בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2011 20:56 לינק ישיר 

איתן נאט ומרדכי שפירו במיאמי 25 בשיר הנה נחלת, הם ממש דברו בינהם דרך העינים והחיוכים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2011 16:26 לינק ישיר 

ב-DVD יבוא רואים שהסרט מודבק מ-2 הופעות
איך רואים?
ע"י יהודה גורקין שבקטע אחד רואים אותו צריך תספורת בדחיפות ובקטע שני הוא מסופר בדיוק ובקטע שלישי שוב
הוא לא מסופר
תנסו לשים לב ותראו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2011 17:52 לינק ישיר 

הוא מודבק מ-3 הופעות 
שימי לב לתסרוקת של אלברט 
(ולדייויד שגדל פתאום ואז מצעיר בחזרה, או לזה שפתאום יש פחות ילדים... בקטעים שדייויד גדול זה בניו בראונזוויק, אחת ההופעות הסוערות והעליזות - למרות (או בגלל?) הפשלות במוזיקת הרקע )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2011 19:21 לינק ישיר 

אידי רעיון טוב ! רציתי להוסיף את המבטים המאיימים על מקס. ואת דוד פלדמן אשתקד כל שניה עשה שלום והשנה הוציא דף וקרא את הסולו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2011 21:45 לינק ישיר 

1994, מיאמי אקספריאנס 4.
עודד קריטי הישראלי, במדי צה"ל, שר "כעיר שחוברה לא יחדיו" ועוד מסמן זאת באצבע: "לא"!
מאז חלפו 18 שנה (!), חלק מכם נולדתם מאז, ועדיין אני לא מצליח להבין אם זה היה טעות או שזה היה מכוון.
ועוד בחור ישראלי, מספיק בוגר, שמבין טוב מה משמעות הפסוק ומה הוא אומר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2011 21:24 לינק ישיר 

אל תהיה בטוח, זה שהוא ישראלי במקורו זה לא אומר שהוא חי עם העברית כל היום,וחוץ מזה אולי באמת לא מספיק גדול להבין את המשמעות, והוא 'ירד' לניו יורק כשהיה קטן, ובאמצע ההופעה הוא באמת לא זכר... אני גם חושב שזה מגוכך אבל נו באמת תדונו לכף זכות בכל אופן עודד קרייטי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2011 02:35 לינק ישיר 

יווווו אני לא אשכח איך התפוצצנו מצחוק שבהופעה בקיץ האחרון בבניני האומה בשיר המשולב "מי לה' אלי" בבית השני.... גרמי צובט לרבינא מאחורה בנסיון לסמן לו שעליו לתפוס אותו בתנועה הבאה.... זה קטע! אחד המצחיקים!!! אתם חייבים לראות!

(טוב...מצטערת על צורת הכתיבה...לא הצלחתי לסדר אתזה...וחוצמיזה לידיעה כללית...אני היא Miamit הישנה והמוכרת...) ואתם יכולים לראות את הקטע המצחיק בקליפ של מי לה' אלי בקישור למטה....דלגו לדקה 3:40...ו...תהנו!!!!!

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=2910112&forum_id=21217

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2012 16:09 לינק ישיר 

תראו שם גם כמה שניות אחרי איך______-לא יודעת מה השם
זורק את יהודה גורקין אח"כ ואיך יהודה חזר אחרי ג'רמי עם התנועה הזאתי של האצבע
התבלבל כנראה
חה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2014 20:54 לינק ישיר 

שלח ב-14/9/2014 17:21חסום משתמש  צטט הודעה  ערוך הודעה  לינק ישיר  מחק הודעה  עגן/בטל עיגון להודעה 
אשכול 'פוקוס' רגעים שלא מפספסים

אשכול 'פוקוס' רגעים שלא מפספסים.
מי שנמצא כאן בפורום בטוח יודע מזה לראות הופעות של מיאמי שוב ושוב.
תמיד יש רגעים קטנים מתוקים מצחיקים וחמודים. או סולויים שהתלהבתם ורציתם לשתף את חברי הפורום.
באשכול זה נשים עליהם את הפוקוס. זהו אשכול קליל ונחמד, שכל פעם שאתם רואים הופעה מסויימת ופתאום אתם רואים איזה כמה שניות חמודות תכתבו לעצמכם בדיוק איפה זה ותשתפו אותנו.
למען הסדר הטוב זה יעבוד בצורה כזו. לכתוב את שם ההופעה ואת הדקה והשניות בדיוק איפה זה. ואח''כ כתבו מה רואים שם בקצרה.. אם זה סולו יפה או קטע שיעלה לנו חיוך..
טוב אז אני יתחיל, בהופעה של ''מיאמי קונצרט'' מצאתי בפעמים הרבות שראיתי את זה כמה קטעים חמודים מאוד (בכלל זה אחד ההופעות האהובות עלי במיוחד.
1. בדקה 8:25 עד 8:30 תראו את בנימין רבינא עם חיוך נבוך מהסיטואציה עם דוד פרלמן שווה מליון דולר.
2. בדקה 39:04 תראו את דוד פרלמן כשעוד היה קטנטנן כשהוא עודשה סולו בלהיט 'הטוב' וירחמיאל דוחף אותו קלות קדימה קטע חמוד מאוד.
3. בדקה 50:25 יש את אחד הסולויים היותר יפים בהופעה בשיר 'והיו למשיסה' וזה קצת מצחיק אז גם אחד הילדים צוחק.. נו מה לעשות זה מצחיק.
4. בדקה 46:52 בשיר והיו למשיסה יש סולו מהפנט של דוד פרלמן ותוכלו לראות קטע יפה איך שהילדים מהנהנים בראשם לפי קצב הסולו של דוד הקטנטן ומחייכים ונהנים ממנו (כאילו אומרים לעצמם הוא עוד יהי' גדול.. חח..) ומה שיפה שזה גם היפנט שם את אחד הילדים שירחמיאל בא לעבור ומזיז אותו, והוא כזה מהופנט בסולו של דוד כאילו אין שום דבר אחר עכשיו שקיים (אגב שמישהו יכתוב לי מזה הילד הזה ששר אני עדיין לא יודע את שמו).
יאלה תראו תהנו ושתפו אותנו בסולוים או רגעים יפים שנהנתם. 

דווח על תוכן פוגעני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2014 10:50 לינק ישיר 

אוו ניורק!
השקעת עלינו!
מחכה כבר לשבת ליד הוידאו הזה ולהבחין בכל מה שכתבת פה...
מעניין שלא התחברתי במיוחד לdvd הזה, אולי חוסר העקביות גרם לי לא להיקשר אליו. אולי ה"תפיסות" שלך יעשו לי את זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2014 10:55 לינק ישיר 

נ"ב - עכשיו קראתי את האשכול מהתחלה והתמוגגתי...
ניורק, תודה על העלאת הנושא, ונטסון - תודה על הזכרת האשכול!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2014 15:59 לינק ישיר 

טוב שוב סליחה נטסון שלא ידעתי על אשכול דומה. ותודה על העבודה. אידי משום מה זה הוידיאו שאני הכי אוהב של מיאמי אפי' יותר מיבוא תראי את זה פעמיים שלוש זה מדהים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2014 21:02 לינק ישיר 

וואו אשכול אלוף!! בעז"ה אגיב פה בקרוב!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2014 01:00 לינק ישיר 

מעניין שעד היום בכלל לא נתקלתי באשכול הזה!!
רעיון מגניב וממש צחקתי מכל מה שהזכירו פה על הפרחים!! אשתדל לזרוק דברים שעוד לא נאמרו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2016 22:57 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.