|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:22 |
|
| |
חזרת לשטויות?
מספיק האשכול הזה מאריך שיער....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:25 |
|
| |
האשכול גרם לי להיות מאריך אף אף. (מי הבין?)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:32 |
|
| |
תזביר..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:37 |
|
| |
בזדר... הוא גרם לי להיות גם מאריך אף.
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 10/11/2011 17:39:19
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:40 |
|
| |
חחח מצוין. הרבה ערך יש לארך...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:49 |
|
| |
לא מגיב על...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:53 |
|
| |
חן חן... עוד מחמאות ווקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:04 |
|
| |
ענני דיברת מאוד יפה... אני רק רוצה לומר שלעתים את הלא נשמע אין לומר. וגם אם נשמע צריך לדעת איך לומר וזה טיפה היה קשה לפחות ככה זה נשמע לי. ומעפיל אחלה תיאוריה בדיוק שקלתי כמה להסתפר ויש לי שיער מאוד ארוך ועם תיאוריה כזאת רוב הסיכוי שזה לא יהיה הרבה חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:15 |
|
| |
עם שער כזה ארוך, אולי באמת נתחתן?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:24 |
|
| |
חחחחחח אם זה היה כ״כ פשוט... אבל אם הנחתום יכול להעיד על עיסתו אז אני באמת נדיבה... מאוד!!! חחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:31 |
|
| |
לא הסתפקתי בכלל שאת נדיבה. אני יודע שהתיאוריה שלי נכונה ברוב המוחלט של המקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:33 |
|
| |
ענני, סוף סוף משהו ניסח את מחשבותי בצורה סדורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:36 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | לגבי התספורת של הבחורה - אעדיף שתהיה הבחורה קירחת לגמרי באיזור הסנטר. חוץ מזה לומשנה.
ולעמקויות היקר - כבר כתבתי לך - ואכתוב לך שוב. (בעדינות ובנחישות...) לדעתי יש לך בעיונת קטנה בגישה שלך לריבוי דעות בכל עניין ועניין. (פלורליזם) אתה מזכיר לי בזה קצת את אבא שלי.. (והוא גרוש היום!!!)
אספר לך על אבא. הוא חסיד, ואני כמו שכבר בטח שמת לב - לא מי יודע מה חסיד. כך המצב כבר 10-11 שנים. אבא שלי בטוח בכל מאת האחוזים - שיום יבוא ואני אשוב לי אל דרך "המוטב" וכל השנים הללו שבהם אני "ליטוואק שבאבניק הולל" - ימחקו מזכרון כל בני האנוש כאילו כלל לא היו. הוא בטוח שדרכו - דרך החסידות - היא, ורק רק רק רק היא - היא הנכונה ביותר. דרכו שלו - ואפסה (במפיק) עוד! פעם פעם... כשעוד הייתי מנסה להסביר לו שכפי הנראה - לא כך הם פני הדברים - הייתי פשוט משתומם כל פעם מחדש על הדרך בה הוא מסתכל על דעותיי בפרט ועל דעות כל הסובבים אותו בפרט. הוא כאילו לא קולט בכלל שיש אופציה אחרת ממה שהוא חושב. בעיניו - אם נולדתי ממנו - ואם טוב לו להיות חסיד - ואם הרבי שלי הוא הרבי הכי צדיק והכי מחולל ניסים בעולם - מזה נובע שגם אני צריך כך. מזה נובע שכך - ורק כך זה נכון!!! עד שאני אמות - שום דבר לא הולך ככל הנראה להזיז אותו מדעתו התקועה.
עכשיו - אני לא אומר שהוא לא צודק. יכול להיות שהוא צודק.
יותרה מזאת, הוא בטוח צודק!!!
כלפי עצמו!
ההרגשה שמלווה אותי כשאני קורא את הודעותיך מאז ומתמיד היא - יש לך בהחלט דעה בהרבה נושאים. דעתך מגובשת, מסודרת, סדורה לך פרקים פרקים, מלווה בהסברים עמקניים (לא באמת...) וחופרים לעיתים...(צוחק..). אבל להרגשתי אתה כאילו יושב לך על מין במה כזו.. כמו מלך מלכי המלכים. יושב שם אתה לעצמך. כל מי שעובר בסביבתך ולא מצייץ בניגון ובקצב שלך - אתה מייד "משכנע" אותו לחשוב כמוך.
אין לי ולא לאף אחד בעיה עם ווכחנים. תתווכח כמה שבא לך.
אבל אתה משאיר את הרושם כאילו - חוץ מדעתך - שום דבר לא שווה. כאילו רק אתה יודע באמת לרדת לחקר האמת. כאילו הרושישבה שלך הוא היחיד בעולם דרכו ודרכך היא היא הדרך, אין בלתה ואין בלתו. כאילו וכאילו וכאילו...
לא אכנס עכשיו לנושאים ספציפיים. אבל לאנשים מהסוג שאני חושב שאתה הייתה עכשיו תשובה כזו -
"אבל ג'ינס צמוד ושיער פתוח ארוך זה באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת נוגד את ההלכה!!!!!!" "זה?!?!? זו לא דעה שלי! זו דעה של השולחן ערוך!!!"
אז דע לך מר עמקויות. בכל נושא! כן כן! בכל נושא יש מקום לדעתו של האחר. אתה לא חושב כמו אותו אחר שמולך?? שיערב לך! תתווכח כמה שאתה רוצה.
אבל תמיד תזכור, תדע - ובעיקר תפנים. ההוא שמולך חושב על מה שאתה אומר שהם דברי הבל - בדיוק כמו שאתה חושב על דבריו הוא. תפנים כבר. בהצלחה.
אהההה זה שינוי קשה מאוד - אז שוב בהצלחה.
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 10/11/2011 17:16:12 |
| ענני, זה מהותו של ויכוח- שכל אחד אומר את דעתו וכל אחד יודע שהוא צודק.... ואם הוא מאד בטוח בדעתו- זה גם נשמע ככה. ומי שלא מאד בטוח בדעתו- זה נשמע פחות בטוח... זה גם יכול להיות מרגיז לשמוע מישהו מאד בטוח בעצמו- זה מערער את הבטחון שלנו. ונותן הרגשה של ילד נזוף בחיידר...
אולי, אם נתיחס לאשכולות הללו כאל דיונים- ולא ויכוחים, זה ישמע יותר טוב.
ומי יודע? אולי אפילו נלמד דברים חכמים אחד מהשני...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 18:41 |
|
| |
אני לא ממש בטוחה שהתאוריה שלך נכונה... כי מספיק למצוא בחורה אחת עם שיער ארוך שהיא לא נדיבה ובכלל לא ממש נחמדה והלכה כל התאוריה :-)
|
|
|
|
|