|
|
| נשלח ב-11/12/2011 15:13 |
|
| |
אולי יש לו מידות רעות אולי לא, זאת שאלה לא רלוונטית בעצם. השאלה הבסיסית היא, האם הבחור הזה גורם לך להביע את הצדדים החיוביים שלך בצורה הכי טובה או שלא. כי אם הוא גורם לך להביע צדדים רעים, אז גם עם המדות הכי טובות שבעולם אסור להתחתן איתו. ואם הוא גורם לך להביע את הצדדים הכי טובים שלך, אז גם אם יש לו מידות רעות, כנראה שיש לך את היכולת לנווט אותן נכון.
כמובן, שבכדי לענות על השאלה הזו צריך לעבור את שלב ההתפעלות וההתלהבות מהכשרון שלו, ולהתרכז אך ורק בדינמיקה שלכם, לראות איך היא מתפתחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 15:16 |
|
| |
התשובה הזו נשמעת לא רלוונטית כשההכרות היא בצורת שידוך. איך בדיוק אפשר לבדוק את זה בהכרות כ"כ מהוקצעת ומעונבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 15:58 |
|
| |
מה הספקות?!
מפחיד ,אנשים יושבים בפני בני אדם,ולא מבינים שיושבים בפני יצורים שהם ממש לא בני אדם...
תוקן על ידי מזדקן ב- 11/12/2011 15:59:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 16:10 |
|
| |
התקבל בתיבה האישית:
ראיתי שהעלית, וראיתי גם את התגובות. תודה רבה. זה עשה לי קצת טוב בנשמה...
כתבתי לך שהבעיה נפתרה, וזה פשוט כי... הבחור הוריד אותי. הוא אמר (לשדכנית, כמובן) שאני ביקורתית וקטנונית. או במילים שלו: "אז מה אם איחרתי לה לפגישה? זה כבר אומר שאני לא מתחשב? ומה עם זה שהסכמתי לקבוע פגישה בחור שקרוב אל הבית שלה? זה לא אומר שאני מתחשב?..."
לשמוע את זה היה כמו לחטוף גלון מים קפואים בפרצוף. לקרוא את התגובות של כל חברי הפורום שהגיבו - היה לחזור לפרופורציות, ואפילו קצת לשמוח שהאחריות לדחיה נפלה עליו ולא עליי...
אתה יכול להעלות גם את זה לפורום (סתם כדי שכל אלו שהשקיעו זמן בשבילי, יוכלו לדעת מה קרה עם זה בסוף...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 18:10 |
|
| |
אוח איזה אנשים......
תגידי תודה להשם שחסך לך התלבטויות......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 23:12 |
|
| |
אני לא יודע אם זה מזל או לא מזל,
אבל נשמע שהוא באמת ירק יריקה ענקית לכיוון שלך.
תוקן על ידי והרוח_תשוב ב- 12/12/2011 23:13:52
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 23:53 |
|
| |
והרוח, סחטיין! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2011 23:57 |
|
| |
ברוך מתיר אסורים וספיקות.. עד שחשבתי להגיב - גם לי הוא פתר את הספיקות..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 10:39 |
|
| |
מישהו הפנה את תשומת לבי למה שכתבת.. (הוא ידע גם למה) והרגשתי שאני חייב לומר לך אמנם בקצרה (בגלל קוצר השעה) את דעתי בעניין. הדברים נכתבים מתוך ניסיון אישי כואב. בכל מקום שבו את מרגישה כבררת מחדל אל תהיי שם! כל אדם באשר הוא מספיק שווה כדי שיתייחסו אלי כמלכתחילה ולא בדיעבד.. במיוחד לפי מה שאת מתארת נראה שכאילו הוא עושה לך "טובה" מתכון בטוח לצרות אחר כך. לא תמיד הרצוי הוא מצוי וצריך לדעת להיות ראליים ולבחור את מה שמתאים לנו ויהיה לנו אתו טוב, מאשר לבחור גבוה ולהצטער על זה אחר כך מאוד. בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 10:41 |
|
| |
אוקיי לא ראיתי את הסוף.. אבל מה שברור שיש לך את כל הסיבות בעולם להרגיש טוב עם ההחלטה שלו. בהצלחה ושתמצאי את המתאים לך במהרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 11:15 |
|
| |
| hvuaug כתב: |  | | מישהו הפנה את תשומת לבי למה שכתבת.. (הוא ידע גם למה) והרגשתי שאני חייב לומר לך אמנם בקצרה (בגלל קוצר השעה) את דעתי בעניין. הדברים נכתבים מתוך ניסיון אישי כואב. בכל מקום שבו את מרגישה כבררת מחדל אל תהיי שם! כל אדם באשר הוא מספיק שווה כדי שיתייחסו אלי כמלכתחילה ולא בדיעבד.. במיוחד לפי מה שאת מתארת נראה שכאילו הוא עושה לך "טובה" מתכון בטוח לצרות אחר כך. לא תמיד הרצוי הוא מצוי וצריך לדעת להיות ראליים ולבחור את מה שמתאים לנו ויהיה לנו אתו טוב, מאשר לבחור גבוה ולהצטער על זה אחר כך מאוד. בהצלחה. |
|
משפט אמיתי. ונכון. אל תמעיטו בערך עצמכם. אל תתיאשו מלמצוא את האדם שיאהב אתכם כמו שאתם, ובגלל מה שאתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 21:27 |
|
| |
ב"ה שזה ירד.. ה' אוהב אותך מאוד ולכן הוא החליט בשבילך. גם אם זה כאב בדרך- זו הדרך אל האושר.
ומנסיון- בחור ראשון זה מסוכן!!! צריך להיזהר, לחשוב ולהתייעץ המון!
ולפי מה שנשמע את לא צריכה להפגע מזה שהוא הוריד אותך כי הבעיה היא בו ולא בך!!
בהצלחה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 21:53 |
|
| |
איזה עידודים...הלואי עלי כאלו על כל שידוך שירד...בנות,תתפללנה תמיד שהצד השני יוריד אתכן אם זה לא שלכן...המורה שלי היתה אומרת..וצודקת!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 22:14 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | ב"ה שזה ירד.. ה' אוהב אותך מאוד ולכן הוא החליט בשבילך. גם אם זה כאב בדרך- זו הדרך אל האושר.
ומנסיון- בחור ראשון זה מסוכן!!! צריך להיזהר, לחשוב ולהתייעץ המון!
ולפי מה שנשמע את לא צריכה להפגע מזה שהוא הוריד אותך כי הבעיה היא בו ולא בך!!
בהצלחה בהמשך הדרך  |
|
אז בסוף זה נקלט... תפנימי לפעם הבאה....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 22:15 |
|
| |
אוי סליחה אחותי שכחתי להחליף ניק....
|