בית פורומים שידוכי חרדים

לאחר 6 וחצי שנים...הוא הגיע....?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2011 13:39 לינק ישיר 
לאחר 6 וחצי שנים...הוא הגיע....?

היי אנשים יקרים אני חייבת להוציא החוצה מריגשותיי.. היתי פה לפני כמה שנים עשיתי הפסקת קריירה..וכרגע שוב נכנסתי למערכה...
אני חייבת להתייעץ עם משהו שמבין פה...לפני שנה וחצי היתי אמורה להתחתן ל' אב..שבועיים לפני החתונה הורדתי הכל ..תגידו אכזריות..זה היה עם המון ייסורי מצפון..לאחר 6 חודשים של קשר...אבל ידעתי שאם אכנס למערכת נישואין איתו אני אסבול הן מהבחינה ש..היו ביננו לפעמים אי התאמה מילולית..שהתגלו יותר מאוחר..ו..גם אני הרגשתי שזה לא בעלי ואיתו אני לא מסוגלת להקים את ביתי..תאמרו מזל טוב..עוד שבוע וחצי הוא מתחתן..בשעה טובה..לא משנה ..רציתי להגיע לנקודה -שעברה שנה + ו..לא היתה שום התקדמות עם אף בחור..פגישה ראשונה שניה גג וזה יורד...
עכשיו לפני שבוע וחצי משהי ניסתה בצורה מאוד מהירה להסדיר לי משהו..בן ישיבה..עם כל המעלות הטובות..הלכתי נפגשתי ,ו..הסכמתי..
לפגישה שניה ...הבחור מאוד התלהב ובעיקבות הקשר שלי עם הקרובת משפחה שלו..הבנתי ממנה שהוא קצת מתלבט אך מצא בי הרבה ממה שחיפש..והסכים ישר לפגישה שניה ..עשינו פגישה שניה בחוץ באחד מהפארקים ו..הפגישה היתה מצויינת שעתיים שיחה...הבנה מצידנו. נעימות..ושם בדיוק לא יודעת מה קרה אבל ממש נקשרתי ..ופיתחתי אליו רגש מסויים..דבר שלא קרה לי בכל ה-6 שנים האלו בשידוכים..ממש חזרתי בעננים..וגם הוא ..אמר לי שהוא מאוד נהנה והוא יוצא מגדר הרגיל ומקיים פגישה שלישית איתי..חזרתי כולי מחוייכת..זהו נגאלתי ..ככה חשבתי..פגישה שלישית נעשתה בצורה מאוד מהירה גם...בתוך שבוע 3 פגישות..ובפגישה הזו חזרנו לבית ,במרפסת של משהי... כי היה ממש קריר בחוץ..ממש חיכיתי כל השבת לראות אותו...עברה עלינו שיחה נעימה קצת יותר רצינית מפגישה שניה ...והרגשתי שהוא מתחיל לסגת לאחור...הרב שלו כך אמר לי כמה פעמים ..הסביר לו שהוא חייב בפגישה הזו כבר להרגיש 200% שהמיועדת שלפניו היא אישתו ..וכנראה שזאת לא היתה הרגשתו הפעם..קצת ריחוק כך טען..
והרגשתי לא איחרה מלהגיע ..על הבוקר הוא הודיע שכנראה זה לא מסתדר..הוא אמר לשדכנית שהוא רוצה בדיוק אחת כמוני ..בהנהגה..באופי, בעדינות..בתוכן שיחה נקי...וענייני..

מה אומר לכם...אני לקחתי את זה כ"כ קשה..בכיתי יום למחרת ולא הצלחתי לעכל את זה שזה נגמר ביננו...זה יישמע לכם מוזר כי סה"כ 3 פגישות..אבל הרגשתי שזה בעלי בכל מובן המילה...
וזה לא קרה לי בכל ה6 וחצי שנים האלו...
זה נורמלי ..תגידו שגברים מורידים בגלל שבאחת הפגישות הם פתאום הרגישו ירידת מתח..???????????????
כדאי שאעשה עוד השתדלות להחזיר אותו ....או זה פשוט משמיים..?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 13:55 לינק ישיר 

באמת לא פשוט...
לדעתי אם זה יתן לך להגיש יותר בטוחה ורגועה,
תנסי להחזיר שוב, זה לעולם לא מזיק.
אולי תחכי קצת זמן כדי שהבחור יעכל..

בכל מקרה, בשורות טובות, בזמן הנכון עם האדם הנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2011 13:56 לינק ישיר 

שלום לך טבעת...
הכאב שלך התחבר לי עם הכאב שלי...
וזה למרות שאין לי מושג מהי ההרגשה של 6 שנים בשידוכים. והלוואי ולעולם לא אדע.- אני בטוחה שקשה לך יותר ממני, בהרבה...
וזה לא מוזר להתאכזב כך אחרי 3 פגישות. לי זה מוזר שבמשך כל השנים האלו זה עדין לא קרה לך.

לדעתי הוא לא הוריד בגלל ירידת מתח. זו סיבה טיפשית מידי. נראה לי שהיתה לו סיבה אחרת שלא פירטו לך אותה.

אני לא יודעת אם התשובה שלי תתאים לך- כי בכל אופן אולי אני במקום פחות לחוץ משלך.
אני פעם שאלתי רב על בחור שרציתי ושהוריד בלי סיבה (!!!)- אם לנסות להחזיר, והוא אמר לי שלא. כמו שאמרת- זה משמים.
עדין הייתי מוטרדת, הרי אדם יכול לדחות את הזווג של עצמו אם הוא מוריד בלי סיבה או בגלל סיבה טיפשית- מה אם אני הזווג שלו והוא דחה אותי?
על זה ענה לי הרב  שאני לא צריכה לדאוג. לא אמר לי למה, אבל אני לא דואגת.
בכל אופן, טוב שאת פה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2011 14:23 לינק ישיר 

תודה על ההבנה...
זה העניין שאם לא היתי שומעת ממקור ראשון של קרובת המשפחה את התגובות שלו ואת קו מחשבותיו...
אז לא היתי מתרגשת..אבל הוא זה שהתלהב פעמיים והראה נכונות להמשיך...
ואיך זה שהוא מבקש מהשדכנית ככה היא אמרה לי באותו יום שהוא מחפש בחורה בדיוק כמוך..?.!
מוזר לי...אולי אחרי שהבחור עוד שבוע וחצי יתחתן ייפתח לי המזל...
כי ...ממש מרגישה תקועה ועם רצון ענק להתחתן...
ה' יעזור לנו ולכולנו עם המון תקווה ותפילה לה' יתברך!!
ודרך אגב שמעתי מהרב קנייבסקי שהתבטלה הגזירה של השידוכים
כי לרבנית קנייבסקי עליה השלום היה הרבה צער מעיכוב הבנות והבנים ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 14:34 לינק ישיר 

מה הכוונה התבטלה הגזרה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2011 15:08 לינק ישיר 

הכוונה לכך היא שהרבה בחורים ובחורות מעוכבי שידוך בלי שום סיבה...הם מוכשרים מוצלחים ,צדיקים ובכל אופן אין שום פתח תקווה להצלה..ואני לא יודעת זה מה ששמעתי במוצ"ש האחרון... כך אמר הרב קנייבסקי...יש למשהו מידע נוסף..?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:11 לינק ישיר 

שיר זה לא ירידה מכבוד האישה שאבקש ניסיון נוסף..?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:16 לינק ישיר 

חבלז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 15:17 לינק ישיר 

חבלז זו לא תשובה..חחח מה לעשות שיש בחורים מרחפים חושבים שהם נמצאים באגדת רגשות ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 16:58 לינק ישיר 

וואו טבעת להרגיש אמפתיה אני לא יכולה כי אני לא נמצאת ואף פעם לא הייתי במקומך
אבל סימפתיה יש לי בכמויות...
אני חושבת שאת לא צריכה לנסות להחזיר אותו ואני לא מדברת מכבוד זאת אומרת לא כי הוא הוריד אותי אני אוריד אותו...
אני חושבת שגם אם הוא יחליט לחזור זה כבר לא יהיה אותו הדבר את תמיד תרגישי שפעם הוא החליט שאת לא מתאימה לו ושהוא לא רוצה להיות איתך...ככה שלדעתי את תרגישי שאת יותר בעניין בקשר הזה ממנו.
חוץ מזה שאני בדעה שמי שהלך ממך תני לו ללכת..
בהצלחה בהמשך הדרך :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2011 19:05 לינק ישיר 

בסיפור שלך יש שני דברים שמשכו את עיני. 

א. את כותבת: אני חייבת להתייעץ עם משהו... בעוד שאין בסיפור שלך בקשת עצה, אלא בקשה לסימפטיה.

ב. היית יכולה להתחיל את הסיפור שלך במילים: לפני שבוע וחצי וכו', בשביל מה היית צריכה להקדים ששברת פעם שידוך?

לפיכך, אני מרשה לעצמי להוסיף פרשנות לתיאור שלך, ולאחר מכן באמת לתת עצה, ואני מתנצל מראש על היומרה.

את שברת שידוך, בגלל שהרגשת שהבחור הזה אמנם מתאים לך מהרבה בחינות - עובדה שהתארסת אתו - אבל אח"כ גילית שהוא לא מתאים לך מכמה בחינות אחרות, ואת לא היית מוכנה להתפשר או לוותר על השלימות ששאפת אליה.

במשך השנה וחצי שלאחרי חיפשת מישהו שמושלם מכל הבחינות, כי אחרת הרי היית כבר יכולה להשאר עם הבחור הראשון. וככה, את יוצאת ונפגשת פגישה אחת או שתים גג, ובגלל שאת מרגישה שאין התאמה מושלמת את ממשיכה הלאה. בסופו של דבר את יוצאת עם בחור שמרגיש לך מושלם, והנה אהא! שוד ושבר! הוא לא רוצה אותך. ועכשיו נפשך בשאלתך, האם באמת אפשר להגיע למצב של שלימות, או במלים אחרות, האם באמת היה שוה לי לשבור את השידוך?

אז הנה התשובה: אם היה ראוי לשבור את השידוך או לא, אין לי מושג. אבל אני כן יכול להגיד לך, שאין מצב של שלימות. בכל מצב ובכל פגישה ובכל בחור, יהיו דברים שתצטרכי לעבוד עליהם או להעלים עין מהם. בכדי שיהיה לך סכוי להתארס, אני מציע שנוי תפיסה מוחלטת בכל הקשור לשידוך. לא עוד החיפוש הנואש אחרי השלימות, אלא החיפוש אחרי מדות טובות, עבודה קשה, ומטרות נעלות שיובילו אותך בע"ה אל האושר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 20:30 לינק ישיר 

מעפיל כתב:

את כותבת: אני חייבת להתייעץ עם משהו... בעוד שאין בסיפור שלך בקשת עצה, אלא בקשה לסימפטיה.

אתה לא צודק בעליל!!! כי פשוט תעלה למעלה להודעה של טבעת ותקרא את השורה האחרונה...
 ולך טבעת יקרה....זה נשמע כמו לא נעים לאמר...אבל...את הורדת פעם...עכשיו הורידו אותך..
פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה...
העיצה היחידה שאני ממקומי יכולה לתת לך ושאני מאמינה שכבר עשית....לכי לשמוע דעת גדולים!
והמון והמון המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2011 22:38 לינק ישיר 

מעפיל אתה עונה לי תשובה ומקשר את זה לשידוך של הלפני שנה וחצי...ויש קשר ועוד איך אליו כי ...כל עוד הוא לא מתחתן שמחתו אינה שלימה ויש מצב שהוא עדיין חושב עלי...וזה פוגע בי ובשידוכים שלי....למרות שהוא סלח ...ו..גם אם אתה חושב שאין קשר...כאן אני מוצאת פורקן עם חברי'ה שגם עוברים את אותם ניסיונות...אז אני מקבלת את הביקורת השניה ולא הראשונה...וגם לגבי ההערה השניה...אם תחזור ותקרא הבנת הנקרא רשמתי שהיו ביננו בעיות של תקשורת שאני לא יודעת אם היתי מסתדרת איתן אחרי...אפילו הרבנית שלי פחדה שאתחתן איתו...הוא הלך להדרכת חתנים אצל רב ורבנית שאליה אני הלכתי ומסתבר שיש נושאים שאותם הוא לא מוכן לקבל בהדרכה...אז היו בעיות פנימיות ....ולכן הורדתי..קל לדבר.!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 22:39 לינק ישיר 

ו...חדשונט תודה על ההבנה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 23:56 לינק ישיר 

טבעת23 כתב:
היי אנשים יקרים אני חייבת להוציא החוצה מריגשותיי.. היתי פה לפני כמה שנים עשיתי הפסקת קריירה..וכרגע שוב נכנסתי למערכה...
אני חייבת להתייעץ עם משהו שמבין פה...לפני שנה וחצי היתי אמורה להתחתן ל' אב..שבועיים לפני החתונה הורדתי הכל ..תגידו אכזריות..זה היה עם המון ייסורי מצפון..לאחר 6 חודשים של קשר...אבל ידעתי שאם אכנס למערכת נישואין איתו אני אסבול הן מהבחינה ש..היו ביננו לפעמים אי התאמה מילולית..שהתגלו יותר מאוחר..ו..גם אני הרגשתי שזה לא בעלי ואיתו אני לא מסוגלת להקים את ביתי..תאמרו מזל טוב..עוד שבוע וחצי הוא מתחתן..בשעה טובה..לא משנה ..רציתי להגיע לנקודה -שעברה שנה + ו..לא היתה שום התקדמות עם אף בחור..פגישה ראשונה שניה גג וזה יורד...
עכשיו לפני שבוע וחצי משהי ניסתה בצורה מאוד מהירה להסדיר לי משהו..בן ישיבה..עם כל המעלות הטובות..הלכתי נפגשתי ,ו..הסכמתי..
לפגישה שניה ...הבחור מאוד התלהב ובעיקבות הקשר שלי עם הקרובת משפחה שלו..הבנתי ממנה שהוא קצת מתלבט אך מצא בי הרבה ממה שחיפש..והסכים ישר לפגישה שניה ..עשינו פגישה שניה בחוץ באחד מהפארקים ו..הפגישה היתה מצויינת שעתיים שיחה...הבנה מצידנו. נעימות..ושם בדיוק לא יודעת מה קרה אבל ממש נקשרתי ..ופיתחתי אליו רגש מסויים..דבר שלא קרה לי בכל ה-6 שנים האלו בשידוכים..ממש חזרתי בעננים..וגם הוא ..אמר לי שהוא מאוד נהנה והוא יוצא מגדר הרגיל ומקיים פגישה שלישית איתי..חזרתי כולי מחוייכת..זהו נגאלתי ..ככה חשבתי..פגישה שלישית נעשתה בצורה מאוד מהירה גם...בתוך שבוע 3 פגישות..ובפגישה הזו חזרנו לבית ,במרפסת של משהי... כי היה ממש קריר בחוץ..ממש חיכיתי כל השבת לראות אותו...עברה עלינו שיחה נעימה קצת יותר רצינית מפגישה שניה ...והרגשתי שהוא מתחיל לסגת לאחור...הרב שלו כך אמר לי כמה פעמים ..הסביר לו שהוא חייב בפגישה הזו כבר להרגיש 200% שהמיועדת שלפניו היא אישתו ..וכנראה שזאת לא היתה הרגשתו הפעם..קצת ריחוק כך טען..
והרגשתי לא איחרה מלהגיע ..על הבוקר הוא הודיע שכנראה זה לא מסתדר..הוא אמר לשדכנית שהוא רוצה בדיוק אחת כמוני ..בהנהגה..באופי, בעדינות..בתוכן שיחה נקי...וענייני..

מה אומר לכם...אני לקחתי את זה כ"כ קשה..בכיתי יום למחרת ולא הצלחתי לעכל את זה שזה נגמר ביננו...זה יישמע לכם מוזר כי סה"כ 3 פגישות..אבל הרגשתי שזה בעלי בכל מובן המילה...
וזה לא קרה לי בכל ה6 וחצי שנים האלו...
זה נורמלי ..תגידו שגברים מורידים בגלל שבאחת הפגישות הם פתאום הרגישו ירידת מתח..???????????????
כדאי שאעשה עוד השתדלות להחזיר אותו ....או זה פשוט משמיים..?

לעצם שאלתך, השאלה איזה השתדלות תעשי, אם זה בגבול הנורמה, לא תרדפי או תשתגעי, אז תעשי את זה רק כדי להשקיט את רגשותייך, שלא תלכי תמיד עם תחושת החמצה.. אבל כל השתדלות שהיא מעבר לנצרך, אין בה צורך ורק נזק..מלבד שבאמת הכל משמיים..במיוחד בשידוכים..!

לעצם הרגשתך, ברשותך, אשאל אותך, מדוע באמת אחרי 3 פגישות כבר הרגשת שהוא בעלך? מה היה בו שגרם לך כבר לפתח אליו רגשות? 
ועוד נקודה, את כותבת שהרב שלו אמר לך שבפגישה שלישית הוא אמור להרגיש 200% שאת אשתו?? במחילה מכבוד תורתו, אבל שוב רב ששכל לו בקדקודו לא יכול לומר דבר כזה לבחור!! כך, שאחד משני דברים, או שיש סיבות אחרות שהבחור הזה הוריד אותך, רק שלא נעים לו והוא תלה את זה בריחוק של רגשות, או שפשוט הרב שלו פיתח בו ציפיה חזקה, והבחור לא הרגיש את אותה הרגשה, ולכן זה גרם לו ההפך...!
מה שזה לא יהיה, ריחוק רגשות לא אמור להוות סיבה להוריד את השידוך! כך שאני נוטה לתלות את זה בדברים אחרים, רק שלא נעים להם לומר לך... יכול להיות...?!

ואם יש בדברי אמת, אז תשמחי שמשמיים הורידו לך כשרגשותייך עוד היו על אש נמוכה, ולא על להבה...!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2011 01:00 לינק ישיר 

לצערי אני יכול להגיד מנסיוני-גם אני נפגשתי כמה פעמים וכולן לא נראו לי מתאימות,כל אחת מסיבות שונות.
יום אחת היא הגיעה אומנם עם חסרונות אבל התאהבתי בה ובחסרנותיה.ותנחשו כמו שאתם רואים אני עדיין כאן-היא לא רצתה ולא הצלחתי להשלים עם תשובתה.
היום אחרי שעבר שנה זכורה לי אותה בחורה,אבל לא בגלל שאני עדיין רוצה אותה אלא כי היא לימדה אותי שגם אם זה נראה השידוך האמיתי לפעמים זה רגש עובר.אחרי תקופה שוכחים את הרגש ואז השכל מבין שאם הצד השני לא רוצה אז כנראה זה לא מתאים.זה לא חסרון בי זה מציאות.את לא צריכה להוכיח את עצמך יותר בפגישה נוספת...כי היית מקסימה גם בפגישה שהוא לא רצה אותך אבל זה לא מי שאת מצפה לו וזה שיואהב אותך בכל מצב. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לאחר 6 וחצי שנים...הוא הגיע....?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext