| נשלח ב-26/11/2011 22:04 |
|
| |
שידוכים שידוכים שידוכים...
מתי שהוא, לפני שנתיים, הנושא הזה השתלט לי על החיים... והגיע שלב שקצת נמאס ממנו... תפילה- לזווג צדיק והגון במהרה בימנו אמן. עבודה- כדי לצבור כסף לחתונה, וגם כדי להיות "עסוקים"- וזה חיב להיות מקצוע "שווה"... אוכל- רק מה שחייבים כדי לא למות ברעב. הרי יש פגישה אתמול/מחר/מחרתיים... מוזיקה- שמתארת את מצב השידוכים נכון לעכשיו. מחשב- "שידוכי", איך לא????!!!!! חברות- מחליפים מידע, עם כמה נפגשת בחודש האחרון, ואיך זה השפיע על המצב רוח הדיכאוני/העליז משהו... ולא לשכוח להעביר "עודפים"... נשואות- כדי להציע שידוכים ולספר איך בלידה האחרונה היא התפללה עליך... הורים- להסתכל במבט מרחם ולאמר: איך זה שלא חטפו עדין מלכה כמוך?! אח קטן- "למה לא רצית אותו?" (עם מבט כל כך מאוכזב....:)) אפילו התלמידות- "את אמא"????? שלא לדבר על המחשבות- שתמיד איכשהו נודדות, כמעט באופן אובססיבי, לכל מה שקשור לנושא...
ככה, אוכלים ישנים קמים מדברים- שידוכים! מצד אחד זה באמת "ה"נושא שלנו. ומצד שני- נ-מ-א-ס-! אם רק יכולתי לקפוץ, אפילו רק לשעה קטנטנה, למקום אחר- נגיד לאיזה יום לחוץ לפני מגן בהיסטוריה... או אם תרצו- לאיזה טיול חביב בארבל... או נגיד לקפוץ לעתיד- תנו לי איזו שעת צהריים נחמדה עם חמישה עשר הילדים שיהיו ליJ... לפעמים אני שמחה לדבר עם אנשים שלא "בקטע"- נגיד איזו דודה סנילית.... כמה אפשר לטחון נושא אחד, הא??? גם לכם נמאס? ממה בעיקר?
תוקן על ידי הסירהשלנו ב- 26/11/2011 22:42:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:21 |
|
| |
לא חייבים לדבר על זה... ואם לא מדברים על זה, לא נמאס 
איך אוכל קשור לשידוכים? איך מוזיקה קשורה לשידוכים? ואיך.....................?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:43 |
|
| |
ברבי, מה אתה מכניס לי מילים לפה?? הדודה הסנילית ע"מ לשכוח... את זה דווקא הבנתי... יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:46 |
|
| |
נמאס נמאס נמאס... 1. נמאס לי כבר לחפש אותה 2. נמאס לי מכל "החושבים" עלי 3. נמאס לי לחשוב עליה. 4. נמאס לי מהמשפט "יש לי הצעה בשבילך" 5. נמאס לי מהמשפט "הם כרגע באמצע משהו" 6. נמאס לי להתלבט אם זה היה נכון להוריד אותה. 7. נמאס לי מהחברים שנעלמים לי. 8. נמאס לי לשמוע שירי אהבה שמזכירים לי אותה. 9. נמאס לי לומר שנמאס לי.
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:49 |
|
| |
לייק על הנמאס לי לומר שנמאס לי :) אולי תיקחו קצת חופש משידוכים ואז יגיע האשכול של ה-התגעגעתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:52 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | מתי שהוא, לפני שנתיים, הנושא הזה השתלט לי על החיים... והגיע שלב שקצת נמאס ממנו... תפילה- לזווג צדיק והגון במהרה בימנו אמן. עבודה- כדי לצבור כסף לחתונה, וגם כדי להיות "עסוקים"- וזה חיב להיות מקצוע "שווה"... אוכל- רק מה שחייבים כדי לא למות ברעב. הרי יש פגישה אתמול/מחר/מחרתיים... מוזיקה- שמתארת את מצב השידוכים נכון לעכשיו. מחשב- "שידוכי", איך לא????!!!!! חברות- מחליפים מידע, עם כמה נפגשת בחודש האחרון, ואיך זה השפיע על המצב רוח הדיכאוני/העליז משהו... ולא לשכוח להעביר "עודפים"... נשואות- כדי להציע שידוכים ולספר איך בלידה האחרונה היא התפללה עליך... הורים- להסתכל במבט מרחם ולאמר: איך זה שלא חטפו עדין מלכה כמוך?! אח קטן- "למה לא רצית אותו?" (עם מבט כל כך מאוכזב....:)) אפילו התלמידות- "את אמא"????? שלא לדבר על המחשבות- שתמיד איכשהו נודדות, כמעט באופן אובססיבי, לכל מה שקשור לנושא...
ככה, אוכלים ישנים קמים מדברים- שידוכים! מצד אחד זה באמת "ה"נושא שלנו. ומצד שני- נ-מ-א-ס-! אם רק יכולתי לקפוץ, אפילו רק לשעה קטנטנה, למקום אחר- נגיד לאיזה יום לחוץ לפני מגן בהיסטוריה... או אם תרצו- לאיזה טיול חביב בארבל... או נגיד לקפוץ לעתיד- תנו לי איזו שעת צהריים נחמדה עם חמישה עשר הילדים שיהיו ליJ... לפעמים אני שמחה לדבר עם אנשים שלא "בקטע"- נגיד איזו דודה סנילית.... כמה אפשר לטחון נושא אחד, הא??? גם לכם נמאס? ממה בעיקר?
|
|
סירונת.. אהבתי לגמרי!!!!! דירגתי לפי הצבעים מה הכי אהבתי.. עם האוכל זה כ"כ נכון!!!
אני מתחילה כבר לחפש תבטן.. היא נעלמת :)
בכלופן מתוקהלה זה נגמרררררררר בקרובבב!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 23:33 |
|
| |
אווווף חפרת לי... לא אהבתי בכללל...סורי... בת כמה את אגב....אההה....הבנתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 23:54 |
|
| |
| מנגינהבלבן כתב: |  | אווווף חפרת לי... לא אהבתי בכללל...סורי... בת כמה את אגב....אההה....הבנתי... |
|
לא אהבת תעברי הלאה, למה להעליב?!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 23:57 |
|
| |
אם לא תחפרי את הנושא זה לא ימאס..אף אחד לא מכריח אותך לדבר על זה או לחשוב על זה כל הזמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 00:23 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | נמאס נמאס נמאס... 1. נמאס לי כבר לחפש אותה 2. נמאס לי מכל "החושבים" עלי 3. נמאס לי לחשוב עליה. 4. נמאס לי מהמשפט "יש לי הצעה בשבילך" 5. נמאס לי מהמשפט "הם כרגע באמצע משהו" 6. נמאס לי להתלבט אם זה היה נכון להוריד אותה. 7. נמאס לי מהחברים שנעלמים לי. 8. נמאס לי לשמוע שירי אהבה שמזכירים לי אותה. 9. נמאס לי לומר שנמאס לי.
ה"נימאס"ים שלך התאימו לי גם:)
(ותודה על ההגנה שם בחזית...)
ואני19- התגובה שלך חמודה, ומעודדת- הלוואי ויגמר... בכל אופן טוב לדעת שמישהו מבין, וזה לא רק אני..
די, ומותק- אי אפשר לצאת מזה, זה פשוט המציאות של החיים. (ואם מצאתן איזו נוסחה- תשתפו?) אם אקח הפסקה- עדין ישאר הנושא (למה את לא שומעת? וכו'וכו'וכו') אף אחד לא מכריח אותי לחשוב- הכל פשוט מוביל את המחשבה לאותו נושא, מבינות?
אולי נשמעתי ממורמרת, או משהו כזה.. אבל בעצם באתי להביע פה איזו תחושה שאני מרגישה עכשיו- שהייתי רוצה לצאת מהנושא הזה לקצת זמן כי הוא מעיק. כי הוא בכותרות אצלי כבר תקופה ארוכה בהחלט.. ולאו דווקא בקטע של להתארס- סתם לחיות את החיים היפים שיש לי עכשיו בלי שלכל מקום ידחף אותו נושא לעוס...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 02:16 |
|
| |
וואלה.. נראהלי שזאת הרגשה של הרבה כאלה שנמצאים בתקופה המבאסת/כיפית הזאת... אבל אני חושבת שכשתהיי כלה (יותר מהר ממה שאת חושבת..) יישאר בך סוג של געגוע לכל השיחות הארוכות האלה עם החברות שעדיין נשארו רווקות כמוך.. לעובדה שהמחשבות שלך כל היום נסובו סביבו.. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה מותק! את נשמעת אחלה בחורה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 14:27 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | מתי שהוא, לפני שנתיים, הנושא הזה השתלט לי על החיים... והגיע שלב שקצת נמאס ממנו... תפילה- לזווג צדיק והגון במהרה בימנו אמן. עבודה- כדי לצבור כסף לחתונה, וגם כדי להיות "עסוקים"- וזה חיב להיות מקצוע "שווה"... אוכל- רק מה שחייבים כדי לא למות ברעב. הרי יש פגישה אתמול/מחר/מחרתיים... מוזיקה- שמתארת את מצב השידוכים נכון לעכשיו. מחשב- "שידוכי", איך לא????!!!!! חברות- מחליפים מידע, עם כמה נפגשת בחודש האחרון, ואיך זה השפיע על המצב רוח הדיכאוני/העליז משהו... ולא לשכוח להעביר "עודפים"... נשואות- כדי להציע שידוכים ולספר איך בלידה האחרונה היא התפללה עליך... הורים- להסתכל במבט מרחם ולאמר: איך זה שלא חטפו עדין מלכה כמוך?! אח קטן- "למה לא רצית אותו?" (עם מבט כל כך מאוכזב....:)) אפילו התלמידות- "את אמא"????? שלא לדבר על המחשבות- שתמיד איכשהו נודדות, כמעט באופן אובססיבי, לכל מה שקשור לנושא... ככה, אוכלים ישנים קמים מדברים- שידוכים! מצד אחד זה באמת "ה"נושא שלנו. ומצד שני- נ-מ-א-ס-! אם רק יכולתי לקפוץ, אפילו רק לשעה קטנטנה, למקום אחר- נגיד לאיזה יום לחוץ לפני מגן בהיסטוריה... או אם תרצו- לאיזה טיול חביב בארבל... או נגיד לקפוץ לעתיד- תנו לי איזו שעת צהריים נחמדה עם חמישה עשר הילדים שיהיו ליJ... לפעמים אני שמחה לדבר עם אנשים שלא "בקטע"- נגיד איזו דודה סנילית.... כמה אפשר לטחון נושא אחד, הא??? גם לכם נמאס? ממה בעיקר?
|
|
מבין... ומבין מאד....
אין ספק, שלרצות דבר מה הרבה זמן, ובכל צורה וצומת הוא מזכיר את עצמו, שזה נמאס, מדכא, מקשה, אף מעציב וכו'. אין ספק, שלטחון כל הזמן דבר אחד, זה כבר נהיה נושא לעוס, שגרתי, משמעמם, חסר ברק ואף תקווה..
אמת...
ובאמת.. אין הרבה מה לומר, אחרי הכל זו התמודדות לא פשוטה, התמודדות עמוקה, התמודדות מלאה ברגש, התמודדות עם הסביבה, עם המבטים, עם התקווה והחלום, עם האכזבה והתהום.
אבל!
א. במקום לחזור שוב ושוב על המילה "בעיות" נסי להגיד "מצבים" "והזדמנויות. ההבדל הוא לא רק מילולי!ב במקבמקום לחזור שוב ושוב, על "החתן והשידוך" בכל מיני הקשרים ובעיות למיניהם, תחזרי על זה, כאפשרות להזדמנות...
קשה...אבל האם לא נבחרת לזה....?! קש
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 14:49 |
|
| |
או לסכם את מה שעמקויות אמר קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 15:00 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | או לסכם את מה שעמקויות אמר קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים... :) |
|
לא בדיוק, אחרי הכל גם הקשה של הלחם טעים, לא צריך הרבה להתאמץ כדי להרגיש את זה. בשונה מכאן.
|
|
|
|
|