|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:01 |
|
| |
טוב. אכתוב. יקח קצת זמן - אבל אתיישב לכתוב הרגע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:01 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  |
למה זה חד משמעי שחייב לחתוך במיידי?? הלב שלי לא יעמוד בזה!!!!!!!!
את לא תאמיני כמה תופתעי לטובה.. הוא יעמוד בזה מצויין! |
|
וואווו מאיפה אתה כ"כ בטוח?????? הוא לא מפלצת!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:03 |
|
| |
אינטל בת כמה את? אם מותר לי לשאול
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:05 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | אינטל בת כמה את? אם מותר לי לשאול |
|
21.. ואת?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:09 |
|
| |
| אינטל כתב: |  | לאן הוא לוקח את השיחה מתי שאת מכניסה לו את הנושא הזה?
כשאנחנו מדברים הנושא הוא לא בורח מהנושא ואומר שיש דברים שמעליו שקשה לו לעבור אותם בגלל הלחצים והתגובות השליליות של משפחתו שהוא סבור שבגלל זה לא נצליח "להחזיק" מעמד בתור נשואים, כי מצד משפחתו תמיד יעירו לו על שהתחתן עם ספרדייה ויעירו הערות שבאיזשהו שלב ישפיעו עלינו בתור זוג...כך הוא טוען. |
|
לדעתי תרוץ.... אדם שאוהב בחורה הוא יקח אותה אפילו שהמשפחה שלו תנדנד לו מהבוקר ועד הערב אפשר לראות דוגמאות רבות שהרבה התחתנו אם משהוא שלא ממש ההורים שלו רצו עם אהבה לבחורה הוא נלחם במי שעמד נגדו נכוו שכאן זה לא ממש חריף כי הוא מדבר בהשערה שזה מה שיעירו לו
לדעתי יש פגם באהבה שלו ומסירות שלו כלפיך מאחל שיהיה רק הצלחות והעניין הסתדר על הצד הטוב ביותר הבוטח בשם חסד יסבבנו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:20 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | לדעתי תרוץ.... אדם שאוהב בחורה הוא יקח אותה אפילו שהמשפחה שלו תנדנד לו מהבוקר ועד הערב אפשר לראות דוגמאות רבות שהרבה התחתנו אם משהוא שלא ממש ההורים שלו רצו עם אהבה לבחורה הוא נלחם במי שעמד נגדו נכוו שכאן זה לא ממש חריף כי הוא מדבר בהשערה שזה מה שיעירו לו
לדעתי יש פגם באהבה שלו ומסירות שלו כלפיך מאחל שיהיה רק הצלחות והעניין הסתדר על הצד הטוב ביותר הבוטח בשם חסד יסבבנו |
|
כך גם אני חושבת, למרות שמשום מה הוא מכחיש, אבל זה גם הבדלי מנטליות וכו' וכו' וכו'... אך למרות זאת אם בחור אוהב בחורה הוא יעשה עבורה הכל.. מבחינתו זה לא סותר, כלומר הוא ממשיך לומר שהוא אוהב אותי בכל ליבו אך מנגד הוא לא מתחבר לעדה שלי...תירוצים תירוצים.... גם אני לא הכי מתחברת למנטליות האשכנזית ולכל היידיש הכבד...סוו וואט?!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:25 |
|
| |
| אינטל כתב: |  | אינטל בת כמה את? אם מותר לי לשאול
21.. ואת? |
|
אני במוצ"ש בת 23 זקנה זקנה... ידעתי שאת בסביבות הגיל הזה כי הקשר שאת נמצאת בו הוא עד כמה שקשה להגיד הוא ילדותי כי אני בטוחה שאת חושבת שזאת האהבה הכי גדולה בחיים שלך ושלא תגיע עוד אחת אבל היא תגיע והיא תהיה פי מיליון מזאת ועם אדם שיעריך ויאהב אותך באמת וזה יהיה מבוסס על כבוד הדדי והוא יהיה זה שיתחתן איתך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:39 |
|
| |
| די88 כתב: |  | אינטל בת כמה את? אם מותר לי לשאול
21.. ואת?
אני במוצ"ש בת 23 זקנה זקנה... ידעתי שאת בסביבות הגיל הזה כי הקשר שאת נמצאת בו הוא עד כמה שקשה להגיד הוא ילדותי כי אני בטוחה שאת חושבת שזאת האהבה הכי גדולה בחיים שלך ושלא תגיע עוד אחת אבל היא תגיע והיא תהיה פי מיליון מזאת ועם אדם שיעריך ויאהב אותך באמת וזה יהיה מבוסס על כבוד הדדי והוא יהיה זה שיתחתן איתך!! |
|
את לא זקנה! חס ושלום!! תראי את יכולה להגדיר את הקשר הזה כילדותי כי באמת הוא האהבה הראשונה שלי ויש פחד [כמו שכתבת] שגם האחרונה ח"ו... אוףףף אני לא מבינה איך אפשר לאהוב גבר אחר פתאום?? אני יודעת שאני נשמעת דרמתית ואת בטח אומרת לעצמך שעוד כמה זמן אני אשכח אותו וברגע שיהיה לי מחסור באהבה [בפרט לאחר שחוויתי] אז הרצון למצוא מישהו יגבר...הלוואי וכך יהיה בהקדם האפשרי!!!!!! יש לי פול אהבה להעניק ואני מחכה לאחד הרציני שלי!!! בע"ה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:47 |
|
| |
אז אם יש לך פול אהבה להעניק למה את מבזבזת אותה לריק?!? תחפשי את אותו האחד שבאמת תעניקי לו את כל האהבה שלך ואת יודעת מה הרבה יותר חשוב שהוא יעניק לך אהבה אמיתית בחזרה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 03:55 |
|
| |
למה אני מבזבזת את האהבה שלי לריק? אין לי מושג. ככה זה יוצא... תודה רבה לך די88 בע"ה אני מבקשת את זה בתפילה ומקווה שיהיו בשורות טובות!! תצליחי בכל מעשה ידייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 04:08 |
|
| |
אמן תודה רבה :) ואני מקווה שתפילותייך יתקבלו... ואני באמת חושבת שאם תנסי לסיים את זה תהיה לך סיעתא דישמיא
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 04:34 |
|
| |
אמן!! ♥ שבת שלום :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 10:29 |
|
| |
| אינטל כתב: |  | אני רוצה לשתף אתכם במה שעובר עלייהכרתי בחור אשכנזי [אני ספרדיה]..לאחרונה אנחנו מדברים על קשר רציני בינינו..אנחנו מסתדרים ונהנים נפלא יחד, כל הקשר בינינו כיפי, יש דיבור זורם, אוהבים את הראש אחד של השני ומבלים שעות רבות יחד בלי להרגיש את הזמן חולף..אני רוצה לשאול אתכם ולהתייעץ איך זה יכול להיות שהוא אוהב אותי מאוד והוא דואג להגיד לי את זה כל הזמן אבל מצד שני כשזה מגיע לקשר רציני אז זה כבד עליו??בא לי למות מהעניין הזה אלוקים!!!!!!!כל פעם שאני שואלת אותו איך זה מסתדר שהוא אוהב אותי ונהנה איתי ואוהב ומתחבר לאופי שלי אבל הוא לא מסוגל להתמודד מול מצב שאני אכנס למשפחה שלו?לדעתי זה נובע מאחד מ-2 הסיבות הבאות:1. או שהוא לא באמת מספיק אוהב ומעריך אותי בשביל "להתאמץ" ולעבור קשיים מול המשפחה שלו בשבילי כי אחרת היה עושה הכל עבורי [למרות שכשאני מציגה את הסיבה הזאת בפניו הוא מיד מפריך אותה ומכחיש בכל תוקף]2. או שהוא פשוט לא גבר ונכנע למוסכמות שבו הוא חי.אני כל כך פגועה ממנו ובא לי למות בגלל זהלמה הבנאדם לא החלטי?? למה הוא דואג לי נורא ומרעיף עלי אהבה ודאגה אבל לא מסוגל לקחת את הקשר קדימה?אני לא באמת חושבת שזה נובע מכך שהוא מפחד מהתגובה של המשפחה שלו כי זה לא הגיוני!! אני רוצה כל כך לשכוח אותו ולהוציא אותו כבר מהלב שלי ומהמחשבות שלי אבל זה קשה לי מאודבמיוחד כשאני באמת אוהבת אותו מכל הנשמה שלי אבל קשה לי להמשיך איתו בקשר הלא מובן הזה...כי זה לא מתקדם לשום מקום, והוא משוכנע שעם המשפחה שלו זה לא ילך אבל מצד שני קשה לנו להפרד ואנחנו ממשיכים לדבר ולהפגש בסתר...אני לא יודעת מה לעשות :( :( :(אם פשוט להתגבר על הפחד של פרידה ולהפרד ממנו או להמשיך איתו בקשר עד שיגיע הזיווג האמיתי שלי [או שלו]...? תוקן על ידי אינטל ב- 17/11/2011 02:18:21
תוקן על ידי אינטל ב- 17/11/2011 02:19:44
|
|
בואי נסכם את זה כך: את בשכל שלך מבינה היטב כמה שהוא לא "האחד" שלך, כמה שזה קשר נהנתני לחלוטין, כמה שבעצם הוא מנצל אותך, את מבינה לבד שכל זמן מיותר שאת איתו את הורסת לעצמך, הורסת את העתיד שלך, אבל אל אף הכל.. את פשוט לא מסוגלת.. לא יכולה.. את רק חושבת על זה את חוטפת התקף לב, הלב שלך פועם חזק ובטח גם הדמעות שוטפות אותך.. ואת קרועה בין השכל לרגש.. את מתוסכלת מזה וכאן בעצם בעיקר טמונה שאלתך - "איך אני מסיימת עם זה עם מינימום נזקים"...?!
התשובה: ראשית עלייך להבין מה בעצם גורם לך את הקושי ב-לחתוך. הנקודה המרכזית היא שאת בעצם את תלותית, הוא כמו אוויר לנשימה בשבילך, את מכורה לחום ואהבה שהוא מעניק, לעובדה שיש מישהו "שמבין" אותך, שיש לך אחד שאת יכולה לדבר איתו על ה-כל.. את התרגלת אליו מאד בחייך, כך שרגע בלעדיו זה פשוט חור בלב, חסר, חלק ממך איננו.. זה בגדול סיבת הקושי שלך. אבל עלייך להבין, שאין זה אלא רגש, וככל רגש, טבעו של רגש הוא לרדת/לדעוך, כלל שפחות חושבים עליו, ככל שפחות מתעסקים עמו.. וכיוון שכך, הפתרון הוא, בראש ובראשונה לנתק כל קשר.. (כן, כן... אבל קשה לי? סבלנות...) למחוק כל דבר שמזכיר לך אותו, שגורם לך זיכרונות, כל יכולת לתקשר איתו... תכתבי לו מכתב(תכתבי! לא תדברי!) , שמבחינתך זה נגמר, שהבנת שזה לא יילך, וחבל על הזמן שלך, ושאת מבקשת ממנו שאם הוא מכבד ובאמת "אוהב" אותך כמו שהוא אומר, אז שיפסיק לתקשר איתך ולעשות עלייך מוניציפליות למיניהם... כי זה מה שטוב לך.. אחרי שתכתבי את זה. תחליטי שאת מתחילה דף חדש.. דף בו את חייה את חייך, דף בו סו"ס את תגשימי את החלומות שלך, את המאוים שלך, בו סו"ס תהיי מי שאת באמת.. ותקחי את כל אותם חלומות, דברים שאת אוהבת לעשות ורוצה מעצמך, ותתחילי להגשים אותם... וכל פעם שעולה בך המחשבה, הגעגוע, החסר, החסך וכו'.. מיד תסיטי את המחשבה שלך לאותם נושאים שמעניינים אותך, לאותם נושאים שמושכים אותך.. (תקבעי לך כמה מראש) ואט, אט הרגש ידעך, ימוג וייעלם..
זה בהחלט קשה, זה בהחלט נשמע לך בלתי הגיוני, בלתי נתפס.. אבל מבטיח לך אני, שברגע שתקפצי למים האילו, ברגע הראשון את תקפאי... אבל אחרי דקה שתיים המים יהיו חמימים ונעימים.. אם תנסי להיכנס לאט, לאט אז יהיה לך קר שבעתיים שלא לדבר שבמקרה הזה, זה פשוט לא יעבוד! פשוט תאמיני בעצמך שאת מסוגלת לעשות את זה, אבל תעשי את ה-כל ללא כחל ושרק.. אז את תראי אור... בימים הראשונים זה יהיה ממש קשה.. אבל בנחישות..שעה אחרי שעה, יום אחרי יום.. תעסיקי את עצמך בדברים הנ"ל, אל תתעסקי עם הרגש הזה.. ואת תראי לבד שזה אט, אט דועך, שוקע.. פחות כואב ודוקר...
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 11:07 |
|
| |
| אינטל כתב: |  | שזכר אוהב נקבה, אבא+אימא+אחים/יות+המשגיח שלו, לא יזיזו לו!
מה המוצא שלך? |
| אשכנזי, ויש לי גם שורשים ספרדיים...לגבי השאלה השניה שלך, איך לחתוך את הקשר, למרות שזה קשה יותר מי מכול דבר אחר, כי בעצם כל חיינו זאת הכמיהה לאהבה, ומה אנחנו בלעדיה...אבל זה טובתך! ולנסות לנווט את הקשר לכיוונים אחרים (ידיד, אח וכו) אין חייה כזאת. וראיתי מישהו (נראה לי סירה) שכתב לך, "תמלאי את יומך בדברים שאת אוהבת, זה יעזור" אני בהחלט מצטרף... אני מכניס אותך ל play list של תפילותיי... בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 14:56 |
|
| |
כל הניקים כאן כותבים דברים נכונים ליתר שינוי. נהיה כאן כמעט תעלת סואץ
|
|