|
|
| נשלח ב-4/7/2012 18:40 |
|
| |
אולי בגלל שלא שומעים מהם=נראה אותם??? מי יודע???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2012 15:21 |
|
| |
מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2012 16:35 |
|
| |
מה מה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2012 17:12 |
|
| |
שאלתי אותך מה התכוונת בהודעה שכתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2012 12:45 |
|
| |
יוסי נוימן... מכירים ? הוא הבנאדם שמקפץ כל הזמן סביב הילדים בהופעות של ישיבה בויז . הוא המאמן - המנצח ועוד...
תגידו , יכול להיות שעם היה אחד כזה במיאמי זה היה חוסך לפעמים פאשלות ? או שלדעתכם הוא סתם מיותר ? ועם הוא מיותר אז למה בישיבה בויז הוא לא מיותר...
תוקן על ידי סטריאו ב- 20/07/2012 12:45:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2012 13:40 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  |
יוסי נוימן... מכירים ? איך אפשר שלא להכיר הוא הבנאדם שמקפץ כל הזמן סביב הילדים בהופעות של ישיבה בויז . הוא המאמן - המנצח ועוד... הוא גם one man band בשמחות וחבר בלהקת טק נוי.
תגידו , יכול להיות שעם היה אחד כזה במיאמי זה היה חוסך לפעמים פאשלות ? לישיבה יש פחות פשלות ממיאמי? או שלדעתכם הוא סתם מיותר ? מיותר הוא בטח לא אפילו רק בגלל הריקודים היפים שלו לבד ועם הוא מיותר אז למה בישיבה בויז הוא לא מיותר... ישיבה בויס זו מקהלה עם ילדים מגיל 6 בערך אז שם חייבים אחד כזה על הבמה (אתם יודעים להביא מוצצים ובקבוקים וכו') אבל מיאמי לא חסר כי הילדים גדולים ועצמיים יותר מבישיבה. לדעתי זה אחד מהמעלות הגדולות של מיאמי שהילדים מסתדרים טוב בלי מנצח צמוד.
|
|
תוקן על ידי annete ב- 20/07/2012 13:41:48
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 12:54 |
|
| |
אידי, הפלת אותי בחזרה... אני מדמיינת את ירחמיאל עושה ריקודי קדצ'קעס כמו יוסי ניומן....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 13:01 |
|
| |
| annete כתב: |  | . אני מדמיינת את ירחמיאל עושה ריקודי קדצ'קעס כמו יוסי ניומן.... |
|
זה לא מוכרח להיות שירחמיאל יעשה קדצקעס או יכול לשכור בנאדם כמו שגרסטנר שוכר את נוימן...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 13:05 |
|
| |
אם כך יש לי אפילו הצעה, זוכרים את אחד הילדים מהמקהלה (מה שמו) במיאמי 25 לצפייה שניצח על המקהלה בקטע מהשיר 'והיה מחניך קדוש'? הוא עשה את זה טוב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2012 22:03 |
|
| |
רעיון מצוין. אנט- הצחקת אותי עם הסוגרי ים:) ולדעתי- לא חסר שיחזרו לתקופת האקספיריאנסים... זה הי'ה מתוק, ויש משהו מרגש יותר בלראות ילד (כמעט תינוק) שר על הבמה בשליטה בשיר שמעוררת התפעלות! לא פחות. עינו ערך איצי ספינר בילדותו- שנותיו הראשונות ולא אתנגד גם להצגות משולבות בשירים- עי' ערך "אבנר" מ- ON THE ROAD TO YERUSHALAIM
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2012 11:15 |
|
| |
אליוט הירש/ג'ונתן סטרן/אייזק בן ישי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 22:21 |
|
| |
אידי, למה התכונת?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 21:50 |
|
| |
לדעתי זה מיותר כיום- הריקודים של המנצח, כי אם שמתם לב משנה לשנה הילדים יותר "זמרים", גם החדשים. כנראה שירחמיאל לומד איך לאמן אותם יותר טוב ויותר מהר. בשנים האחרונות ילדים ממש קטנים כבר לומדים אצלו, בנוסף לשירה, גם בטחון עצמי, דיבור לציבור (כולל דינאמיקות) ועוד ועוד... ת'אמת, הסגנון שלו גם השתנה לגמרי, פעם הוא היה מראה יותר את הילדות שלהם בריקודים ובלבוש, והיום הוא משווה להם מראה בוגר הרבה יותר, שמגיל קטן ייראו כמו שוואקי ודומיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 23:39 |
|
| |
תמרור - התכוונתי למה שאנט אמרה - שלושת אלו ניצחו על המקהלה במיאמי 25. יוני - ביטחון עצמי וייחודיות אישית היתה להם תמיד, בשונה מאוד ממקהלות ילדים אחרות שחסרות את זה. מה שכן, אין ספק שהסגנון השתנה, כדברייך - השאלה היא מה גורם לזה: החלפת סגנון מבחירה, או חוסר כוח לפזז על הבמה  ולמה התכוון המשורר שהילדים כיום "יותר זמרים"?
|
|
|
|
|