בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פורום השמיני'יה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2012 13:48 לינק ישיר 

אידי כתב:
סטריאו רצה פעם להיות מזכיר הפורום...
לא, סטריאו?
ההצעה עומדת בעינה?

לא הבנתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2012 22:54 לינק ישיר 
אפשר להשוות את מיאמי למקהלות אחרות...??

צר לי,ותסלחו לי מראש שהניסוח כאן לא יהיה משהו.(גם אחרי שבת אפשר להיות עייפים... :)
בעקבות האשכול שאידי פתחה העונה לשם מיאגרשל,התחדדה אצלי השאלה הזו.למרות שדנו בה בווריאציות שונות.
יש מקום להשוות את מקהלת פרחי מיאמי האגדית,לאוסף של מקהלות ירוקות שצצו בשנים האחרונות....?

*במיאמי,לחן זה לחן.עשיר,מרגש,בנוי ומלא תוכן.ולא דקלום שהצמידו לו כמה אקורדים...
אני משתוממת ונדהמת כל פעם מחדש מהמחשבה,שהשירים של מיאמי,אם הם לא היו שייכים למקהלה אמריקאית
ומרדכי בן דוד/פריד או גדול זמר חסידי אחר היה שר אותם,הם פשוט היו הופכים ללהיטים מטורפים.ולא שהיום הם לא כאלו..
אחת שאלתי,הבט ימין,שבת משוש,ואני תפילתי,תורה תבלין,וגם באנגלית to live a life of torah,when,sunshine ועוד..
אח.אילו עוצמות.כמה טוהר יש בשירים הללו.וזה רק מעיד על מי שהלחין אותם...
זו לא חכמה למלאות דיסק ב -11 רצועות,כשכל קשר בין המילים ללחן שלהם,הוא מקרי בלבד-עד לא קיים בכלל.
תופעה שרווחת בעולם המוזיקה,בצורה קצת מדאיגה,לאחרונה.
*תגידו,במיאמי היה לכם פעם ספק,מתי מתחלף סולן בשיר...? לי לא.
כל ילד נותן את עצמו,את נשמתו.
וכמו שירחמיאל כתב במיאמי אולטימט:"thanks for pouring out your souls in song".
אני חושבת שאין תרגום מספיק עוצמתי למשפט הזה.הוא פשוט נכון.שומעים ומרגישים את זה בעצמות.
בלי לנקוב בשמות ולהכליל,יש מקהלות שכשאני שומעת שיר שלהם,אני מרגישה שנכנסתי לכפר הצרחניה.
הכל כל כך מכני,מחושמל וזר.
למה למען ה', ילד לא יכול לשיר בקולו שלו..?
אני לא פוסלת.כנראה שבבסיס הקולות טובים.כי אם תחשמלו קרקור של צפרדע,הוא ישאר קרקור של צפרדע...
אבל לטעמי,זה מאבד את הטעם.לי אישית,קשה להתחבר לשיר ששרה אותו מכונה...
אז נכון,תאמרו שאני סוביקטיבית.אני לא מתכחשת.וזה ברור.כי אם לא מה אני מחפשת כאן...? :)
אבל אני בטוחה,שאם העומק הזה היה קיים במקומות אחרים,הייתי מגיעה גם אליהם.

שוב,לא שאין לפעמים גם שירים יפים במקהלות הללו.אבל בעוד שבמיאמי צריך לחפש בנרות,
את השירים הלא מוצלחים.בהן,צריך לחפש את השירים המוצלחים....

מה דעתכם/ן... ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2012 15:10 לינק ישיר 

לבבית  כל מילה בסלע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:14 לינק ישיר 

לבבית, את צודקת לגמרי. מסכימה איתך מאוד.
--
ולנושא אחר:
ברוקלינאי (בשחור) ואנט (באדום) כתבו את הציטוט הבא בנוגע ל"בני טיפוחים" או לא.

"
משפחת הרשקוביץ לדוגמא אף פעם לא נראתה לי כבני טיפוחים מיוחדים של ביגן (וכאן אתה נוגע בשאלה שמצרצרת לי בראש כבר מימי דיוויד - למה????), הוא פשוט הכיר בכשרונו של דייויד, בחינו של ג'רמי, או בבטחונו העצמי השופע (בטחון עצמי?! לא הייתי אומרת...) (אך המעודן) של מקס... ופשוט נתן להם את אשר הם ראויים לו.
הזן של יאיר קניג או דייויד פרלמן - הם בני טיפוחים, כאלה הנלקחים כפרוייקט אישי שלו.

הסבר? הרחבה? פירוט?
אני אשמח להבין יותר לעומק את הנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 16:07 לינק ישיר 

יגאל ספרסטיין ענה לנו על השאלה בסקר:
הוא אמר שירחמיאל מעדיף את הילדים ממושמעים וכמובן גם כשרוניים.
אז כנראה שיאיר ודוד פרלמן הם גם וגם (למרות שכשרון השירה של דיוויד הרשקוביץ עולה על של יאיר קניג לדעתי...) והרשקוביץ רק כשרוניים....
צריך להעיף רק מבט אחד על דוד פרלמן כדי לראות שהוא מ-מ-ו-ש-מ-ע ולא נוקף אצבע בלי הרשות של ירחמיאל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 16:57 לינק ישיר 

ילד קטן,תמים.... באמת ממושמע...

לעומת הרשקוביץ שבאמת מרשים לעצמם קצת יותר...
אבל לי בכל אופן זה נראה בסדר...
אולי הקטן יגדל עוד קצת ואז נראה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 23:28 לינק ישיר 

ממה שנאמר: נחי'ה ונראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2012 23:44 לינק ישיר 

shira007 כתב:
ילד קטן,תמים.... באמת ממושמע...

לעומת הרשקוביץ שבאמת מרשים לעצמם קצת יותר...
אבל לי בכל אופן זה נראה בסדר...
אולי הקטן יגדל עוד קצת ואז נראה???

מקס גם בתחילת דרכו  לא היה כמו דוד פרלמן, הוא ישר היה שובב ולא עשה רושם של צייטן. לדעתי זה אחד מהמעלות של מקס אבל כנראה לא לדעת ירחמיאל. 

ולגבי העדפה של דוד, אל תשכחו שהוא אחיין של זייבל פרלמן ז"ל שזו גם יכולה להיות סיבה טובה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 12:56 לינק ישיר 

אני לא חושב כך, שמי ששובב יותר/עם מרץ יותר-פעיל/שופע ביטחון עצמי חייב בהכרח להיות לא ממושמע,ממש לא. ילד הוא ילד וזה טבעי שיהיה פעיל ונמרץ אבל הוא יכול ביחד עם זה להיות מאוד ממושמע וטוב.
(זה כמו שתמיד חושבים על ג'ינג'ים שהם מופרעים מה שבכלל לא תמיד נכון) אני בטוח שירחמיאל אוהב את כולם ומשקיע בכולם אבל תמיד יש כאלו שהוא יאהב יותר.זה כמו בגן ילדים הגננת מתייחסת לכולם שווה אבל תמיד יש ילדים שהיא אישית אוהבת יותר...
ועל תשכחו שגם זייבל ז"ל היה סולן מאוד אהוב על ירחמיאל. בכל אופן כך זה נראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 14:06 לינק ישיר 

ומה עם האברמוביצים? הם לא ממושמעים? עקיבא אברמוביץ לא ממושמע?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 14:27 לינק ישיר 

הם ממושמעים,אפילו מאוד.

אבל תמיד יש את הילד הזה...
בכל מקום....
לכן זה לא תמיד קשור לממושמע או לא...
יכול להיות ילד נורא שובב וקפיצי
אבל אם ירחמיאל "ידלק" עליו אזי
הוא באמת יעשה ממנו "פרח" להתפאר!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 14:49 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
אני לא חושב כך, שמי ששובב יותר/עם מרץ יותר-פעיל/שופע ביטחון עצמי חייב בהכרח להיות לא ממושמע,ממש לא. ילד הוא ילד וזה טבעי שיהיה פעיל ונמרץ אבל הוא יכול ביחד עם זה להיות מאוד ממושמע וטוב.
(זה כמו שתמיד חושבים על ג'ינג'ים שהם מופרעים מה שבכלל לא תמיד נכון) אני בטוח שירחמיאל אוהב את כולם ומשקיע בכולם אבל תמיד יש כאלו שהוא יאהב יותר.זה כמו בגן ילדים הגננת מתייחסת לכולם שווה אבל תמיד יש ילדים שהיא אישית אוהבת יותר...
ועל תשכחו שגם זייבל ז"ל היה סולן מאוד אהוב על ירחמיאל. בכל אופן כך זה נראה.

ירחמיאל אוהב את כל הילדים - נכון מאוד!
ילד עם מרץ/שופע בטחון לא חייב להיות לא ממושמע - גם נכון.
לא אמרתי על מקס שהוא לא ממושמע אלא שהוא לא כמו דוד ששם את העיניים שלו על ירחמיאל כל הזמן ונראה שלא מזיז יד/רגל בלי הרשות של ירחמיאל.
לא אמרנו שירחמיאל לא אוהב את מקס. הנקודה היא: היחס המועדף של ירחמיאל לדוד פרלמן על פני ילדים אחרים כמו מקס למשל שלא פחות טוב מדוד ואפילו יותר. והסיבה ליחס הזה יכולה להיות שיש לו גם קול טוב, גם קריזמטי, גם ממושמע מאוד וגם האחיין של.... ומקס הוא קריזמטי מאוד, וקול טוב אבל אולי לא ילד טוב ירושלים כמו שירחמיאל אוהב - כמו שיגאל אמר שאת הילדים הצייטנים הוא אוהב. (גם אצל גננות רואים, יש כאלו שמעדיפות בנות עליזות ומצחיקות ויש כאלו שאת הילדות הצייטניות שלו זזות בלי רשות).

לגבי עקיבא אברמוביץ - צייטן מאוד אבל הקול שלו לא מיוחד לדעתי והוא גם ממש לא קריזמטי. תדמייני את התפקיד של דוד פרלמן בקליפ על עקיבא אברמוביץ - מסתדר?!
ובנימין רבינא באמת קיבל יחס מספיק טוב לדעתי.

-------------

אידי, הלך לך לעשות דיון מאיזה משפט שמצאת לך......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 16:22 לינק ישיר 
מקס לעומת ג'רמי

annete כתב:

לא אמרתי על מקס שהוא לא ממושמע אלא שהוא לא כמו דוד ששם את העיניים שלו על ירחמיאל כל הזמן ונראה שלא מזיז יד/רגל בלי הרשות של ירחמיאל.
-------------
אידי, הלך לך לעשות דיון מאיזה משפט שמצאת לך......

ג'רמי היה די ממושמע יותר ממקס. ואם להשתמש במילותייך, אז אכתוב "שהוא היה יותר שם את עיניו על ירחמיאל ". כך אני זוכר אותו מהופעותיו בארץ...

תוקן על ידי netson ב- 29/06/2012 16:24:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2012 06:59 לינק ישיר 

מקס בהחלט קצת שובב (לא נראה לי שזה קשור למשמעת אתם לא יכולים לדעת איך ההתנהגות שלו בחיים הפתוחים) ניתן לראות זאת גם בהופעה האחרונה שהתחיל לרקוד עם הבחור הזה ..... והתחיל לסמן לקהל וכו׳.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2012 18:38 לינק ישיר 

מה אתם אומרים נראה את מיאמי מזרח על במות בחופש או שאין סיכוי? פשוט לא שומעים מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פורום השמיני'יה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.