בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2017 19:38 לינק ישיר 

אף פעם לא שמתי לב.. אראה שאהיה בבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2017 00:27 לינק ישיר 

אין כל כך מה להשים לב-זה גלוי וברור לעיני כל(-בעיקר לעיני אלו שמסתכלים על יאיר)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2017 00:07 לינק ישיר 

בDVD של מי לה' אלי בשיר קדשנו, שלמה גורי שר סולו ואז הוא הולך אחורה ודורך וכמעט מוחץ את הילד הקטן והחמוד עם הפוני מאחוריו...... ואז שתיהם מתמוגגים מרוב חיוכים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2017 12:05 לינק ישיר 

חחח נכון:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2017 18:14 לינק ישיר 

בDVD של שמחה רבה באוט אוט, בפזמון שבין האחרונים כשהילדים קופצים ומתגבשים לתוך גוש יותר צפוף, אז סולן אחד בשורה האחורית בצד שמאל ויהודה אופנהיימר פתאום מחליפים בינהם רמקולים, מענין למה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2017 19:15 לינק ישיר 

זה קורה הרבה פעמים:

אבל מעניין למה הם החליפו בסוף ההופעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2017 13:27 לינק ישיר 

ניראה לי שכתבו אתזה כבר במקום אחר, אבל זה כל כך חמווד: בסוף השיר "שמח" בDVD "בשמחה רבה" הילדים יוצאים מהבמה תוך כדי הרעות לעצמם... הקטע החמוד זה ששלמה גרוס צורח(אם שמעו את זה אפילו שבDVD היה פלייבק...) "וואוו" ואחריו,קצת יותר בשקט,עוד כמה ילדים,זה כזה חמוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2017 20:00 לינק ישיר 

כן, ראינו את זה גם בשידור בלייב של ההופעה הזאת בזמנו..איזה זורם הוא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2022 21:42 לינק ישיר 

איזה אשכול חמוד... בעזרת ה' אחרי תשעה באב אני אכתוב עוד כמה קטעים חמודים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2022 16:53 לינק ישיר 

אז הנה כמה פשלות וקטעים חמודים (יש עוד כמה אבל אני לא זוכרת איפה ראיתי אותם ואת מי בדיוק, אז אולי כשאמצא אותם אשלח...):
אקספיריאנס 2:
1.במחרוזת הסיום בקטע האחרון (עם הפפיונים האדומים) יש ילד ממש באמצע, שהפפיון שלו חצי נופל והוא כל מנסה לסדר אותו... וגם טועה בתנועות בין לבין...
אקספיריאנס 3:
1.רוברט לווי אחרי הסולו שלו במודה אני (מחרוזת טורונטו) חוזר למקום ומרק שלזינגר מחייך אליו...
2.לפני השיר "קומט שוין" יש מין הצגה (קטע דיבור) שם מרדכי ליבוביץ' טועה במילה ומתקן את עצמו
אקספיריאנס 4:
1.הקטע של ההגדה בערך ב- 1:11:37 רואים את אריק סטרן "מנענע בראשו" למשמע המוזיקה ועודד קריטי מסתכל עליו ושניהם צוחקים...
עוד כמה -
1.ברווחDVD - לפני השיר "ואהבת לרעך כמוך" ירחמיאל אומר כמה מילים ואז נצפה שמולי בריון אומר כמה מילים ליגאל ספרסטיין.
2.יאיר קעניג במחרוזת שירים אנגלית במיאמי בקונצרט מועד וכמעט נופל... (ב- 26:08)
3.משהו חמוד - כמה שניות אחרי זה ב- 26:28 הצד שריצ'י עומד, אחד מהצוות של ברוקלין קולג' מסדר או מתכן שם משהו...
4.בסוף השיר אשמח (קליפ) נצפה ילד בצד שמאל של המסך שהמיקרופון נופל לו (בקטע של הקרדיטים בסוף.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2022 00:54 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
אז הנה כמה פשלות וקטעים חמודים (יש עוד כמה אבל אני לא זוכרת איפה ראיתי אותם ואת מי בדיוק, אז אולי כשאמצא אותם אשלח...):
אקספיריאנס 2:
1.במחרוזת הסיום בקטע האחרון (עם הפפיונים האדומים) יש ילד ממש באמצע, שהפפיון שלו חצי נופל והוא כל מנסה לסדר אותו... וגם טועה בתנועות בין לבין...
אקספיריאנס 3:
1.רוברט לווי אחרי הסולו שלו במודה אני (מחרוזת טורונטו) חוזר למקום ומרק שלזינגר מחייך אליו...
2.לפני השיר "קומט שוין" יש מין הצגה (קטע דיבור) שם מרדכי ליבוביץ' טועה במילה ומתקן את עצמו
אקספיריאנס 4:
1.הקטע של ההגדה בערך ב- 1:11:37 רואים את אריק סטרן "מנענע בראשו" למשמע המוזיקה ועודד קריטי מסתכל עליו ושניהם צוחקים...
עוד כמה -
1.ברווחDVD - לפני השיר "ואהבת לרעך כמוך" ירחמיאל אומר כמה מילים ואז נצפה שמולי בריון אומר כמה מילים ליגאל ספרסטיין.
2.יאיר קעניג במחרוזת שירים אנגלית במיאמי בקונצרט מועד וכמעט נופל... (ב- 26:08)
3.משהו חמוד - כמה שניות אחרי זה ב- 26:28 הצד שריצ'י עומד, אחד מהצוות של ברוקלין קולג' מסדר או מתכן שם משהו...
4.בסוף השיר אשמח (קליפ) נצפה ילד בצד שמאל של המסך שהמיקרופון נופל לו (בקטע של הקרדיטים בסוף.)

בדיוק רציתי לכתוב על יאיר קניג שכמעט נופל... ברור לי שיש כמה שבאמת נפלו בזמן החזרות, לרקוד על מדרגות זו סגולה נפלאה ליפול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 16:51 לינק ישיר 

לא יודעת אם זה מתאים ב100% לאשכול הזה אבל זה חמוד ממש:
דוד פרלמן מספר שבתחילת דרכו במיאמי הוא הסתבך עם הריקודים ויושי בנדר ושרולי רובין לקחו אותו ולימדו אותו את הריקוד פעם אחר פעם.
יפה מצידם.
וואי ההופעות הראשונות של דוד... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 21:09 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
לא יודעת אם זה מתאים ב100% לאשכול הזה אבל זה חמוד ממש:
דוד פרלמן מספר שבתחילת דרכו במיאמי הוא הסתבך עם הריקודים ויושי בנדר ושרולי רובין לקחו אותו ולימדו אותו את הריקוד פעם אחר פעם.
יפה מצידם.
וואי ההופעות הראשונות של דוד... 
איך מתאים ליושי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 22:24 לינק ישיר 

מילי -חחחחחחחח...... לייק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה שהם לא התכוונו שנתפוס ;)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.