בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה עם תספורת קצרה - מרתיע?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2011 11:21 לינק ישיר 

מה שאני לא מבין, למה אתן לא עושות את מה שיפה בעיניכן (אפי' שזה בעצם כולל את מה שהחברה חושבת ליפה..) ??
אם זה צנוע, וזה מותר על פי ההלכה, ואתן לא נהפכות למשונות בעייני החברה, אז למה שלא תחמיאו לעצמכן??
למה אתן כל כך שמות לב "למה שיגידו"...??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:23 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
למה זה נחשב מחוץ לשורה? גם מי ששמה לק סגול עם נצנצים היא מחוץ ל"תלם"?
למה הקיטלוגים האלה? אם כבר הייתי חוקר למה מישהי שכבר גמרה סמינר עדיין מתעקשת
לצאת בתלבושת...

אדם, איפה אתה חי? ברור שמי ששמה לק סגול (עם או בלי נצנצים) זה נקרא- מחוץ לתלם.

אלא אם כן התלם שלך אחר מהתלם של הגולשים פה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:23 לינק ישיר 

רואים שאתה לא בת...  =)

(התגובה לעמקויות, כמובן)

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 10/11/2011 11:24:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:25 לינק ישיר 

טליהמ כתב:
אדם, איפה אתה חי? ברור שמי ששמה לק סגול (עם או בלי נצנצים) זה נקרא- מחוץ לתלם.

אלא אם כן התלם שלך אחר מהתלם של הגולשים פה..

צריך לעשות תקנון, כמו בישיבות. בלי גרביים לבנות וכו'..
(שמעתי שבסמינרים אסור בכלל גרביים. מזעזע....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:25 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
מה שאני לא מבין, למה אתן לא עושות את מה שיפה בעיניכן (אפי' שזה בעצם כולל את מה שהחברה חושבת ליפה..) ??
אם זה צנוע, וזה מותר על פי ההלכה, ואתן לא נהפכות למשונות בעייני החברה, אז למה שלא תחמיאו לעצמכן??

הבעיה שכל מה שלא " כמו כולם" הופך להיות משונה בעייני החברה. וזאת בדיוק השאלה שעולה לדיון, האם היה מרתיע אותכם התספורת הקצרה למרות שבחברה החרדית זה שונה ולא כ"כ מקובל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:26 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

ומצד שני שיער ארוך צריך לפעמים לגהץ (תלוי בטבע שלו) ועוד לא דיברתי כשמתקלחים לפני השינה
איזה מכה זה.. (ובכלל, איך אפשר לישון עם כל ערימת השערות? נשגב מבינתי. ברוך.. שלא עשני אישה)

תגיד תודה שאחותך רק מגהצת את השיער תחשוב מזה כל בוקר לקום ולשמוע משני החדרים שלידי פן עובד זה כמו לקום לאתר בנייה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:26 לינק ישיר 

בתקנון אסור לק מכל וכל ואפילו שקוף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:29 לינק ישיר 

טליהמ כתב:
בתקנון אסור לק מכל וכל ואפילו שקוף..

בתקנון גם אסור אינטרנט ;-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:30 לינק ישיר 

טליהמ כתב:
האם היה מרתיע אותכם התספורת הקצרה למרות שבחברה החרדית זה שונה ולא כ"כ מקובל..

זה לא שזה לא מקובל, פשוט הנשואות יכולות לחגוג עם איזה תספורות (סליחה, "פאות") שהן רוצות (בשונה
מהקוקו המסורתי שבסמינר) אבל פיאה לא יכולה להיות קצרה ולכן התספורת הקצרה נעלמה מהנוף החרדי.

נ.ב.
לא הגיוני יותר שחגיגת התספורות תהיה לפני החתונה (ברווקות) מאשר לאחריה (בנישואים)??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:30 לינק ישיר 

nati1989 כתב:
תחשוב מזה כל בוקר לקום ולשמוע משני החדרים שלידי פן עובד זה כמו לקום לאתר בנייה...

אוי, הזכרת לי טראומות ילדות..  P=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:38 לינק ישיר 

טליהמ כתב:

הבעיה שכל מה שלא " כמו כולם" הופך להיות משונה בעייני החברה. וזאת בדיוק השאלה שעולה לדיון, האם היה מרתיע אותכם התספורת הקצרה למרות שבחברה החרדית זה שונה ולא כ"כ מקובל..

אני לא חושב שכל מה שלא כמו כולם הופך למשונה.. זה יותר בראש שלנו "הפחד" הזה ממה "יגידו".. אם אדם בטוח בעצמו או בצדקת דרכו הוא פחות חושש ממבטי החברה ומחשבותיהם. 

ומרתיע או לא, זה לא נשמע שאלה האם זה בגלל שזה לא מקובל (כי למיטב ידיעתי, לא חסרות בנות שהולכות קצר) אלא עניין של טעם וריח.. ובזה לדעתי, יופי הוא בעייני המתבונן, וכ"ש כשמדובר ביופי שזה ה-דבר החשוב אצל בנות, אז עליהן להראות טוב בעייני עצמן, שאם בעייני עצמה היא לא נראית טוב, אז כל הערך העצמי שלה יורד...! וזה חשוב יותר מכל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:41 לינק ישיר 

חגיגת התספורות של הפיאות נגזרת מהאופנה הכללית..ויש גם קצר..

ולרווקות אסור להיות אופנתיות..שידוכים, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2011 11:42 לינק ישיר 

נתי: לק זה דבר שרואים...אניטרנט בד"כ לא!!!! מובן?

עמקויות: טליה הסבירה את זה יפה ואמרה נכון...שבחורה יכולה לעשות תספורות כאוות נפשה מכאן ועד להודעה חדשה...אבל יש מוסכמויות חברתיות (כמו בכל נושא בחברה החרדית....) ולכן בשאלתי פניתי לבחור ישיבה קלאסי....שפחות או יותר חי ג"כ את המוסכמויות האלו...(בינתיים אף אחד כאן לא ציין שהוא כזה...) כי יכולה להיות תספורת קצרה ומהמהמת אבל אנשים שלא רגילים לזה...(הם רגילים לקוקו/פזור באורך סביר/חצי קוקו וכו...)יגידו-מה נדפק לבחורה הזו? איזה מן סגנון יש לה? או שמיד יתחילו לקטלג-היא מודרנית...היא מאד פתוחה או היא חניוקית וכיוצ"ב (בהתאם)...לכן שאלתי איך אתם הייתם רואים דר כזה? כי יש תספורת קצרה ויש תספורת ק-צ-ר-ה...(יש קארה (או איך שלא כותבים את זה..)...יש מדורג...יש דורה...יש שפרה....ויש עוד המון...(אני בטוחה שנוכח הבקאית הצפה כאן בפורום...כולם מכירים את המושגים...;)--...))

אדם: מנסיון אישי וארוך...אין כמו לישון עם שיער ארוך...ולקום בבוקר ולראת את הצורה היפה שהוא קיבל...ואני מדברת דווקא על תלתלים....זה מהמהם!!!!

נתנאלה: בתור חברה של בנות עם שיער מקורזל (עד כדי כאב..../סתם מתולתל רגיל...)אני ממליצה לך בחום לעשות החלקה אם מאד בא לך תספורת קצרה...שווה...אבל מה שכן....זה דורש השקעה...אבל שוב אני אומרת-שווה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:45 לינק ישיר 

זה בכלל לא קטע אופנתי. זה פשוט שונה. בתיכון שלי הייתי היחידה עם תספורת קצרה...
בעוד שב"ב וי-ם יש מצב לראות פה ושם תספורות קצרות.

אדם, שיער ארוך לא צריך פאן או גיהוץ, כי הכל בגומיה וגמרנו. מי שעושה- זה מותרות!  ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 11:47 לינק ישיר 

או קי אז אני הייתי אומרת שב"ב או בי-ם זה כן קטע אופנתי....תראי...זה תלוי איזה תספורת קצרה יש לך...
הרבה גם פשוט לא מעיזות לעשות את הצעד הזה ולגזוז את מחלפות ראשן....אז מי שבסופו של דבר כן עושה את זה...יוצאת סוג של....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה עם תספורת קצרה - מרתיע?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 15 16 17 לדף הבא סך הכל 17 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.