|
|
| נשלח ב-9/2/2012 13:55 |
|
| |
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 15:34 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אדם1 אני מבקש שפעם הבא תביא רק קישור ולא את הכתבה. זה ממש מזעזע גם מבלי לקרוא!
צודק, הייתי צריך להביא רק את הכותרת וקישור, אבל עכשיו מאוחר מדי.. פעם הבאה בל"נ..
|
|
סלח לי. אבל אתה טיפש. אתה צריך לעשות סבב סליחות מאלו שנהרס להם היום. בזכותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 16:32 |
|
| |
או שהמנהלים יואילו בטובם הרב למחוק הודעה זו בדחיפות!!!!...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 10:39 |
|
| |
| טליהמ כתב: |  | . זה שיטת הלטאטא מתחת לשטיח שמשפיעה על כל התחומים..
מה שכן שיטת שידוכים זה שמסתכלים על גרוש/ה כעל בעלי מום.. |
|
לא רק שטלי צודקת אלא שזה שני צדדים של אותה מטבע:
ברגע שההתנהלות היא בצורה של סטיגמות ועל כל דבר יוצא "שם", ממילא אסור לספר כלום וחייבים להסתיר.
ותסלחו לי שאני אומר, אבל אפשר לראות את ההתנהלות הזאת גם באשכול הזה, החל מהשימוש בתוויות הכללית "נוטל כדורים" כדרך לתאר בעיה נפשית קשה למרות שנטילת כדורים יכולה לנבוע גם מדיכאון קל, וכלה בבקשה להסיר כתבה, שעם כל הזעזוע, רלוונטית מאד לנושא האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 12:43 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | . זה שיטת הלטאטא מתחת לשטיח שמשפיעה על כל התחומים..
מה שכן שיטת שידוכים זה שמסתכלים על גרוש/ה כעל בעלי מום..
לא רק שטלי צודקת אלא שזה שני צדדים של אותה מטבע:
ברגע שההתנהלות היא בצורה של סטיגמות ועל כל דבר יוצא "שם", ממילא אסור לספר כלום וחייבים להסתיר.
ותסלחו לי שאני אומר, אבל אפשר לראות את ההתנהלות הזאת גם באשכול הזה, החל מהשימוש בתוויות הכללית "נוטל כדורים" כדרך לתאר בעיה נפשית קשה למרות שנטילת כדורים יכולה לנבוע גם מדיכאון קל, וכלה בבקשה להסיר כתבה, שעם כל הזעזוע, רלוונטית מאד לנושא האשכול. |
|
מה הקשר???? הבקשה נבעה מהזעזוע שבעניין. לא בגלל טאטוא... איזה ראש!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 13:43 |
|
| |
כתבתי בגדול ומודגש שזה לא לבעלי לב רגיש. אני לא אחראי על מי שאין לו הבנת הנקרא...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 14:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | כתבתי בגדול ומודגש שזה לא לבעלי לב רגיש. אני לא אחראי על מי שאין לו הבנת הנקרא... |
|
כן....תתלה שלט חוצות המציג את כל התועבה החילונית בלב עיר חרדית (כדוגמת ב"ב או י-ם וכיוצ"ב...) ותכתוב מעל....חרדי??? אל תסתכל....זה בערך ממש ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 14:17 |
|
| |
זאת המציאות וזה קרה בבית חרדי. אם את רוצה לנהוג כבת יענה ולטמון את הראש בקרקע זבשך, אבל אז אני לא מבין מה את גולשת באתר שלפעמים בכותרות למעלה יש דברים מזעזעים..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 15:21 |
|
| |
כאילו שאנחנו לא מכירות את המציאות הזו.... מזה אדם!!! אם לא היית מביא את זה... לא הייתי יודעת שזה קיים!!!! מזל שהבאת... עכשיו אדע להיזהר... ...אני מודה לך ממש מקרב ה...(ובקשר לאי הבנה שלך אודות הגלישה...מאין לך שאני אכן נכנסת לאותן כותרות????)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 15:44 |
|
| |
תצחקי, יום אחד אולי באמת תודי לי שקראת את זה...
(כמו שאת לא נכנסת לכותרות תעברי לתגובה הבאה. זה לא קשה, אני מוכן ללמד אותך להשתמש בגלגלת של העכבר בחינם)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 15:58 |
|
| |
צחקתי.... בכוונה לא אמרתי שאנ'לא נכנסת... שאלתי על סמך מה אתה קובע עובדות? ואם לא הבנת אז אמרתי שגם בלי ההודעה שלך אני יודעת שזה קיים...אז אין לי עניין להוסיף מכאובים... אבל בכלאופן...אני אגיד לך תודה מעכשיו.... ותודה מראש להבא (שתביא רק קישור...) ושבת שלום!!!
|
|
|
|
|