|
|
| נשלח ב-7/1/2015 16:12 |
|
| |
אוקיי, רמזים!
| אידי כתב: |  | "בתיבה" ו"נר", לא מוכר במיוחד מקומו לצד האיש הראשון לא נפקד "אחריתו כאחרית אחד מקצב המכבים" ובפיהוק לכדוהו מתבוננים סקרנים.
|
|
אוקיי, אז מה שהדגשתי אלו הרמזים שיובילו אתכם לשמו של הפרח.
וכן, כמו שאמרה שריונה, "קצב המכבים" אלו אכן המכביטס (Macca-beats).
לגבי השורה האחרונה - רק מתבוננים עמקניים במיוחד ידעו לעלות על זה, אז אם אתם לא כאלה.אל תנסו לעלות דווקא עליה.
קדימה לעבודה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 17:53 |
|
| |
אני יודעת מי זה במליון אחוז!!!!!!! זה משה שרגא רוזנברג. משה - ששהה בתיבה שרגא - בארמית זה נר רוזנברג - כשם משפחתו של ברי רוזנברג.
כיוון שאני לא מכירה אותו אני לא יכולה לפתור את 2 השורות האחרות. תודה רבה לויקי שבלעדיו לא הייתי מגיעה לפתרון!!!
אידי, חידה גאונית!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 18:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 19:11 |
|
| |
שירו, איפה היית עד היום? סוף סוף מישהו פתר אותה...... ש לי חידה מעניינית.. .אוכל להעלות אותה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 19:12 |
|
| |
לא היה לי כח לפתור אותו, והיום החלטתי שאני יושבת על זה עד הסוף!!! את יכולה להעלות בכיף, למה אני לא בקטע של לחבר חידות...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 19:47 |
|
| |
אמא שלו עומדת וכך גם הוא עושה ובשינוי קל- על גגות הוא מתנשא
ואם את ראשו תחליפו באחר אזי בכל שכונה מוסלמית הוא מתחפר.
לא לשבור את הראש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 19:52 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2015 15:11 |
|
| |
חחחחחחחח אידי, את כל הצומי את חייבת לקבל??? (מה שתלת?)
את זה לא היה לי מצב לגלות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2015 15:14 |
|
| |
תלחצי על הקישור, תגיעי להבדלים בין גרסת הדף המדובר מלפני ה 7/1 ואחריו 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2015 15:15 |
|
| |
שניה, נבדוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2015 15:17 |
|
| |
חחחח את באה לומר שלא היה שום ערך בויקי לשירו לו??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2015 22:52 |
|
| |
טוב, חמודים, הנה רמזים: השורות הראשונות זה השם הפרטי ושתיים האחרונות- שם המשפחה.
והפרח מוכר מאד לא כמו האובייקט הקודם. ולמי שמתבלבל- אין הכוונה בחידה לאמא של הפרח אני ממש לא מכירה את האמהות שלהם, אלא הכוונה היא לאמא אחת מהתנ''ך ששם בנה הוא כשם הפרח.[יותר נכון לאמר ששם הפרח הוא כשם הדמות הנ''כית. בהצלחה! מקווה שלא סיבכתי יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 07:43 |
|
| |
למי שפספס, שריונה מדברת על זה:
| שריונה כתבה: |  | אמא שלו עומדת וכך גם הוא עושה ובשינוי קל- על גגות הוא מתנשא
לא לשבור את הראש!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 17:13 |
|
| |
[quote] | שריונה כתבה: |  | אמא שלו עומדת וכך גם הוא עושה ובשינוי קל- על גגות הוא מתנשא
לא לשבור את הראש!!! |
|
:-) טוב חברים, צריך לשחרר לכם רמזים נוספים, אחרת החידה תימשך שבועות כחידה של אידי
אמא שלו עומדת- הכוונה לשם אמו [תחפשו מה הכוונה] ובשינוי קל- הכוונה לשינוי ניקוד בשמו הוא הופך למשהו שכתוב לעיל. ואם את ראשו תחליפו באחר- אות ראשונה בשם משפחתו. אזי תימצאוהו בשכונה ערבית. והרמז הנוסף: הוא מופיע ב''רווח''. [והוא מוכר ] זהו, הגזמתם לכל הדעות.... ועכשיו- תריבו מי יפתור ראשונה. לא שייך שלא תדעו.
|
|
|
|
|