בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2016 00:08 לינק ישיר 

אז לא רק אני אוהבת לתפוס את המחוות האלה...

אבל אם אני אתחיל לכתוב את זה, זה לא יגמר (יש כמה מחוות שהזכרתי ב'רשמים מהופעות').

מצחיק שמישהי ('חדשונט') כתבה על אותה סיטואציה שאני כתבתי אבל עם פרשנות שונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2016 00:09 לינק ישיר 

גם אני אוהבת..זה מתוק לראות את הקשרים החברתיים שמאחורי הקלעים:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2016 00:42 לינק ישיר 

זה לא מאחורי הקלעים, זה ממש על הבמה!!! זה פשוט יפה לראות שהם לא שוכחים את עצמם על הבמה וזוכרים לפרגן אחד לשני.

מאחורי הקלעים זה בקליפ של 'מעם ה'' שממש בסוף שמולי ברוין שם יד על הכתף של דורון לוין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2016 07:02 לינק ישיר 

מאחורי הקלעים הכוונה שלפי מה שרואים בבמה,עם כל הרמיזות והקריצות,אפשר לדעת את הקשרים החברתיים בין הילדים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2016 11:38 לינק ישיר 

כן, הבנתי שלכך התכוונת... 

ועכשיו תורי להסביר את כוונתי: בחזרות ובקליפים מצולמים אם יש טעות אפשר לחזור אחורה ולצלם שוב, אז בהחלט יש יותר מקום לשחרור.
בהופעה, כשנמצאים על הבמה, יש כ"כ הרבה דברים לעשות, לשיר (כי במיאמי שרים בלייב...), לעשות הרמוניות (כנ"ל), לרקוד ולחייך, והכי חשוב להיות מרוכזים, כי אם טועים אי אפשר להחזיר את הזמן אחורה (ולקוות שאף אחד לא שם לב, אבל זה אם לא לוקחים בחשבון את ההסרטות והצפייה החוזרת...).
ועם זאת, זה כזה יפה לראות שילד מסיים סולו וחוזר למקום והילד שלידו מחייך אליו בעידוד ומפרגן לו.

בכלל, בפרחי מיאמי ממש רואים שהילדים יודעים שהם חלק ממקהלה, נגיד בדואט או בטריו, הילדים מתקרבים אחד לשני ולא עומדים בשני צידי הבמה כאילו הם בסתם סולו.

אם כי, הייתי מסתייגת, כי רק את ההופעות של מיאמי יש לי חשק לראות פעם אחרי פעם, מקהלות אחרות לא יוצא לי להתעמק כ"כ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2016 20:24 לינק ישיר 

נכון מאוד.
הכי יפה לצפות בהופעה ולראות את כל הניואנסים האלה:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2016 11:30 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

ועם זאת, זה כזה יפה לראות שילד מסיים סולו וחוזר למקום והילד שלידו מחייך אליו בעידוד ומפרגן לו.
..

אני חושב ששמתי לב פעם למשהו כזה אבל אשמח אם תוכלי לתת דוגמא ספציפית(איזה הופעה וזמן -דקה ושניה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2016 15:38 לינק ישיר 

יש הרבה דוגמאות...
לדוגמא במופע סוכות תשע"ג (לי יש הסרטה ארוכה של רוב המופע מאלימונסי)

אז בשיר 'וטהר ליבנו' ב46:29, רחמים טוביה עסיס מסיים את הסולו שלו, הוא מסתכל על מנחם מנדל גולדמן שמחייך אליו ומסמן לו שהסולו היה טוב.

באותו מופע, במחרוזת המשותפת, שריצ'י אייל מסיים את הסולו שלו ב'יעלה ויבוא' הוא עובר ליד מקס הרשקוביץ ב57:31 שמחייך אליו, וב57:33 רואים את מנחם מנדל גולדמן מסמן לו  (לא רואים את הפנים שלו כי מנחם קליין מסתיר אותו...).

יש לציין שממש התפעלתי ממנחם מנדל באותו מופע, גם מהביצועים וגם מאיך שהוא מחזיק במה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2016 16:05 לינק ישיר 

כן,הייתי בהופעה הזאת ואני זוכרת שהצחיק אותי כל 'המשחקים' של מ"מ גולדמן עם המיקרופון..(בשיר הקהל למשל)
זאת היתה אחת ההופעות. (אגב,מאמריקאים שהיו שם שמעתי שהם התלהבו על הישראלים והקולות שלהם ,יותר מהאמריקאים..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2016 19:57 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
יש הרבה דוגמאות...
לדוגמא במופע סוכות תשע"ג (לי יש הסרטה ארוכה של רוב המופע מאלימונסי)

אז בשיר 'וטהר ליבנו' ב46:29, רחמים טוביה עסיס מסיים את הסולו שלו, הוא מסתכל על מנחם מנדל גולדמן שמחייך אליו ומסמן לו שהסולו היה טוב.

באותו מופע, במחרוזת המשותפת, שריצ'י אייל מסיים את הסולו שלו ב'יעלה ויבוא' הוא עובר ליד מקס הרשקוביץ ב57:31 שמחייך אליו, וב57:33 רואים את מנחם מנדל גולדמן מסמן לו  (לא רואים את הפנים שלו כי מנחם קליין מסתיר אותו...).

יש לציין שממש התפעלתי ממנחם מנדל באותו מופע, גם מהביצועים וגם מאיך שהוא מחזיק במה.

תודה על הדוגמאות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2016 00:07 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

אבל אם אני אתחיל לכתוב את זה, זה לא יגמר (יש כמה מחוות שהזכרתי ב'רשמים מהופעות').

היי! אנחנו רוצים פה עותק!! 
אממ. אם אפשר בבקשה תודה סליחה והמברך יתברך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2016 13:02 לינק ישיר 

ירחמיאל ביגן בשיר והשיבנו שיושי בנדר על הכיסה המיקרופון לא ליד הפה ושומעים אותו שר (במופעה של רוח)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2016 23:36 לינק ישיר 

אידי כתב:

היי! אנחנו רוצים פה עותק!! 
אממ. אם אפשר בבקשה תודה סליחה והמברך יתברך 

חחחחח אז את אוהבת לראות פדיחות אצל פרחי מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2016 20:14 לינק ישיר 

את.זה כולנו אוהבים את כל ה'מאחורי הקלעים' שרואים תוך כדי המופע..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2017 17:37 לינק ישיר 

מעניין שלא כתבו:שימו לב בדי.וי.די יבא בסוף מהרה-כשיאיר חוזר למקומו נצפה אפצי קטן מיהודה גורקין-תמיד שאחיינים שלי רואים את זה הם מתפוצצים מצחוק ואמרים "לבריאות יהודה"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.