| נשלח ב-27/11/2011 16:06 |
|
| |
אני מסייע למישהו?
האם כל היצירות שאני מעלה הם לתועלת? לא שאני מחכה כל פעם לתגובות איזה יופי וכדומה,סתם שאלה האם זה מעניין מישהו? יום טוב
תוקן על ידי Chzzan_o ב- 27/11/2011 16:19:07
תוקן על ידי Chzzan_o ב- 27/11/2011 16:19:33
יצירות חזנות להורדה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 17:24 |
|
| |
בס"ד
מסייע? אינני יודע, זה שאנשים נהנים זה בוודאי. אל תצפה להכרת הטוב, בוודאי לא בתחום החזנות. גם לא לתגובות באשכול זה. אגב, בשעה זו משודרת תוכנית החזנות של מונטריאול שאינני מצליח להקליט זה השבוע השני במקומו של ידידינו ליבסון. יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 17:33 |
|
| |
כל הכבוד, אתה בהחלט גורם להנאה רבה לי,ואני בטוח גם לכלל הגולשים.המשך להביא את ההקלטות המעניינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 18:04 |
|
| |
בד"כ על יצירה שאני מוריד אני משתדל להודות, אני מאמין שהרבה נהנים, אבל כמו שאמרו אל תצפה לתודות, תשאל את ליבסון הרי הוא מעל כל שבוע תוכניות מוקלטות, פעם העלתי יצירה, היו 98 הורדות ואף לא מילת תגובה, אם זה לא מפריע לך תמשיך להעלות ודאי שנהנים, ועוד נקודת זכות, יש הרבה צופים שמן הסתם רוצים להודות אבל אין להם אישור כתיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2011 02:38 |
|
| |
תודה על הקטעים שאתה מעלה. ואף שרובם כבר היו ברשותי אני נהנה להיזכר בהם. למרבית הצער כפי שכתבו כאן אל תצפה לתודות, ותגיד תודה אם לא באים אליך בטענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2011 08:56 |
|
| |
תודה לך, אני באופן אישי נהנה מהקטעים שאתה מעלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2011 19:18 |
|
| |
הודעתו של CHAZZAN_O האירה את עיני. כמו רבים מחברי הפורום, אנימוריד בקביעות את הפרקים המועלים לפורום. אולי מתוך שהורגלנו טוב ליבם של ליבסון וחבריו, פסקנו להביע את תודתינו. יחד עם זאת, אני מניח שאף אחד לא מעוניין ב-90 תגובות! שעניינם תודה.
אך אינני מתכחש לחובתי, ואני מבקש להודות בקול רם ובעוצמה למיטיבינו אנשי הפורום הטורחים להעלות עבורינו את הפרקים. תודתי נתונה לכם. תמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2011 20:01 |
|
| |
ידידי היקר O השלום והברכה עליך ועל כל משפחתך
יש צדק רב בדבריך, אני כפוי טובה, התרגלתי לקבל הכל עם כפית של זהב. הכל-מההקלטות של ליבזון ועד ההסרטות של יעפ, כך זה בכל דבר, כך אנו מתנהגים אל מול בורא עולם, אנו שוכחים כמה טוב נוחת עלינו, וזה הופך להרגל.
ההרגל הוא נזק, ועל כן לכל הפחות כאן באשכול נודה לכל אלו שעוזרים תומכים כותבים, וכמובן למנהל הפורום היקר שלולא הוא, מה היה?
בברכה
ידידכם צבי
|
| נשלח ב-28/11/2011 20:22 |
|
| |
chazan_o
כנראה שתופתע
אבל רבים נהנים מהיצירות שאתה מעלה לפורום
תודה
|
|