בית פורומים שידוכי חרדים

גבר מאוד יפה חיסרון או יתרון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2011 19:27 לינק ישיר 

ואני דווקא חשבתי מכיוון אחר לגמרי.
אותי מפחידים גברים/נשים יפים או מוכשרים מדי.
אנשים כאלו שהם אנשי הבמה והזרקורים הם בדרך כלל כאלו שמזניחים את מידותיהם וסביבתם. כיון שהביטוי החיצוני שלהם קונה אנשים גם כך.
ואפרט-
בחור שלא ניחן במס' הס"מ והקילוגרמים, צבע העיניים וזווית הגוף כדי להיקרא "חתיך", עובד קשה הרבה יותר כדי לרצות את סובביו, ואכן, הוא יכול להיות בעל הלב הרחב ביותר בישיבה, הבנאדם ש"קורע מצחוק" או שנון מאד, או בשלן מאד, או בעל חסד, או בעל כשרון שירה וכו' וכו'. ומבחינת מידות, בשל הנתונים החיצוניים שלו הוא יהיה הרבה יותר שפל רוח, הוא יהיה אדם שעבד על עצמו מבחינת מידות, ורף בטחון העצמי שלו לא חייב להיות כרוך בגאווה או בכפייתיות של פידבק מהסביבה. אדם כזה, עמל קשה הרבה יותר גם במציאת זיווגו. הוא יודע שהתוכן שהוא ייצוק לשיחות הפגישות וההתנהגות שלו בצורה בה יתבטאו מידותיו ואופיו הם עבודה קשה, שהוא יזכה לה.
לעומתו, החתיך המפונק והמקובל בחברה, רגיל להיות המוערץ והמגדלור, כזה שנושאים אליו עיניים בעניני אופנה, וחוות דעתו נחשבת ומוצא פיו יקר, הוא לא מתאמץ להיות כזה, הוא לא קנה בעמל את התנהגותו. הוא לא סיגל לעצמו אורח חיים של התגברות, וקימה, ונפילה והתחשלות. כי הוא "נולד כזה" מגיל אפס טפחו לו את הבלורית ולחששו כנגד עיניו התכולות נגד עין רעה. הוא "מכור" מלידה, הוא נחבב מראש על ידי החברים, השכנים והמלמדים, אדם שכיף לראות את פניו המתוקות ודי בכך כדי ל"קנות" אותם. בשעה שהבפנים שלו מוזנח, עקר, דורש כבוד, גאוותן ומפונק כי הוא לא צריך את כל השאר!

במהלך שנות חיי, כשנתקלתי באנשים טובים באמצע הדרך, גיליתי גם את התקלות הכרוכות בהם. כן, היה אחד שנראה טוב מאד ולא מבוקש מדי ואפילו בעל מידות. בחור טוב בכל זאת, כי היתה לו "סוכרת" שהורידה לו את הגאווה, ועשתה אותו אדם טוב יותר, מתאמץ יותר.
וכמו שלכל כלל יש  יוצא מן הכלל, אדם שהוא בבחינת מרשים חיצונית, צריך לבדוק פי שניים פנימה, כמה הוא נותן מקום לאחרים, ומטפח את נפשו חרף יכולותיו החיצוניות  המרשימות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 18:13 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2014 18:37 לינק ישיר 

נשמע כ"כ טיפשי,
מה דינו של בחור יפה מאוד ?....
הוא בוגד יותר או פחות ?....
יש לו מידות טובות או מידות רעות ?...
עד שבא איזה חכם וקבע שהבחור הלזה
הוא בהכרח מפונק, גאוותן, והכי מבין באופנה !
אלא א"כ יש לו סכרת :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 21:38 לינק ישיר 

נראה לי שההשלכה לכך שאחד מבני הזוג יותר יפה נמצאת ביחסים בינהם ולא בספק הנידון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 22:15 לינק ישיר 

פי100 כתב:

tootii2 כתב:
תתפלא לשמוע..יש חיה כזאת "גבר יפה"....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2014 00:55 לינק ישיר 

יכול להיות שבתור גבר אני אולי לא ממש מבין את המושג "גבר יפה" כמו שנשים מבינות, אבל לדעתי גברים שמוגדרים יפים בגלל שבמראה שלהם הם מזכירים אישה, זה ממש אבל ממש לא יפה..... לדוגמא גברים עם עיניים בהירות ומראה עדין שמזכיר אשה, זה פשוט דוחה ולא נכנס למושג "גבר".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2014 08:31 לינק ישיר 

גבר יפה זה מצויין..
אבל יפה מידי + אופי פזלן או מוצלח מאד , זה סיבה לחשש 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:13 לינק ישיר 

ה_ספרדי כתב:
יכול להיות שבתור גבר אני אולי לא ממש מבין את המושג "גבר יפה" כמו שנשים מבינות, אבל לדעתי גברים שמוגדרים יפים בגלל שבמראה שלהם הם מזכירים אישה, זה ממש אבל ממש לא יפה..... לדוגמא גברים עם עיניים בהירות ומראה עדין שמזכיר אשה, זה פשוט דוחה ולא נכנס למושג "גבר".

יש קריטריונים לגבר יפה..גם הגיזרה,הפנים,הצבע,שרירי וכו...

הוא לא אמור להיות דומה לאישה כדי להיות יפה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:19 לינק ישיר 

את שרירית אמרת, אז את רוצה יותר שרירי ממך? טוב זה א אפשר לדעת אם הוא עם שרוולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:20 לינק ישיר 

ערערה כתבה:

ואני דווקא חשבתי מכיוון אחר לגמרי.
אותי מפחידים גברים/נשים יפים או מוכשרים מדי.
אנשים כאלו שהם אנשי הבמה והזרקורים הם בדרך כלל כאלו שמזניחים את מידותיהם וסביבתם. כיון שהביטוי החיצוני שלהם קונה אנשים גם כך.
ואפרט-
בחור שלא ניחן במס' הס"מ והקילוגרמים, צבע העיניים וזווית הגוף כדי להיקרא "חתיך", עובד קשה הרבה יותר כדי לרצות את סובביו, ואכן, הוא יכול להיות בעל הלב הרחב ביותר בישיבה, הבנאדם ש"קורע מצחוק" או שנון מאד, או בשלן מאד, או בעל חסד, או בעל כשרון שירה וכו' וכו'. ומבחינת מידות, בשל הנתונים החיצוניים שלו הוא יהיה הרבה יותר שפל רוח, הוא יהיה אדם שעבד על עצמו מבחינת מידות, ורף בטחון העצמי שלו לא חייב להיות כרוך בגאווה או בכפייתיות של פידבק מהסביבה. אדם כזה, עמל קשה הרבה יותר גם במציאת זיווגו. הוא יודע שהתוכן שהוא ייצוק לשיחות הפגישות וההתנהגות שלו בצורה בה יתבטאו מידותיו ואופיו הם עבודה קשה, שהוא יזכה לה.
לעומתו, החתיך המפונק והמקובל בחברה, רגיל להיות המוערץ והמגדלור, כזה שנושאים אליו עיניים בעניני אופנה, וחוות דעתו נחשבת ומוצא פיו יקר, הוא לא מתאמץ להיות כזה, הוא לא קנה בעמל את התנהגותו. הוא לא סיגל לעצמו אורח חיים של התגברות, וקימה, ונפילה והתחשלות. כי הוא "נולד כזה" מגיל אפס טפחו לו את הבלורית ולחששו כנגד עיניו התכולות נגד עין רעה. הוא "מכור" מלידה, הוא נחבב מראש על ידי החברים, השכנים והמלמדים, אדם שכיף לראות את פניו המתוקות ודי בכך כדי ל"קנות" אותם. בשעה שהבפנים שלו מוזנח, עקר, דורש כבוד, גאוותן ומפונק כי הוא לא צריך את כל השאר!

במהלך שנות חיי, כשנתקלתי באנשים טובים באמצע הדרך, גיליתי גם את התקלות הכרוכות בהם. כן, היה אחד שנראה טוב מאד ולא מבוקש מדי ואפילו בעל מידות. בחור טוב בכל זאת, כי היתה לו "סוכרת" שהורידה לו את הגאווה, ועשתה אותו אדם טוב יותר, מתאמץ יותר.
וכמו שלכל כלל יש  יוצא מן הכלל, אדם שהוא בבחינת מרשים חיצונית, צריך לבדוק פי שניים פנימה, כמה הוא נותן מקום לאחרים, ומטפח את נפשו חרף יכולותיו החיצוניות  המרשימות.

דברי טעם ואמת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2014 01:29 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:

זה מה שאמרתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2014 01:34 לינק ישיר 

לפי דעתך המושג גברים יפים זה כי הם מזכירים בנות??? ואתה לומסכים עם זה....אבל הדעה הזאת לונכונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:47 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:

ומה דעתך על זקן\פאות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:52 לינק ישיר 

למה כי לך יש?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 01:53 לינק ישיר 

שמח_תמיד כתב:

צדיקונת כתב:

ומה דעתך על זקן\פאות?

שמח אתה תימני?

בלי לפגוע ח'ו רק מתעניין... :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > גבר מאוד יפה חיסרון או יתרון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.