איפה גריני,המומחית לעניני מבטא, שתגדיר לנו סופית,את מה ששמענו....? אני חוששת,שהם יהיו בסוף,כמו אותו עורב אומלל,שמרב חיקוי, שכח איך הולכים... סוג של ליצנות,הייתי אומרת. אולי שמישהו ינסה להסביר להם את הענין בעדינות.זה עלול לבייש את הפירמה,שירחמיאל עמל עליה שנים רבות. (למרות שלדעתי, סתם אנשים מהרחוב,שלא ממש מונחים בעסקי מיאמי,לא מאד מבדילים,ומסתבכים כמונו.הם רואים מקהלת ילדים נחמדה יותר או פחות,שופטים אותה בצורה אוביקטיבית,וההסטוריה לא כ"כ משנה להם.) אבל כרגע,אני מדברת על מי שכן אכפת לו.ומן הראוי להתחשב בכך. אמנם,אנחנו מזהים רמזים עבים,להמצאותם של כישורי מנהיגות וניהול מקהלות,במנחם קליין.... אבל הקטע הזה,שהם עדיין לא סגורים על עצמם ועל אופי המקהלה,גורע ממש.וחבל. ------ חוץ מקול אחד במקהלה הזו,לא סבלתי אף אחד.נדמה לי שזה נועם סגל.(שחרחר ומנומש..?,אני זוכרת אותו ממוצ"ש.אם זה לא הוא,תקנו אותי בבקשה.התכונתי לזה ששר ביעלה ויבא את הסולו לפני זה שלא עבדו לו המיקרופונים...(-אגב,כמה רחמתי עליו.לא עמדתי,בלראות את מבטי המצוקה שלו למנחם,שלא זכו ליחס,מסיבות מובנות.)וב"מן המיצר",(שיר חדש,למיאמי מזרח?)את הסולו שלפני מלץ. רק מה שכן,הייתי ממליצה לו להתאמן ולשפר יותר,את הופעת הבמה שלו.
 |
|
|