בית פורומים שידוכי חרדים

למה אהבה ומחויבות לא הולך ביחד??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2011 00:22 לינק ישיר 

שזכר אוהב נקבה, אבא+אימא+אחים/יות+המשגיח שלו, לא יזיזו לו!  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 01:06 לינק ישיר 

אני לא חושבת שיש מה להוסיף לכל מה שנאמר פה רק משפט חכם אחד :
"why buy the cow when you can get the milk for free"?!
אהבה בד"כ באה אחרי שיש מחוייבות...כשאין מחוייבות אין אהבה יש התאהבות/הידלקות וכו'.
לא משנה מה נאמר לך את לא תשני את דעתך בקשר אליו את לא רוצה עצה כי את לא תיישמי אותה במיוחד כי את יודעת מה הדבר הנכון לעשות מה שאת רוצה זה שאנשים יקשיבו לך ויתנו לך תשומת לב...
אני מקווה שתאזרי אומץ לעשות את הדבר הנכון... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2011 01:21 לינק ישיר 

אינטל כתב:

תודה על כל התגובות...

נכון בהתחלה לא הפריע לי שהקשר הוא סתם ולא מחייב, לעולם לא ייעדתי את הקשר הזה לנישואים...והאמת שגם עכשיו עדיין לא אבל פחות....בגלל שהתרגלתי אליו...

התחלנו את הקשר ללא מטרה עתידית, לכן גם לא ציפיתי ממנו לכלום....

זה התחיל להפריע כי התחילו להציע לי בחורים ואני לא ממש משתפת פעולה בגלל שהוא בליבי אבל אני יודעת שהוא לא חושב שאני מתאימה לו לקשר רציני...אבל קשה לי!!!!!!!!

איך אני מוציאה אותו מהלב ומהראש??????

הגרוע מכל שהוא מתעתע בי עם משפטים משונים, לדוגמא: "תתקשרי אליי אחרי שתתחתני אם תצטרכי עזרה ממני?" ... "אני מקווה שלא תתגעגעי אליי אם יתברר אחרי החתונה שבעלך לא עדין כמוני" ... "אולי אם כל אחד יתחתן ולא יאהב את הבן זוג שלו אז נוכל לממש את האהבה בינינו בתור נישואים שניים"...

למה להגיד לי משפטים מעצבנים כאלו????

בכל אופן, אני מאחלת לו שיתחתן בקרוב בע"ה ויהיה שמח ומאושר עם אשתו!!!

השאלה איך אני עומדת במילה שלי ולא מתפתה להתקשר אליו ולבכות כמה אני מתגעגעת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 01:58 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
בכל קשר מסוג שאינטל מתארת צריך לקחת בחשבון הבדל מאד בסיסי בין בחור לבחורה. לבחור קשר ללא התחייבות, הוא בדיוק כך, ללא שום התחייבות. לבחורה הרבה פעמים אחרי שיש כבר קשר ללא התחייבות היא מחפשת גם התחייבות. מה שקורה הוא, שבמקרים רבים הבחורה כועסת מאד על הבחור בגלל מה שהיא חשה כבגידה באימון או כניצול, בעוד שהבחור לא יודע בכלל מה היא רוצה, הרי היה כל כך מובן שמדובר פה בקשר ללא התחייבות.

באשר לדיבורים שלו, זה סוג של מניפולציה שיכול להיות שהוא מודע אליה או שלא. יכול להיות שהוא לא מודע לזה שהוא מנסה איך שהוא לשמור אותך במרחק המתאים לו, לא קרוב מדי, אבל גם לא רחוק מדי. ויכול להיות שהוא כן מודע, והוא פשוט נהנתן ולא איכפת לו מאחרים.

להפרד מן קשר עוצמתי וסוער לוקח בערך חודשיים שלש. אז קחי את זה בחשבון. ותזכרי גם שכל פעם שאת יוצרת קשר אתו את מאריכה את הסבל שלך.

לא נראה לי שהוא מדבר כך מתוך כוונת תחילה או חלילה מתוך כוונה זדונית, הוא גם מפחד שלא נהיה עוד בקשר בגלל זה יוצא שהוא מצד אחד רוצה שאהיה קרובה אליו אבל גם רחוקה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 01:59 לינק ישיר 

כולכם יעצתם לי לחתוך איתו את הקשר.

זה נשמע יפה מאוד וקל בתאוריה.

אני מסכימה שצריך כמה שפחות ליצור קשר אבל אני בדילמה אם לסיים את הקשר במכה אחת או להפחית בהדרגה את מס' השיחות?

כבר ניסינו את ההפחתה בשיחות וכל פעם אני מוצאת את עצמי מחכה בדריכות לשיחה ממנו בצורה מטורפת...זה משבש לי את כל סדר היום כל הציפייה ממנו...אבל קשה לי לנתק איתו ברגע אחד.

למישהו יש רעיון איך אני יכולה לנתב את הקשר בינינו לקשר ידידותי או אפילו של אחים??

כי כיף לי לדבר איתו ואני מרגישה חופשי בכל נושא שיחה איתו...וכנ"ל גם לגביו.

למשל החלטנו לדבר יותר על רוחניות בטלפון ופחות על עצמנו....זה יעזור??

ובכלל, בצורה מנטלית, איך אני משכנעת את עצמי שהוא לא בשבילי ושהאהבה בינינו היא לא בהכרח מיוחדת ושבע"ה את בעלי אני אוהב יותר? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:01 לינק ישיר 

עמקויות - איפה התגובה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:02 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
שזכר אוהב נקבה, אבא+אימא+אחים/יות+המשגיח שלו, לא יזיזו לו!  

מה המוצא שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:05 לינק ישיר 

די88 כתב:
אני לא חושבת שיש מה להוסיף לכל מה שנאמר פה רק משפט חכם אחד :
"why buy the cow when you can get the milk for free"?!
אהבה בד"כ באה אחרי שיש מחוייבות...כשאין מחוייבות אין אהבה יש התאהבות/הידלקות וכו'.
לא משנה מה נאמר לך את לא תשני את דעתך בקשר אליו את לא רוצה עצה כי את לא תיישמי אותה במיוחד כי את יודעת מה הדבר הנכון לעשות מה שאת רוצה זה שאנשים יקשיבו לך ויתנו לך תשומת לב...
אני מקווה שתאזרי אומץ לעשות את הדבר הנכון... 

נראה שלא חווית אהבה לכן את מדברת באדישות כזאת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:21 לינק ישיר 

אינטל לצערי חוויתי ועוד איך ואני מדברת אך ורק מניסיון...
וכשמפסיקים משהו לא רק קשר עושים אותו כמה שיותר מהר וחלק...
בדיוק כמו שמפסיקים לעשן...אי אפשר להפחית כי זה לא ייגמר, המינון פשוט ישאר נמוך אבל ישאר
אני מצטערת אם פגעתי בך...פשוט אני חושבת שאת יודעת שהקשר הזה לא הולך לכיוון חתונה ואת לא מסוגלת לעשות את הניתוק וההפרדה.
תראי בנות תמיד יותר רגישות ומתאהבות יותר מהר מגברים כמעט אין קשרים ללא רגש אצל נשים בעוד שאצל גברים זה מאוד נפוץ.
אני אענה לך עכשיו בתור חילונית לשעבר כי זה הסגנון של הקשר שלך אם כיף לך איתו ואת מחפשת סתם מישהו שיעביר לך את הזמן עד שמישהו מכם ימשיך הלאה את יכולה.. אני בטח לא שופטת אני רק אומר(שוב מניסיון)
לגברים נמאס מאוד מאוד מהר מקשרים כאלה והם יחפשו את הבאה בתור כי תמיד תהיה מישהי אחרת "טובה" יותר ואז את תצטרכי לאסוף את השברים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2011 02:28 לינק ישיר 

הי אינטל!
הכרתי סיפור מאוד דומה ומורכב כשלך.
רק שאני הכרתיו מהצד האשכנזי הגברי. לא מהצד שלך.

אם את רוצה שאמרח על המקלדת בצורה רכה,מסבירה ומתפלספת - אמרי לי ואעשה זאת.
אבל, אם תרצי תשובה - לדעתי אחת היא -

תברחי ממנו כמה שיותר מהר.

אין סיכוי שהוא יתחתן איתך.
כל יום שעובר אתם רק תיקשרו יותר ויותר ותקשו על עצמכם את הפרידה לכשתבוא - והיא תבוא! 100%!

כאשכנזי וכאחד שמכיר סיפור בדיוק כמו שלך אני מוכן להמר כמעט על חיי שהוא לא יתחתן איתך.
אז תפעילי את המנועים שלך מעל הכתפיים. תריצי את המעבד הבא שאתם בונים שם באינטל ותעופי מהקשר הזה שעשוי רק לסבך אותך.

אם לא - את תתחרטי מאוד כשיהיה מאוחר מאוד.

אני מוכן באותה מידה להמר - שזה לא יהיה קל.
אני מוכן באותה מידה להמר - שזה יהיה שווה.

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:51 לינק ישיר 

די88 כתב:
אינטל לצערי חוויתי ועוד איך ואני מדברת אך ורק מניסיון...
וכשמפסיקים משהו לא רק קשר עושים אותו כמה שיותר מהר וחלק...
בדיוק כמו שמפסיקים לעשן...אי אפשר להפחית כי זה לא ייגמר, המינון פשוט ישאר נמוך אבל ישאר
אני מצטערת אם פגעתי בך...פשוט אני חושבת שאת יודעת שהקשר הזה לא הולך לכיוון חתונה ואת לא מסוגלת לעשות את הניתוק וההפרדה.
תראי בנות תמיד יותר רגישות ומתאהבות יותר מהר מגברים כמעט אין קשרים ללא רגש אצל נשים בעוד שאצל גברים זה מאוד נפוץ.
אני אענה לך עכשיו בתור חילונית לשעבר כי זה הסגנון של הקשר שלך אם כיף לך איתו ואת מחפשת סתם מישהו שיעביר לך את הזמן עד שמישהו מכם ימשיך הלאה את יכולה.. אני בטח לא שופטת אני רק אומר(שוב מניסיון)
לגברים נמאס מאוד מאוד מהר מקשרים כאלה והם יחפשו את הבאה בתור כי תמיד תהיה מישהי אחרת "טובה" יותר ואז את תצטרכי לאסוף את השברים...

הייתה איזו נימת זלזול ביכולת שלי להפרד ממנו.

לאור הניסיון שלך, אני מבינה שאת מבינה שהעניין לא קל לי בפרט שכל הקשר לקח ממני אנרגיות מהלב..

למה זה חד משמעי שחייב לחתוך במיידי?? הלב שלי לא יעמוד בזה!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 02:58 לינק ישיר 

אינטל את יודעת במה הלב שלך עוד יותר לא יעמוד בו ?!
בזה שהוא ימשיך הלאה וישאיר אותך לבד...
ומה שיקרה זה שיקח לך המון זמן לעמוד שוב על הרגליים ולחזור להיפגש עם בחורים ומה שעוד יותר בעייתי יהיה זה להחזיר לך את האמון במין הגברי...
את חייבת לתת אולטימטום חתונה או פרידה ואני מוכנה לשים כסף על זה שאתם תיפרדו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2011 02:59 לינק ישיר 

אינטל כתב:

למה זה חד משמעי שחייב לחתוך במיידי?? הלב שלי לא יעמוד בזה!!!!!!!!

את לא תאמיני כמה תופתעי לטובה..
הוא יעמוד בזה מצויין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 03:00 לינק ישיר 

די88 כתב:
אינטל את יודעת במה הלב שלך עוד יותר לא יעמוד בו ?!
בזה שהוא ימשיך הלאה וישאיר אותך לבד...
ומה שיקרה זה שיקח לך המון זמן לעמוד שוב על הרגליים ולחזור להיפגש עם בחורים ומה שעוד יותר בעייתי יהיה זה להחזיר לך את האמון במין הגברי...
את חייבת לתת אולטימטום חתונה או פרידה ואני מוכנה לשים כסף על זה שאתם תיפרדו...

כפול שמונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 03:00 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:
הי אינטל!
הכרתי סיפור מאוד דומה ומורכב כשלך.
רק שאני הכרתיו מהצד האשכנזי הגברי. לא מהצד שלך.

אם את רוצה שאמרח על המקלדת בצורה רכה,מסבירה ומתפלספת - אמרי לי ואעשה זאת.
אבל, אם תרצי תשובה - לדעתי אחת היא -

תברחי ממנו כמה שיותר מהר.

אין סיכוי שהוא יתחתן איתך.
כל יום שעובר אתם רק תיקשרו יותר ויותר ותקשו על עצמכם את הפרידה לכשתבוא - והיא תבוא! 100%!

כאשכנזי וכאחד שמכיר סיפור בדיוק כמו שלך אני מוכן להמר כמעט על חיי שהוא לא יתחתן איתך.
אז תפעילי את המנועים שלך מעל הכתפיים. תריצי את המעבד הבא שאתם בונים שם באינטל ותעופי מהקשר הזה שעשוי רק לסבך אותך.

אם לא - את תתחרטי מאוד כשיהיה מאוחר מאוד.

אני מוכן באותה מידה להמר - שזה לא יהיה קל.
אני מוכן באותה מידה להמר - שזה יהיה שווה.

בהצלחה!

אגב, אנחנו בקשר כמעט שנתיים, זה לא מאוחר כבר?

עדיין כל חוויה איתו מעצימה את הקשר?

כן אני רוצה שתספר לי בצורה פלספנית ומסבירה כי אני חושבת שזה יעזור לי לשכנע את עצמי שהוא לא בשבילי, במיוחד שאתה בא מהעולם האשכנזי ואתה בטח מודע לחלק מהסיבות שהוא לא רוצה להכנס איתי לקשר רציני....

למה אתה כ"כ בטוח ועוד ב-100% שהוא לא יתחתן איתי??

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה אהבה ומחויבות לא הולך ביחד??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.