בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פורום השמיני'יה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/10/2012 23:05 לינק ישיר 
התובנה והמהפכה

את הדברים שאכתוב להלן תצטרכו לקרוא אחרי הסיקור שלי מההופעה:

התובנה והמהפכה

ר
אשית תובנותי הם בנוגע להופעה ספציפית שראיתי ולא לגבי שאר כל ההופעות שמאד יתכן שהיו אחרות לגמרי...

אולי הקהל הגדול, אולי ההכנה הפנטסטית שמנחם קליין דאג, אולי זה הפרחים הישראלים בעצמם, ואולי עיבודי השירים היותר מקוריים שהם שרו, ואולי אולי הכל ביחד גרם לי למהפכה בדעותיי.

הופתעתי לטובה ממיאמי מזרח. בשעתו כמה חברים (ואני בתוכם) העלנו תחזיות חצי שליליות על מיאמי מזרח. הנני משנה את דעתי.

הפעם הפרחים הישראלים התעלו בגדול על האמריקאים ושרו מצויין עם בטחון גמור. ביטחון בשירה וביטחון בריקוד. 

נכון היו גם פרחים אמריקאים ששרו יפה עם בטחון כמו רחמים טוביה עסיס, עקיבא ג'ייקובסון, מנדי גולדמן, דוד פרלמן, וריצ'י אייל אך רוב המיאמיסטים לא הגיעו להופעה כפי שהיו צריכים...

לסיכום דבריי: טענו שצילמו את ההופעה  ל-DVD, אני חושב שמגיע  לישראלים DVD ולא לאמריקאים.

תוקן על ידי netson ב- 30/10/2012 23:18:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2012 21:09 לינק ישיר 

נראה לי שהDVD יכיל את שתי המקהלות... :)
ועדיין, נראה לי שלא כל כך מהר הייתי מחליפה את מיאמערב במיאמזרח - ולו בגלל המסורת, ההמשכיות והנסיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2012 12:57 לינק ישיר 

אידי כתב:

ועדיין, נראה לי שלא כל כך מהר הייתי מחליפה את מיאמערב במיאמזרח - ולו בגלל המסורת, ההמשכיות והנסיון.

איפה כתוב שהולכים להחליף?...
לכאן נכנסת? תקראי את הדעות השליליות לפני שנה ותשווי את זה מצב היום. אין לדעתך שינוי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2012 23:54 לינק ישיר 

אמרת שהישראלים התעלו על האמריקאים, ועניתי שאעפ"כ לא הייתי מוותרת על האמריקאים לטובת הישראלים.
בהחלט יש שינוי! אם כי אנשים מבחוץ ממשיכים לעקם עליהם קצת את האף, בעקבות ההופעה המפושלת במקצת אז במישקולץ... נקווה שהDVD הקרוב יזים את הטענות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2012 00:03 לינק ישיר 

אגב, אידי, אני לא רואה כעת את מיאמי מערב שרים לא ינום בלה"ק. זה פשוט לא מסתדר.

תוקן על ידי netson ב- 04/11/2012 00:03:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2012 08:39 לינק ישיר 

זה יישמע כמו הקינדרלאך כשהם מנסים לעשות את זה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2012 10:57 לינק ישיר 

זה מזכיר לי בשיר 'כל ישראל' באנגלית יש שם מילים בעברית ששר דדי גראוכר ובהמשך שר ירחמיאל והוא שר את  זה בהברה אשכנזית וזה נשמע מזעזע 

וכשאתו עם עצמכו אתו כלל לא לבד      -בחולם                          (וכשאתה עם עצמך אתה כלל לא לבד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2012 12:56 לינק ישיר 

גם ב"והיא שעמדה"של  שוואקי ויונתן רזאל יש את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2012 18:28 לינק ישיר 

מהאשכול "מה היית רוצה לשיר":

netson כתב:
סיכום ביניים של הסקר(מי שעוד לא כתב, הוא יותר ממוזמן להגיב)

חלק לא מבוטל מהשירים שבחרתם הם שירים מהדיסקים האחרונים "משיח" "רווח" "יבוא" "מי לה' אלי". אז מי אמר שאנחנו מתגעגעים לשירים של פעם? 

תגובות לנושא אשמח לקבל בפורום השמינייה..

ובכן, לעניות דעתי... נראה לי שאנשים פשוט לא טורחים לחזור לאלבומים הישנים אחרי שיוצא אלבום חדש.
לכן מה שעולה הוא משירי האלבומים האחרונים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2012 18:37 לינק ישיר 

בהתחשב בעובדה שמי לה' אלי הוא הדיסק האחרון שיצא (חוץ מהדיסק "החדש" עם השיר של סיום הש"ס)
זה האלבום האחרון..לא ישן אבל גם לא חדש..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2013 22:10 לינק ישיר 

יצא לי השבוע לשמוע באחד מן הבקרים ברדיו קול חי את השיר "ונהיה" וזה מחזק את המחשבה שכבר עלתה לי עליו: שאם היו מבצעים אותו אחרת הן מבחינת הלחן (ארוך מידי) והן מבחינת השירה אני חושב שהוא היה יוצא יותר מוצלח.

זה שירחמיאל בטעות חשב שאם זה מזרחי אז צריך לשיר כמו ישראלים אז הוא טעה ובגדול.

מה אתם אומרים על השיר הזה? 

והאם לדעתכם יש עוד שירים שאם היו מבצעים אותם אחרת הם היו יוצאים יותר מוצלחים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2013 16:26 לינק ישיר 

הלחן ב"ונהיה" ארוך מדי? איזה קטע היית מוריד?
לדעתי "שמע קולנו" מייגע קשות מבחינת האורך... קטעי הקישור שם ארוכיםםםםםםםםםם כאורך הגלות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2013 20:32 לינק ישיר 

אני לא יודע איזה קטע אבל אחד מהם בטוח.זה מידי ארוך.

ונכון בשמע קולנו המעברים מידי ארוכים

ומה אם השיר 'חסדי ה'' זה מוסיף הדיבורים שם לדעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2013 23:44 לינק ישיר 

לדעתי כן... אבל אולי זה רק כשמבינים אותם, ועוד יותר - אחרי שרואים את הוידאו... אז זה מקבל יותר משמעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2013 00:14 לינק ישיר 
השערה לשירים חדשים בדיסק החדש

אז עבר המון זמן מהדיסק האחרון אבל שירים חדשים כבר יש. כן! בלי לשים לב עברו כמה שנים בלי שהוציאו דיסק אבל שירים חדשים ועוד איך יש. מאוד יתכן שמיאמי מזרח "לקחו" לפרחי מיאמי כמה שירים (והדוגמא הבולטת לדעתי, היא השיר "מן המיצר", שיר שכ"כ מתאים לפרחי מיאמי.)

בכל דיסק יש בין 10 ל 12 שירים. להלן רשומים בפניכם 6 שירים חדשים. אם החסרתי משהו או טעיתי אז אתם כבר יודעים לבד מה לעשות....

לדיסק החדש יקראו: "וחי בהם".(למה? כי זה משפט/ מילים כ"כ חיובי/ם)

להלן השירים החדשים:

1)מודים

2) וחי בהם

3) כי טוב ה' לכל (ששרו ברדיו קול חי)

4) הקהל

5) last stand as one  

6)
 When The Siyum Calls

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פורום השמיני'יה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.