|
|
| נשלח ב-6/6/2012 17:19 |
|
| |
ולא ראית שום קשר? האמת ורק האמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 17:21 |
|
| |
בטח שיש קשר אבל רק במבט שטחי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 17:24 |
|
| |
האם את יכולה להסביר לאנאלפבטי כמוני, מה זה "מבט שטחי". זאת אומרת, שבחורה שיש לה שער ארוך והיא טובת לב וחמודה, אם נסתכל במבט יותר עמוק, נגלה מכשפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 17:38 |
|
| |
אתה יודע מה, חוזרת בי. אין שום קשר בין תכונות אופי לאורך השיער. מכירה קצוצות ורכות ומאידך מאורכות ונוקשות (ביבוא ישיר מהגיהנום)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 18:12 |
|
| |
אני מצטער את לא יכולה לחזור בך מרגע לרגע. אם הסכמת אתי, אז הסכמת, וזה בגלל שאת יודעת שהתיאוריה נכונה. הבחורות שקצוצות ורכות, אני מניח שהם תרמו את השיער הארוך המדהים שלהם לחולי סרטן לא עלינו, שזה מחווה נדיבה המתאימה לבחורה טובת לב, ועוד זמן קצר הוא שוב יהיה ארוך. ובאושר למאריכות ונוקשות, כנראה שהן לא האריכו מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 18:29 |
|
| |
בסדר. צודק.
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 06/06/2012 18:30:19
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 18:37 |
|
| |
נערתהבזק, מה התקפלת פתאום?? מעפיל, צודק בגבול... מה הקשר להכליל??? יש קצרות ורכות ויש ארוכות ומכשפות.... זה כמו שתגיד: מי ששמנה- טובת לב, ומי שרזה - לא.... זה לא נכון תמיד... אמנם אומרים שבעלי המידות הם גם בעלי מידות אבל למה ההכללה??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:43 |
|
| |
תודה חדשה על התמיכה. אני מחכה לעוד אנשים לתמוך בעמדה השפויה והריאלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:46 |
|
| |
אתה לא טענת מה שחדשה טענה. ובחיי שלא שמעתי בחים שלי כל כך הרבה שטויות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 21:24 |
|
| |
ואם אפשר גם להוציא סטיקרים תומכי הדעה הריאלית....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:11 |
|
| |
מעפיל, בעבר אני19 שאלה ואתה לא ענית, אז אני אחזור על שאלתה... מה קורה עם ליבה של אחת שהסתפרה בפתע פתאום והפכה את שיערה מארוך ונשי וקצר ויותר נשי??? ליבה הפך ללב אבן קשיח ועשוי פלדה???? לאן נעלמו הנעימות, הרוך, טוב הלב והשובבות? לדעתי שיער ארוך = ילדותי שיער קצר = בוגר ורציני ושני האורכים לא סותרים את הנשיות!
אלא אם כן מדובר באישה כמו שראיתי בביה"ח בשבוע שעבר, אמאלהההה היא היתה נראית גבר גבר!!! היה לה שיער קצוץ ומכנסי ג'ינס קצת משופשפים ונעליים כאלו בצבע קאמל, קצת גבוהות וסגורות עם מלא שרוכים וחולצת טריקו קצרה ורחבה שמעליה חולצת צווארון קצרה פתוחה כעין ווסט... והיא ישבה שם על הספסלים-כסאות שם בהמתנה של המיון, ממש כמו גבר! ככה עם קרסול אחד מורם על הברך של הרגל השניה, בקיצור הייתי צריכה להסתכל כמה פעמים כדי להיות בטוחה שמדובר באישה... או שיש מצב שזה עוד סיפור של דנה אינטרנשיונל...
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:41 |
|
| |
( חחחחח חדשו, אני מתה על התאורים שלך)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:44 |
|
| |
חדשו', ואם מישהי לובשת ג'ינס אז פתאום השכל שלה הופך להיות רחובי? P=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:52 |
|
| |
חדשונט:
מה קורה כשאשה שמתלבשת בצניעות פתאום מתחילה להתלבש בצורה המנוגדת לצניעות. כנראה שמדובר בתהליך פנימי ארוך שבסופו בא לידי בטוי בשנוי לבוש. גם כאן, בחורה עם לב רחום ורגיש ושער ארוך מהמם, יכולה להשתנות, ובסוף השנוי יכול מאד להיות שהיא תסתפר קצר. זה הדרך של הטבע להודיע לה, שהיא צריכה לתפוס את עצמה לידים ולחזור למי שהיא באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 23:55 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | חדשונט:
מה קורה כשאשה שמתלבשת בצניעות פתאום מתחילה להתלבש בצורה המנוגדת לצניעות. כנראה שמדובר בתהליך פנימי ארוך שבסופו בא לידי בטוי בשנוי לבוש. גם כאן, בחורה עם לב רחום ורגיש ושער ארוך מהמם, יכולה להשתנות, ובסוף השנוי יכול מאד להיות שהיא תסתפר קצר. זה הדרך של הטבע להודיע לה, שהיא צריכה לתפוס את עצמה לידים ולחזור למי שהיא באמת. |
|
הצילו כמה שאני לא מסכימה איתך לגבי התספורת!!! (אייקון רוקע ברגליים) ;) תבאנה חברותיי ותעדנה ;)-
|
|
|