| נשלח ב-11/11/2011 00:33 |
|
| |
כולם צריכים אהבה?!
ידיד שלי חסיד (כבד) בשם יענקלה (בדוי כמובן) התארס במזל טוב, הוא הגיע לישיבה ואחרי המזלטובים והנשיקות... שאלתי: "יענקלה כמה פגישות עשיתם" יענקלה: "אחד" אני: "מה זה מספיק"? יענקלה (במבטא חסידי) :"בטח, מה אתה חושב רק הסתכלתי שהיא לא מגעילה אותי, וזהו"... (ואיך שאני מכיר אותו, שום דבר לא מגעיל אותו...) חברים, אולי תסבירו לי, איך זה עובד אצלם?! הם לא צריכים אהבה?! קצת רגש?!
(אין באמור שום הכללה חלילה)
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:39 |
|
| |
אחינו החילונים שואלים בדיוק עליך, איך אתה מתחתן כלכך מהר סך הכל 7 8 פגישות...
מה תענה????
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:45 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | אחינו החילונים שואלים בדיוק עליך, איך אתה מתחתן כלכך מהר סך הכל 7 8 פגישות...
מה תענה???? |
|
לא העניין מספר הפגישות או אורכן, אלא הגישה, אתן לך דוגמה, שאלתי אותו אם היא יפה בעיניו, אז הוא ענה לי שאת זה אמא שלו בדקה...
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:47 |
|
| |
תשמע סיפור עצוב קצת...
בעבודה שעבדתי היתה עובדת חסידית .(גם אני לא מכלילה) הקיצר סתם יצא לנו לדבר על השידוכים. שאלתי אותה : כמה נפגשת? היא אומרת 1 או 2 (לא זוכרת) שאלתי: וזהו ? היא : כן , ההורים שלי כבר ראו אותו מלא פעמים..אני סומכת עליהם. ואז עברנו אליי... אמרתי: תראי הקשר האחרון שהיה לי נמשך יותר זמן - הספקתי להרזות בו 8 ק"ג ... היא: למה הרזת? אני : כי הייתי מאוהבת ..מה אני אעשה היא: מה זה מאוהבת?
הייתי המומה!עד כדי כך?! שוב - אני לא מכלילה חס ושלום!!!!!!! יש מקרים ויש מקרים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:49 |
|
| |
כולם צריכים אהבה! השאלה מה המינון... אתה יודע, שחסר זה דבר שאדם מטפח. ככל שהוא חשוף יותר ומצפה יותר- החסר גדול יותר. כך שזה הגיוני שהחסר שלנו גדול יותר, ומה שמספק אותם לא מספק אותנו.
חוצמיזה, שאם הם חכמים ויחיו טוב, אחרי החתונה יבוא כל הרגש, ובגדול. אנחנו מצפים לרגש לפני החתונה כי זה נותן לנו בסיס לחשוב שכך יש יותר סיכוי אחרי החתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:52 |
|
| |
אני מכירה קצת את הצד השני של חסידות(נשים) שאת כל הבירורים ההורים עושים ובסופו של דבר הן רק צריכות להחליט האם הוא נראה מספיק טוב בשבילן ולרוב לרוב זה סגור (אולי אפילו לפני הפגישה כבר). אני חושבת שזה עניין של חינוך...אותך הרגילו שאתה נפגש כמה פעמים מוצאת חן בעיניך סוגרים ואותם הרגילו שההורים מבררים ואם מבחינתם מתאים אז זהו. תמיד יש גישה יותר מתירנית כביכול שתהיה בשוק מהגישה המחמירה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:07 |
|
| |
אהבה או רומנטיקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:08 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | תמיד יש גישה יותר מתירנית כביכול שתהיה בשוק מהגישה המחמירה |
|
AND VICE VERSA...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:16 |
|
| |
אדם בוא נרחיב את זה ונאמר לכל אחד יש תמיד מה לומר על השונה הממנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:18 |
|
| |
ברור, המין האנושי ככלל וכפרט עסוק כל ימי חייו בהגדרת הסובב אותו..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:30 |
|
| |
סירה, א. אני מסכים איתך שהחסר תלוי בי. אבל הם חיים באותו עולם שאנחנו חיים לא באירן, הם שומעים אותם חדשות, יש להם מחשבים, ואפילו לומדים במוסדות ליטאים. ב.בתשובה שלך יש סתירה, את כותבת בהתחלה שהם צריכים פחות אהבה ובסוף, את כותבת שאם הם חכמים הם יאהבו ובגדול. הבנתי נכון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:31 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אהבה או רומנטיקה? |
|
על רומנטיקה אני אפילו לא מדבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:34 |
|
| |
אהבה מגיעה אחרי שחיים ביחד כמה שנים טובות.
לפני כן זה נטו הרצון לתת ולהשקיע בבנ״א שאני בחרתי.
ועל זה נאמר נתינה מולידה אהבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:49 |
|
| |
מותק, אני מדבר על כל החיים, איך שזה נראה לי, אין שם הרבה רגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:54 |
|
| |
אחי אני אשאל אותך שאלה...אם תדבר עם חילוני ותסביר לו שאתה תתחתן אחרי 4,5,10 פגישות...אתה יודע מה הוא יגיד לך?! שאתה משוגע ואיך אתה יכול להתחתן אחרי תקופה כזאת קצרה אתה הרי לא מכיר אותה ולאהוב אותה אתה בטח לא אוהב אז למה החסיד לא יכול להגיד לך בדיוק את אותו הדבר במיוחד שהפער בין החילוני לבינך יותר קטן מהפער בינך לבין החסיד
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 02:05 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | אחי אני אשאל אותך שאלה...אם תדבר עם חילוני ותסביר לו שאתה תתחתן אחרי 4,5,10 פגישות...אתה יודע מה הוא יגיד לך?! שאתה משוגע ואיך אתה יכול להתחתן אחרי תקופה כזאת קצרה אתה הרי לא מכיר אותה ולאהוב אותה אתה בטח לא אוהב אז למה החסיד לא יכול להגיד לך בדיוק את אותו הדבר במיוחד שהפער בין החילוני לבינך יותר קטן מהפער בינך לבין החסיד |
|
די, באמת עניתי על זה... אני מדבר על כל החיים, על הגישה, למשל ההתאמה של המשפחות יותר חשובה מההתאמה של הבחור והבחורה... הא ראיתי שהיה לך יום רע, אז אאחל לך שהלילה יהיה טוב ונעים...
תוקן על ידי אחי23 ב- 11/11/2011 02:07:53
לאהוב זהו הטוב שבטוב
|
|
|
|
|