בינתיים יש שם רק את הקליפ של Ah Ah Ah (שזמין להורדה גם באייטונס ו-CDbuy ). אבל- אלי מבשר לנו שהקליפ ל- Those Were The Nightsמוכן ויעלה ליוטיוב היום בסביבות השעה 12pm ניו-יור טיים הווה אומר- בסביבות 7 בערב, אצלנו!!!
אם יש לכם חשבון ג'ימייל, ישנה אפשרות להיות 'מנויים' לערוץ ולקבל התראה למייל כשעולה תוכן חדש.
גרסטנר ג'וניור מככבים שמה- יעקב גרסטנר, מוישי גרסטנר והאינספרציה- יעקב מרדכי, כמובן, שקיבל את כל הסולואים שלו!!! הקוגנים עשו שם עבודה טובה וכן כל שאר הילדים שמופיעים בקליפ (המקהלה בהרכב חלקי)! הסולואים של מוזס ביבי- תענוג צרוף!!! יש לו קול מתוק מתוק מתוק! חבל שלא נתנו לו יותר במה בשאר השירים.
לדעתי, הקליפ ממחיש בצורה מעולה את האווירה שמתאר השיר- המשפחתיות החמימה, השמחה והכיף שבחג וכן את הנימה המשעשעת שמתוארת בשיר.
הביקורת היחידה שיש לי היא שהקטע שרואים בפרונט את המקהלה רוקדת כמו בהופעות, מיותר לחלוטין.
קודם כל, שה' יסלח לי - זאת פעם ראשונה שאני שומעת את השיר אהבתי את הכיכוב של ימ"ג! גראנד פינאליי, מה שנקרא. דניאל קליין הרג אותי!! קליפ מתוק ביותר, אם כי לא היו מזיקים עוד קצת אימונים לשחקנים. (לא הסולנים! הם דווקא היו מצויינים. בפרט הקוגן התאום - ממש אהבתי את הביצוע שלו!) לגבי המקהלה-כמו-על-הבמה - מצד אחד זה באמת הוציא קצת מהאווירה, ומצד שני - זה כאילו המותג הYBCי...
מה עוד? אולי צריך לראות עוד כמה פעמים את הקליפ כדי להיכנס ממש לאווירה של חנוכה והכל. אז אם יהיו שינויים בהתרשמות - אני אעדכן כאן אי"ה.
נשלח ב-1/12/2011 00:49
אידי כתב:
אז אם יהיו שינויים בהתרשמות - אני אעדכן כאן אי"ה.
הזהרתי מראש
טוב, מסתבר שהכבאים הם אלו שבעיקר גרמו לי להגיד שהשחקנים צריכים עוד קצת אימונים. רוב הילדים ממש טובים! אולי מישהו יעשה לנו היכרות מי זה מי? עם הזקן הלבן הארוך, לדוגמא, גם אילו הכרתי את הדור הנוכחי בע"פ - לא היה מצב לזהות (הסבא ההוא נראה מיואש כהלכה - - - ) (אגב, סתם לדעתי, נראה לי שהתאום הסולן זה משה - אני צודקת?) הקפיצות של העורך שלהם די מרגיזות, כרגיל, אם כי נראה שהוא השתדל ברוב הקליפ להניח לתמונה להיקלט בעיניים שלנו. יפה מצידו. ו-היה לי גם נורא חמוד הקטע של הפרופורציות - כשהמכביטס יושבים ליד שולחן זה פרופורציונלי, אבל כשהפיצקלאך שם בקושי מגיעים עם המרפקים, זה נראה כזה מצחיק וחמוד... :) :) :)
תוקן על ידי אידי ב- 01/12/2011 00:51:17
נשלח ב-1/12/2011 17:38
תגידו, לאן נעלם התרגום? זה גם קשור לשדרוגים של חסידיסק?
ועוד שאלה, מי זה מוישי גרסטנר בכל העסק? ז"א, איפה רואים אותו?
נשלח ב-1/12/2011 23:15
אוי כמה שזה מתוק!!! הכבאים נראים כאילו דופקים מסמרים ולא שוברים חלונות... בקשר לגרסטנרים: את שניהם מיד בהתחלה מפעילים את 'מכונת הזמן' את יעקב אח"כ רואים מנגן על הפסנתר ואת מוישי בכבאים, וגם ליד השולחן עם סוודר ירוק של גאפ כמדומני, ואני חושב כשגם שמחלקים מתנות אולי. את יעקב רואים בעוד מקום אני צריך לבדוק איפה בדיוק
נשלח ב-2/12/2011 10:45
לא יכלו להביא לימג גיטרה קצת יותר גדולה ???
נשלח ב-2/12/2011 12:09
עטT כתב:
לא יכלו להביא לימג גיטרה קצת יותר גדולה ???
זה לא גיטרה, אלא יוקליילי.
נשלח ב-2/12/2011 12:15
אידי כתב:
תגידו, לאן נעלם התרגום?
זה גם קשור לשדרוגים של חסידיסק?