בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט בפארק היסט בניו-יורק - חוות דעת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2011 19:05 לינק ישיר 
קונצרט בפארק היסט בניו-יורק - חוות דעת

שלום לכם ידידי היקרים חברי פורום 'לשמוע אל הרינה ואל התפילה'
ידידנו פסיכובלוג העלה לפורום הקלטה מקונצרט שהתקיים בבית הכנסת פארק היסט בו השתתפו החזנים חיים אדלר ואחיינו יצחק מאיר הלפגוט, זהו קונצרט מעניין מלא בחזנות טובה, ומאוד נהנתי להקשיב לו או יותר נכון לרובו. אני יכתוב על מה שהספקתי.
רבונו של עולם- קוורטין - שמעתי שזו היתה היצירה שבחנו את הלפגוט בזמנו למשרה בפרנקפורט, והוא כאמור השתקע שם וחזר אלינו לעולם כיצירה משובחת. - שמעתי את היצירה כמה פעמים והתרגשתי מהביצוע זה היה מיוחד, אני לא יודע מה קרה שם, אני עדיין לא סיימתי את הלימודים באקדמיה...""" או שהם התחילו נמוך או שהיצירה נפלה או שבגלל הניגון באמצע הם נפלו, מה שקרה זה שבזכרנו בזכרון טוב הלפגוט מטפס באלגנטיות בצורת דיבור למעלה כשהמקהלה משתתקת, לפסבתר זה לקח קצת זמן... ואז הלפגוט משתפך ובשלח רפואה וזה היה לא מספיק, ולכן בותבטל מעלינו הוא השקיע ועם קרעכצ מתאים זה הפך למושלם.
חזן אויפ שעבאס --- חיים אדלר לקח את היצירה למקום מעניין ובחר להשתמש בלחן שלו למי שברך בדיאלוג, זה מאוד מהנה הוא גם השתמש באסול מיו על ממקומו הוא יפן, שמעתי את זה פעם ממילר או מרנד או משניהם יחד,,
לדור ודור של הימלשטיין זה ביצוע מדויק אופראי יפה ומיוחד' זה בוודאות לא עזי שוורץ זה כנראה זמר מהמקהלה שנשמעת מקצועית ומעולה.
המשך יבוא...
ידידכם צבי

תוקן על ידי zvi_054 ב- 06/12/2011 19:29:16

• ההסטוריה מלמדת, שהעולם לעולם לא ילמד ממנה

• דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט בפארק היסט בניו-יורק - חוות דעת
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext