| נשלח ב-25/12/2011 12:21 |
|
| |
תמונת מצב...
לפעמים אנו אוהבים משהו מסויים, אך לאחר זמן יורד לנו הטעם הטוב ממנו. האם יש לכם את זה גם בפרחי מיאמי? האם אהבתם פעם איזה סולן/שיר/דיסק/ לחן/עיבוד/ הופעה/מקהלה אחרת/ מיאמי מזרח/ מערב/ תלבושות/ריקודים/הערצה/דבר אחר/ והיום דעתכם או בחירתכם השתנתה? אם כן כיתבו את בחירתכם הקודמת והעכשווית ונמקו את סיבת השינוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2011 23:26 |
|
| |
יוו כמה אהבתי את יבוא לצפייה...את כל פסח (תשע"א) עשיתי עם הדיסק הזה!!! ואז זה קרה!!!... הלך לי הארד דיסק במחשב וכל תוכנו נמחק....ומאז ועד היום לא הצלחתי להחזיר אליי את ההופעה האהובה!...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 12:08 |
|
| |
די616 - מעניין... צריך לנתח את זה באמת. אולי תעלי דיון ב פורום השמיניה ... -- נטסון - כיום אני מעדיפה את רווח לצפייה - בגלל שהוא לצפייה... ז"א, יותר מעניין משמיעה בלבד. -- חדשונט - יש מבצעים עכשיו באתרי המוזיקה. אולי יש שם את הDVD?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 12:08 |
|
| |
אני לא התלהבתי על יבוא ורווח כמו שהתלהבתי מהאקספירנסים.... לא יודעת מה קרה לי אבל כבר הפסקתי להתלהב ממופע מיאמי 2 וכשאני שומעת אותו אני מעבירה לסולו של ייצי ספינר - רפאנו ואח"כ לשיר זיידי ואז ל-GRAND MLODEY (או איך שלא כותבים את זה) ולפעמים לפעמים לשיר "לחיות חיי תורה" בביצוע של נחום סטארק העתקתי את כל הקטעים הללו למחשב אז מישהו רוצה את הדיסק???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 12:19 |
|
| |
לא מכייפת אל תעבירי את הדיסק תשמרי אותו, בעז"ה כשיהיו לך ילדים תוכלי להראות להם את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 16:16 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
--
כשרווח (לשמיעה) היה חדש אהבתי אותו במיוחד. עכשיו אני לא הכי מתלהבת ממנו... לא יודעת למה. נושא לפסיכולוגים/פילוסופים/עמקניים (לבבית?) |
|
לא צריך לפרגן לפסיכולוגים כל-כך הרבה.... תאמיני לי,שאם הם לא היו קיימים,אנשים היו מתחשלים קצת יותר בחיים.
התלות הזו,היא תחלואה חמורה יותר,מכל הבעיות בעצמן...
ולפתרון התסבוכת הנ"ל..... :)
תפנימי שגדלת,וטעמך השתנה.
אנחנו אנשים שפתוחים לשידרוגים,האדם הוא יצור שאוהב שינוי,ענין וחידוש.
ממילא,אם הגיעו אח"כ עוד שירים מוצלחים ויפים,טבעי ולגיטימי,שזנחת את הישן לטובת החדש.
כנראה,גם לא התחברת לאף אחד מהקולות שם,בצורה קריטית מאד,ולכן,גם המעבר,לא היה קשה לך.
את כותבת שאהבת אותו.זה מתפרש כהתלהבות כללית.מהלחנים,הקצב והביצוע.לא התמקדת במשהו מאד מסוים.
אם כן,הסיפור מובן מאד.
בהופעות לצפיה,לא קיימת התופעה הזו,בד"כ,היות ויש גירויים נוספים,ותחלופה.
דיסק שמע,עלול להמאס מהר יותר,למי שלא הגיע לחיבור פנימי.
זה על קצה המזלג.....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 17:30 |
|
| |
אוהו... התפלספות רצינית! דווקא מאוד אהבתי את הקול של שאול. עדיין, בעצם. אבל ההסבר מתקבל על הדעת 
|
|
|
|
|