפרה לקצר...)....אלא אם אתה לא כ"כ מחכה לה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 20:10 לינק ישיר 

אה....ועמקויות...קודם כל שמתי ליבי לשזה שאתה הבחור ישיבה היחיד כאן....אלא אם מישהו אחר יצביע ויעיד על עצמו....ועוד דבר....אם כתבת שאתה "בחור ישיבה (מישיבה טובה)"...איך זה שאתה כאן בשעות אלו?
(לא קשור לעניין....אבל נובע מהתגובות....הסתקרנתי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 20:54 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
לגבי התספורת של הבחורה -  אעדיף שתהיה הבחורה קירחת לגמרי באיזור הסנטר. חוץ מזה לומשנה.

ולעמקויות היקר - 
כבר כתבתי לך - ואכתוב לך שוב. (בעדינות ובנחישות...)
לדעתי יש לך בעיונת קטנה בגישה שלך לריבוי דעות בכל עניין ועניין. (פלורליזם)
אתה מזכיר לי בזה קצת את אבא שלי.. (והוא גרוש היום!!!)

אספר לך על אבא.
הוא חסיד, ואני כמו שכבר בטח שמת לב - לא מי יודע מה חסיד.
כך המצב כבר 10-11 שנים.
אבא שלי בטוח בכל מאת האחוזים - שיום יבוא ואני אשוב לי אל דרך "המוטב" וכל השנים הללו שבהם אני "ליטוואק שבאבניק הולל" - ימחקו מזכרון כל בני האנוש כאילו כלל לא היו.
הוא בטוח שדרכו - דרך החסידות - היא, ורק רק רק רק היא - היא הנכונה ביותר.
דרכו שלו - ואפסה (במפיק) עוד!
פעם פעם... כשעוד הייתי מנסה להסביר לו שכפי הנראה - לא כך הם פני הדברים - הייתי פשוט משתומם כל פעם מחדש על הדרך בה הוא מסתכל על דעותיי בפרט ועל דעות כל הסובבים אותו בפרט.
הוא כאילו לא קולט בכלל שיש אופציה אחרת ממה שהוא חושב.
בעיניו - אם נולדתי ממנו - ואם טוב לו להיות חסיד - ואם הרבי שלי הוא הרבי הכי צדיק והכי מחולל ניסים  בעולם - מזה נובע שגם אני צריך כך. מזה נובע שכך - ורק כך זה נכון!!!
עד שאני אמות - שום דבר לא הולך ככל הנראה להזיז אותו מדעתו התקועה.

עכשיו - אני לא אומר שהוא לא צודק.
יכול להיות שהוא צודק.

יותרה מזאת, הוא בטוח צודק!!!

כלפי עצמו!

ההרגשה שמלווה אותי כשאני קורא את הודעותיך מאז ומתמיד היא - 
יש לך בהחלט דעה בהרבה נושאים.
דעתך מגובשת, מסודרת, סדורה לך פרקים פרקים, מלווה בהסברים עמקניים (לא באמת...) וחופרים לעיתים...(צוחק..).
אבל להרגשתי אתה כאילו יושב לך על מין במה כזו.. כמו מלך מלכי המלכים.
יושב שם אתה לעצמך.
כל מי שעובר בסביבתך ולא מצייץ בניגון ובקצב שלך - אתה מייד "משכנע" אותו לחשוב כמוך.

אין לי ולא לאף אחד בעיה עם ווכחנים.
תתווכח כמה שבא לך.

אבל אתה משאיר את הרושם כאילו - חוץ מדעתך - שום דבר לא שווה.
כאילו רק אתה יודע באמת לרדת לחקר האמת.
כאילו הרושישבה שלך הוא היחיד בעולם דרכו ודרכך היא היא הדרך, אין בלתה ואין בלתו.
כאילו וכאילו וכאילו...

לא אכנס עכשיו לנושאים ספציפיים. אבל לאנשים מהסוג שאני חושב שאתה הייתה עכשיו תשובה כזו -

"אבל ג'ינס צמוד ושיער פתוח ארוך זה באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת נוגד את ההלכה!!!!!!"
"זה?!?!? זו לא דעה שלי! זו דעה של השולחן ערוך!!!"

אז דע לך מר עמקויות. בכל נושא! כן כן! בכל נושא יש מקום לדעתו של האחר.
אתה לא חושב כמו אותו אחר שמולך?? שיערב לך!
תתווכח כמה שאתה רוצה.

אבל תמיד תזכור, תדע - ובעיקר תפנים.
ההוא שמולך חושב על מה שאתה אומר שהם דברי הבל - בדיוק כמו שאתה חושב על דבריו הוא.
תפנים כבר.
בהצלחה.

אהההה זה שינוי קשה מאוד - אז שוב בהצלחה.

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 10/11/2011 17:16:12

הממ יש משהו מן האמת בדברך, בעמקויות ידידנו יש אסרטיביות רבה ונחושה, ללא פשרות.
אבל הוא איש אמת ואני אוהב אנשים אמתיים... 
ואגב, האבא הגרוש, הזכיר לי את הגרושה... יצא משהו?!

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:29 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
אז זהו, שאני סוברת שמה שמחנכים בסמינר זה לא ההלכה, אלא זה חינוך למוסכמות.
(בנושא הזה).
כי יש דברים שהם פשוט האבסורד הכי גדול שיכול להיות, כמו למשל איך יתכן שגרב צבע רגל
(שגם העבות שבהן הן שקופות) נחשבות לצנועות יותר מגרב שחורה או לבנה?
ואותו רעיון לגבי חצאיות ארוכות וכו.
אי לכך- אני לא מתלבשת כמו שחינכו אותי בסמינר, אלא כמו שאני חושבת שזה נכון.
צניעות זה משהו שמגיע מתוכי.

בוקר  טוב.
למה נראה לך שאסור חצאיות שמגיעות עד הקרסול? זה הרי יותר צנוע!
ולמה כל הבנות צריכות להסתובב עם שיער אסוף הזמן שהמורות חייבות ללכת עם פיאה שהיא בד"כ ארוכה?
(אגב, שיער פרוע (ז.א. לא אסוף) נחשב בזמן הגמרא כ"לא צנוע" לאשה נשואה)

אלא כדי להיבדל מה"מזרוחניקיות" רחמנא לישזבן.
לאו דווקא צניעות עומדת בראש מעיניהם..
(וגם לא בראש הסוטים האלה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 21:30 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
יש לי תיאוריה שככל ששער האשה ארוך יותר היא טובת לב יותר. אי לכך ובהתאם לזאת, אם אני נפגש עם בחורה עם שער קצר מדי, אני חושש מהאופי. באשר לתספורת אופנתית וכל שאר הדברים שהזכירו פה, אין לי מושג במה מדובר. המדד היחיד אצלי כשזה מגיע לשער זה האורך.

אם אותה אחת בעלת השיער השופע ולב הזהב יום אחד קמה והסתפרה ...  מה קרה לליבה??? נהפך לגוש מתכתי עם חלודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:33 לינק ישיר 

אתה יודע מה.. אני עושה לי מן סקר קטן בראש ויוצא שהתאורייה שלך לא מופרכת בעליל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:37 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
לגבי התספורת של הבחורה -  אעדיף שתהיה הבחורה קירחת לגמרי באיזור הסנטר. חוץ מזה לומשנה.ולעמקויות היקר - כבר כתבתי לך - ואכתוב לך שוב. (בעדינות ובנחישות...)לדעתי יש לך בעיונת קטנה בגישה שלך לריבוי דעות בכל עניין ועניין. (פלורליזם)אתה מזכיר לי בזה קצת את אבא שלי.. (והוא גרוש היום!!!)אספר לך על אבא.הוא חסיד, ואני כמו שכבר בטח שמת לב - לא מי יודע מה חסיד.כך המצב כבר 10-11 שנים.אבא שלי בטוח בכל מאת האחוזים - שיום יבוא ואני אשוב לי אל דרך "המוטב" וכל השנים הללו שבהם אני "ליטוואק שבאבניק הולל" - ימחקו מזכרון כל בני האנוש כאילו כלל לא היו.הוא בטוח שדרכו - דרך החסידות - היא, ורק רק רק רק היא - היא הנכונה ביותר.דרכו שלו - ואפסה (במפיק) עוד!פעם פעם... כשעוד הייתי מנסה להסביר לו שכפי הנראה - לא כך הם פני הדברים - הייתי פשוט משתומם כל פעם מחדש על הדרך בה הוא מסתכל על דעותיי בפרט ועל דעות כל הסובבים אותו בפרט.הוא כאילו לא קולט בכלל שיש אופציה אחרת ממה שהוא חושב.בעיניו - אם נולדתי ממנו - ואם טוב לו להיות חסיד - ואם הרבי שלי הוא הרבי הכי צדיק והכי מחולל ניסים  בעולם - מזה נובע שגם אני צריך כך. מזה נובע שכך - ורק כך זה נכון!!!עד שאני אמות - שום דבר לא הולך ככל הנראה להזיז אותו מדעתו התקועה.עכשיו - אני לא אומר שהוא לא צודק.יכול להיות שהוא צודק.יותרה מזאת, הוא בטוח צודק!!!כלפי עצמו!ההרגשה שמלווה אותי כשאני קורא את הודעותיך מאז ומתמיד היא - יש לך בהחלט דעה בהרבה נושאים.דעתך מגובשת, מסודרת, סדורה לך פרקים פרקים, מלווה בהסברים עמקניים (לא באמת...) וחופרים לעיתים...(צוחק..).אבל להרגשתי אתה כאילו יושב לך על מין במה כזו.. כמו מלך מלכי המלכים.יושב שם אתה לעצמך.כל מי שעובר בסביבתך ולא מצייץ בניגון ובקצב שלך - אתה מייד "משכנע" אותו לחשוב כמוך.אין לי ולא לאף אחד בעיה עם ווכחנים.תתווכח כמה שבא לך.אבל אתה משאיר את הרושם כאילו - חוץ מדעתך - שום דבר לא שווה.כאילו רק אתה יודע באמת לרדת לחקר האמת.כאילו הרושישבה שלך הוא היחיד בעולם דרכו ודרכך היא היא הדרך, אין בלתה ואין בלתו.כאילו וכאילו וכאילו...לא אכנס עכשיו לנושאים ספציפיים. אבל לאנשים מהסוג שאני חושב שאתה הייתה עכשיו תשובה כזו -"אבל ג'ינס צמוד ושיער פתוח ארוך זה באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת נוגד את ההלכה!!!!!!""זה?!?!? זו לא דעה שלי! זו דעה של השולחן ערוך!!!"אז דע לך מר עמקויות. בכל נושא! כן כן! בכל נושא יש מקום לדעתו של האחר.אתה לא חושב כמו אותו אחר שמולך?? שיערב לך!תתווכח כמה שאתה רוצה.אבל תמיד תזכור, תדע - ובעיקר תפנים.ההוא שמולך חושב על מה שאתה אומר שהם דברי הבל - בדיוק כמו שאתה חושב על דבריו הוא.תפנים כבר.בהצלחה.אהההה זה שינוי קשה מאוד - אז שוב בהצלחה.

תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 10/11/2011 17:16:12

ענני היקר,

ראשית אני חייב לציין שממש גרמת לי ליהנות מכתיבתך העשירה, בכישרונך הבולט, אין אפס זה מרשים!:)

שנית, אני גם מודה לך על הביקורת (הבונה) שהעלית פה.
חשבתי על דבריך, ואני באמת מבין את מה שאתה מרגיש, מבין את מה שדבריי משדרים, ואף אם אני חושב שאתה לא צודק, ולו משום מה שאתה עצמך כתבת, שלכל אחד יש דעה, וכל אחד אמור להביע את דעתו, בפרט, שפה זה פורום ולא שיחה בארבע עיניים, וזה שזה לא מקובל על הצד השני, זה לא אומר שלי אסור להביע את דעתי שלי. וגם אם אני אומר את זה באופן נחרץ, זה לא אומר שאני לא קשוב לדעתו של השני, שלא לדבר על כך שאני לא מבטל את דעתו.

ואם תשים לב, אני תמיד משתדל לענות עניינית על כל דעה ולא סתם לתקוף במילים חסרות שחר.

בכל מקרה, היות וזה הצד השני מרגיש, וזה לא עושה לו נעים בלב לשמוע, אז חובתי שלי היא לומר את דבריי בצורה שיתקבלו על לב השני ולא ההפך. כך ששוב.. תודתי נתונה לך. 

שלישית, תרשה לי להביע את הרהורי לבי, אינך חייב להגיב, אינך חייב להתייחס, רק אני בכל זאת מעלה את זה כל הכתב, אולי יהיה בכך איזה שהוא תועלת..

כלל נקוט בידי, אם אדם אומר לשני דבר מה, והשני מגיב בזעם, בעלבון, בסערה, וכו'.. אות יש בכך שמשהו בדברי האומר לא כשורה, או הדרך, או הצורה, או הדבר שהוא דיבר עליו, כך או כך על האומר לעשות חשבון נפש עם עצמו מה גרם בדבריו לשני ככה להגיב...

ואם טרחת לכתוב כה יפה, כה ארוך, כה מושקע, ניכר היה שדמך ולבך שם.. סימן שמשהו בדרכי, בדבריי פשוט קוממו אותך.. עצבנו אותך.. וכו'... ואני הקטן ניסיתי להבין...מהו הדבר...?!

ואז קראתי שוב ושוב את מילותייך, והבנתי.. שבעצם אני מזכיר את הדבר שאותו אתה רוצה לשכוח.. מהדרך שאתה סולד ממנה.. מהחיים שכביכול הרעו לך.. שחנקו אותך....
מהדרך שאומרת -
יש דרך אחת וכל אחד שלא בדרך הזאת פסול מכל וכל...
מהדרך שאומרת - 
שלא יודעת להעריך את השונה ממנה.. שלא נותנת מקום גם לאחר.. גם לשני...

יקירי, האמן לי שאני מבין אותך ואין לך מושג עד כמה.. 
אבל הבן שישנם דברים שהם לא קשורים לדרך, אלא להשקפה.. אלא להלכה.. ויקוב הדין את ההר.. !

ולדוגמא שהבאת, אם ההלכה היא שללכת עם גינס צמוד זה לא צנוע, אז ייקוב הדין את ההר! 
ייתכן שההלכה הזאת טעות, ייתכן שיש רבנים שאומרים ההפך... ייתכן אף שאני טועה ואין כזאת הלכה..
אבל עד כמה שיש כזה צד, עד כמה שיש רבנים כאילו.. אז ההלכה הזאת היא הלכה..!

אבל אין זה אומר שבגלל זה אני חושב שמי שעובר עליה אז הוא פסול מכל וכל! 
אין זה אומר שאני מודד אדם או מתיימר לשפוט אדם לפי מעשיו..!
ויותר מכך, אין זה אומר שלי אסור לסבור את ההלכה הזאת...

אותך זה מקומם.. כי כשאתה שומע דרך אחרת משלך..
כשאתה שומע שמישו פוסל דרך שבחרת ללכת בה...
כשאתה שומע את צלילי אבא שלך ברקע.. אתה מתקומם...

אבל כמו שאתה מצפה ממני להבין את הצד השני...
אנא, נסה להבין גם אותי.. את דבריי....את הכוונה שעומדת מאחרי המילים היבשות והשחורות...

אנא נסה.....

לילה טוב...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:40 לינק ישיר 

חחחחחחחחחח
סליחה, באמת זה נפלט לי.
אבל כשגברים מתפייטים, זה אדיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:47 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:

ענני, זה מהותו של ויכוח- שכל אחד אומר את דעתו וכל אחד יודע שהוא צודק.... 
ואם הוא מאד בטוח בדעתו- זה גם נשמע ככה. ומי שלא מאד בטוח בדעתו- זה נשמע פחות בטוח...זה גם יכול להיות מרגיז לשמוע מישהו מאד בטוח בעצמו- זה מערער את הבטחון שלנו. ונותן הרגשה של ילד נזוף בחיידר...אולי, אם נתיחס לאשכולות הללו כאל דיונים- ולא ויכוחים, זה ישמע יותר טוב.ומי יודע? אולי אפילו נלמד דברים חכמים אחד מהשני...

יקירתי. (אוי אוי אוי.. אני נזכר עכשיו בשיר.. יקירתי יקירתי....)
אני לא כתבתי את ההודעה הקצרה הזו בשביל להתווכח. לא איתך ולא איתו.
השתדלתי לנסח אותה בצורה הכי יפה שאפשר - כי אני מעריך את עמקויות.

ולך אומר- קראי שוב את ההודעה.
יש שם מזור..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:51 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
ענני: לא מסכימה איתך בכלל! כי אנשים יכולים לדון ולהתווכח כמה שבא להם! אבל כאן מתווכחים בריתחא דאורייתא... ולכן לא משנה מי יגיד ומה יגיד...דעת התורה היא המועלית כאן (ואני מדברת על הנושאים שהועלו כאן באשכול...) 
וגם קרה לי לא פעם ולא פעמיים בויכוח שדעתו של השני התקלה עליי!
לפעמים אדם חושב X בא אחר וטוען Y...סבבה תטען מה שבא לך! תביא הוכחה! משו בר סמכה! תפריח את טענתי או תוכיח בתוקף אחרת...אדרבה! לא ארצה להשאר בטעותי.... 

גם לך אומר - 
קראי שוב את מה שכתבתי.
לא באתי להתווכח.
אין בעיה בוויכוח כשכל אחד מבוצר בעמדתו.
יש בעיה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 21:58 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

ענני היקר,ראשית אני חייב לציין שממש גרמת לי ליהנות מכתיבתך העשירה, בכישרונך הבולט, אין אפס זה מרשים!:)שנית, אני גם מודה לך על הביקורת (הבונה) שהעלית פה. חשבתי על דבריך, ואני באמת מבין את מה שאתה מרגיש, מבין את מה שדבריי משדרים, ואף אם אני חושב שאתה לא צודק, ולו משום מה שאתה עצמך כתבת, שלכל אחד יש דעה, וכל אחד אמור להביע את דעתו, בפרט, שפה זה פורום ולא שיחה בארבע עיניים, וזה שזה לא מקובל על הצד השני, זה לא אומר שלי אסור להביע את דעתי שלי. וגם אם אני אומר את זה באופן נחרץ, זה לא אומר שאני לא קשוב לדעתו של השני, שלא לדבר על כך שאני לא מבטל את דעתו. ואם תשים לב, אני תמיד משתדל לענות עניינית על כל דעה ולא סתם לתקוף במילים חסרות שחר. בכל מקרה, היות וזה הצד השני מרגיש, וזה לא עושה לו נעים בלב לשמוע, אז חובתי שלי היא לומר את דבריי בצורה שיתקבלו על לב השני ולא ההפך. כך ששוב.. תודתי נתונה לך. שלישית, תרשה לי להביע את הרהורי לבי, אינך חייב להגיב, אינך חייב להתייחס, רק אני בכל זאת מעלה את זה כל הכתב, אולי יהיה בכך איזה שהוא תועלת..כלל נקוט בידי, אם אדם אומר לשני דבר מה, והשני מגיב בזעם, בעלבון, בסערה, וכו'.. אות יש בכך שמשהו בדברי האומר לא כשורה, או הדרך, או הצורה, או הדבר שהוא דיבר עליו, כך או כך על האומר לעשות חשבון נפש עם עצמו מה גרם בדבריו לשני ככה להגיב...ואם טרחת לכתוב כה יפה, כה ארוך, כה מושקע, ניכר היה שדמך ולבך שם.. סימן שמשהו בדרכי, בדבריי פשוט קוממו אותך.. עצבנו אותך.. וכו'... ואני הקטן ניסיתי להבין...מהו הדבר...?!ואז קראתי שוב ושוב את מילותייך, והבנתי.. שבעצם אני מזכיר את הדבר שאותו אתה רוצה לשכוח.. מהדרך שאתה סולד ממנה.. מהחיים שכביכול הרעו לך.. שחנקו אותך....מהדרך שאומרת - יש דרך אחת וכל אחד שלא בדרך הזאת פסול מכל וכל...מהדרך שאומרת - שלא יודעת להעריך את השונה ממנה.. שלא נותנת מקום גם לאחר.. גם לשני...יקירי, האמן לי שאני מבין אותך ואין לך מושג עד כמה.. אבל הבן שישנם דברים שהם לא קשורים לדרך, אלא להשקפה.. אלא להלכה.. ויקוב הדין את ההר.. !ולדוגמא שהבאת, אם ההלכה היא שללכת עם גינס צמוד זה לא צנוע, אז ייקוב הדין את ההר! ייתכן שההלכה הזאת טעות, ייתכן שיש רבנים שאומרים ההפך... ייתכן אף שאני טועה ואין כזאת הלכה..אבל עד כמה שיש כזה צד, עד כמה שיש רבנים כאילו.. אז ההלכה הזאת היא הלכה..!אבל אין זה אומר שבגלל זה אני חושב שמי שעובר עליה אז הוא פסול מכל וכל! אין זה אומר שאני מודד אדם או מתיימר לשפוט אדם לפי מעשיו..!ויותר מכך, אין זה אומר שלי אסור לסבור את ההלכה הזאת...אותך זה מקומם.. כי כשאתה שומע דרך אחרת משלך..כשאתה שומע שמישו פוסל דרך שבחרת ללכת בה...כשאתה שומע את צלילי אבא שלך ברקע.. אתה מתקומם...אבל כמו שאתה מצפה ממני להבין את הצד השני...אנא, נסה להבין גם אותי.. את דבריי....את הכוונה שעומדת מאחרי המילים היבשות והשחורות...אנא נסה.....לילה טוב...:)

גם לך אומר - 
לא באתי להתווכח. תחשוב בינך לבינך ןתחליט בינך לבינך.
ולגופם של דברים - טוב שהגבת.
יראה הציבור וישפוט.

ובאמת יכול להיות שזה בגלל אבא שלי.
יש לזה סיכוי מעל לסביר...

אבל - אל תיקח את זה למקומות כ"ילדות חונקת" ןכד'.
מאבא - למדתי לסלוד מהנקודה שעליה דיברתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה עם תספורת קצרה - מרתיע?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 ... 15 16 17 לדף הבא סך הכל 17 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.