| נשלח ב-20/12/2012 19:23 |
|
| |
1. מה דעתך על האווירה השוררת בפורום? 2. האם לדעתך הפורום משיג את המטרה שלשמה הוא נועד? אנא, פרט/י. 3. אילו יעדים, לדעתך, על הפורום לנסות להשיג? וכיצד ניתן להשיג אותם? 4. האם לדעתך הפורום מעודד חברים להשתתף בו? האם יש לך רעיון כיצד ניתן להתקדם בנושא? 5. רעיונות נוספים לשיפור... יש?
התשובות:
1. אווירה נפלאה ומזמינה בשום פורום אחר אין כזו אוירה
2.כן, הוא מדבר על פרחי מיאמי מביא חומרים שקשורים משחקים מתאימים...
4.הפורום מעודד להשתתף, ניתן להתקדם בנושא אם נפרסם אותו בעוד פורומים
5.שיהיו יותר פעילים פתאום יש תקופות מלאות וזה נפלא ויש תקופות רדודות מאד שממש משעמם אני חושבת שאם יצטרפו עוד אנשים יהיה יותר פעילות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2012 20:22 |
|
| |
אני הייתי מוסיף עוד שאלה: איך לדעתכם אפשר להגיע לעוד קהל? (אני בטוח שיש עוד אנשים שלא יודעים על מיאמי) בעז"ה שנתחיל את תהליך המיתוג יהיה יותר חומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2012 10:47 |
|
| |
1. מה דעתך על האווירה השוררת בפורום?
2. האם לדעתך הפורום משיג את המטרה שלשמה הוא נועד? אנא, פרט/י.
3. אילו יעדים, לדעתך, על הפורום לנסות להשיג? וכיצד ניתן להשיג אותם?
4. האם לדעתך הפורום מעודד חברים להשתתף בו? האם יש לך רעיון כיצד ניתן להתקדם בנושא?
5. רעיונות נוספים לשיפור... יש? תשובות: 1. פורום מדהים ברמתו, בתכניו המכובדים ודינמיקה המיוחדת בין החברים! 2. אם המטרה היא לתת ידע על פרחי מיאמי ולתת אפשרות להתפלסף בכייף על הנושא- בהחלט. 3. כמפורט ב-2 4. אין מה לומר... הרצון לקבל את הסיסמא של המייל גורם לי בהחלט להשתתף יותר ולהגיב:) רעיון נחמד מצד בעל הרעיון! 5.לתת יותר תמונות, זה בעיקר מעניין, לעומת לקרא דברים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2012 13:46 |
|
| |
רינה ואסתרק - תודה על המשוב! (ואפרופו עידודו - בעמוד הקודם למטה היתה עוד שאלה שלי, אבל לא נורא :))
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 22:07 |
|
| |
[quote]
חה! משיחמשיח, אם אתה רוצה, אפשר לנעול את הפורום לכמה ימים, שיתבודד ויעשה חשבון נפש תודה על המשוב! [/quote] חחחח...
אולי פשוט לצאת ליער להתבודדות? אפילו שעה שעתים... רק שלא יסגר... אפילו לא לחשבון נפש זו המעלה של ישראל- שלא מתבודדים- להתרחק מאנשים אלא עם הקהל להתעלות. בע"ה נכתוב על זה בהרחבה בפינה התורנית לכשאוכל...
אבל- באמת אהבתי את האשכול הזה! הוא מראה על אנשים טובים באמת שרוצים להשתפר וזה באמת יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 22:17 |
|
| |
נשארתי לבד.  אני אחכה שתענו לי... רק שאני לא אירדם באמצע... תשתדלו לענות מהר... בבקשה 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 20:54 |
|
| |
כבר עברה שנה... הקפצה לרגל יום הולדת 3 :) נשמח לשמוע מה דעתכם, לתועלת כולנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2013 11:59 |
|
| |
אני חושב שכל אחד לפני שכותב משהו מהרהורי ליבו, שיחשוב האם תגובתו ראויה, כי לפעמים כותבים מילה שממש לא קשורה ולא ראויה ומאוד מיותרת לפורום שהוא מאוד איכותי, ואני נאלץ לערוך את תגובתו... _______________________________________ נשמח לשמוע את דעת החברים בכל הדיונים שבאשכול הזה ובעוד נושאים ורעיונות שיעלו לראשכם...
תוקן על ידי netson ב- 29/11/2013 11:59:39
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2014 23:18 |
|
| |
יום הולדת 4!! חברים, פתחו פיכם ויאירו דבריכם :)
| אידי כתב: |  | יום הולדת הוא זמן של חשבון נפש...
אז חברים (קבועים ושאינם קבועים), היינו שמחים לקבל מכם משוב על הפורום, על ההתנהלות, ובכלל על הכל - כדי שהפורום ימשיך להיות מקום שנעים לכולנו להיות בו, ואפילו נעים עוד יותר!
יש כאן כמה שאלות מכוונות, אתם יכולים כמובן להתייחס גם לכל נושא שעולה על דעתכם.
1. מה דעתך על האווירה השוררת בפורום? 2. האם לדעתך הפורום משיג את המטרה שלשמה הוא נועד? אנא, פרט/י. 3. אילו יעדים, לדעתך, על הפורום לנסות להשיג? וכיצד ניתן להשיג אותם? 4. האם לדעתך הפורום מעודד חברים להשתתף בו? האם יש לך רעיון כיצד ניתן להתקדם בנושא? 5. רעיונות נוספים לשיפור... יש? 6. כיצד לדעתך ניתן להרחיב את הפורום ולהגיע לקהלים נוספים? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2014 23:46 |
|
| |
ואם אנחנו כבר בענייני חשבונות (נפש), בוודאי תשמחו לשמוע שאנחנו אוחזים כבר בלמעלה מ 31,199 הודעות מלאות אור ואחווה שנכתבו ע"י חברי הפורום הפעילים היקרים שלא נציין את מספרם, כן ירבו, לאורך 10 דפים עמוסים באל-תצפו-שאספור-כמה אשכולות ענייניים שאינם גולשים מן הנושאים ( ) המרתקים בהם הם עוסקים, ואם אנחנו מדברים על מונחים רשמיים, אז הרינו פה... הפורום בוויקי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2014 02:10 |
|
| |
מזל טוב ושמח לפורום המיוחד והחמים הזה!
אני באמת מרגיש שהפורום הזה נותן הרבה משמעות מוזיקלית ורוחנית לחיים דווקא בגלל צביונו המיוחד ושמירת הערכים ואשכולות תורניים.
אני מאחל לכל חברי הפורום שנלך בענייננו הפרטיים מחלי אל חיל ושנוליך את הפורום מחיל אל חיל הוי אומר בעשיה (כוונתי לא רק לעשיה טכנית חיצונית גם לעשיה של פיתוח הפורום)
ואל לנו לשכוח דבר אחד מדברים כאן על הפורום המוצלח מה זה הפורום?! ''הפורום זה אנחנו'' ואם תרצו ''אנחנו זה הפורום'' (זה כבר אולי נשמע לשון גוזמא אז אפשר להוריד מי שרוצה) אבל וודאי שהפורום זה החברים שבו אז תודה לכולם כי אתם מיוחדים, מפרגנים ומעודדים.
אצלי עדיין לא מופרך שעוד יום אחד הפורום הזה ינהל הופעות של מיאמי בארץ. או יקדם פרוייקטים. לדעתי הדבר הבא זה לדאוג שירחמיאל יכיר בנו רישמית ולא יסתכל עלינו כעוד איזה קבוצה של אוהדים. לפחות שיבין שזה תובע ממנו להיות יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2022 10:03 |
|
| |
ayalambc
|
|
|
|