|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:18 |
|
| |
שלא קראתי שקשקשתי יותר מדי שאתה חכם שאני חכמה
כולם נכונים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:20 |
|
| |
קצת יותר מיקוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:28 |
|
| |
ענני אני רואה שהחלטת להגיב לכולם במרץ רב....
אוקיי אנסה להתייחס לנקודות שהזכרת ולהוסיף חדשות:
אמרת שאתה יודע מה אתה רוצה בכל תחום בחיים - חוץ משידוכים....
פעם קראתי עצה טובה - שב עם עצמך עם דף ועט ותתחיל להגדיר את עצמך - בכל מיני תחומים - אופי, כשרונות, מעלות,מידות וגם חסרונות....
עכשיו בעמודה מקבילה כתוב מה חשוב לך, על מה אתה לא מוכן להתפשר, ועל מה כן, שים לב שאתה לא צריך לחפש תכונות תואמות - למשל אם אתה פטפטן ללא תקנה - היא יכולה להיות אחת שיודעת להקשיב... (בעצם הדוגמא לא מוצלחת במיוחד... כי בד"כ זה הפוך... אבל את הרעיון הבנת...) וכך תגבש לעצמך איזשהוא פרוטרט....
לא אומרת שזה פיתרון מוכח, אבל נותן קו למחשבה....
מה זו חוכמה????
חוכמה זה תחום כ"כ רחב - למה אתה מתכוון בחוכמה? שתהיה בחורה אינטלגנטית בעלת ידע?? שתהיה בעלת תושיה ותדע ללמוד מנסיונם של אחרים ולא לחזור על שגיאותיהם??? שתהיה גאון עד כדי שיגעון שיודעת הכל בכל מכל כל????
כשאתה אומר חכמה בעצם מה אתה מחפש???
תגדיר לעצמך!!!
וברור מאוד שלא תמצא אף פעם בדיוק את מה שאתה מחפש כי לשם כך תצטרך להרכיב אישה מעשרים נשים לפחות....
אף אחד לא מושלם וכולם מחפשים את השלם....
באישון ליל חורף עולות כל מיני נקודות חשובות הראויות לתשומת לב.... לא לזלזל.... (בעצמך...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:33 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | ענני אני רואה שהחלטת להגיב לכולם במרץ רב....
אוקיי אנסה להתייחס לנקודות שהזכרת ולהוסיף חדשות:
אמרת שאתה יודע מה אתה רוצה בכל תחום בחיים - חוץ משידוכים....
פעם קראתי עצה טובה - שב עם עצמך עם דף ועט ותתחיל להגדיר את עצמך - בכל מיני תחומים - אופי, כשרונות, מעלות,מידות וגם חסרונות....
עכשיו בעמודה מקבילה כתוב מה חשוב לך, על מה אתה לא מוכן להתפשר, ועל מה כן, שים לב שאתה לא צריך לחפש תכונות תואמות - למשל אם אתה פטפטן ללא תקנה - היא יכולה להיות אחת שיודעת להקשיב... (בעצם הדוגמא לא מוצלחת במיוחד... כי בד"כ זה הפוך... אבל את הרעיון הבנת...) וכך תגבש לעצמך איזשהוא פרוטרט....
לא אומרת שזה פיתרון מוכח, אבל נותן קו למחשבה....
מה זו חוכמה????
חוכמה זה תחום כ"כ רחב - למה אתה מתכוון בחוכמה? שתהיה בחורה אינטלגנטית בעלת ידע?? שתהיה בעלת תושיה ותדע ללמוד מנסיונם של אחרים ולא לחזור על שגיאותיהם??? שתהיה גאון עד כדי שיגעון שיודעת הכל בכל מכל כל????
כשאתה אומר חכמה בעצם מה אתה מחפש???
תגדיר לעצמך!!!
וברור מאוד שלא תמצא אף פעם בדיוק את מה שאתה מחפש כי לשם כך תצטרך להרכיב אישה מעשרים נשים לפחות....
אף אחד לא מושלם וכולם מחפשים את השלם....
באישון ליל חורף עולות כל מיני נקודות חשובות הראויות לתשומת לב.... לא לזלזל.... (בעצמך...) |
|
בגדול- ההגדרה היא דומה בערך לכזו:
אחת, שגם אחרי 4 שנות נישואין יהיה לי מעניין לחזור הביתה ולדבר איתה. לדבר! לא רק לשאול מה נשמע ואיך עבר היום. לדבר עם מישהו. זה דבר שכמעט ואין בנמצא היום.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:39 |
|
| |
מצחיקול אחד תגיד שאתה מחפש בחורה שנולדה עם פטיפון בבטן.... ותמיד יש לה נושאים מעניינים לשיחה, ושלא תשעמם אותך עם פטפוטי סרק חסרי תוכן.... אחת שיודעת לשתף בחוויותיה והגיגיה, ואוהבת גם לשמוע מה יש לצד השני לספר ולומר..... משו כזה???
מה אתה יודע מה קורה אחרי 4 שנים???? ניסית פעם????? אין מצב.... זה תלוי בך, לא רק בה.... תדבר - היא תדבר... תעלה נושאים - היא תשתתף... תתעלם או תחפף - אז אתם נמצאים באותה סירה.... לא מסכימה עם המשפט הזה... חיי נישואים נבנים כל הזמן!! גם אחרי 20 שנה!!! תמיד יש את הזמן איכות לדבר ולשתף!!! ואני עדה להרבה זוגות שכאלה!!! אשריהם ואשרי חלקם!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:41 |
|
| |
וואו...טוב....לא אענה על דעת עצמי בלבד אלא בהסתמכות על דברים ששמעתי מגדולים ממני בגיל, בתורה ובחכמה....וכך ייקל עלייך לדעת את אשר הינך מחפש: קודם כל הגדר לעצמך מטרה ברורה לחיי הנישואים! (איך אתה רוצה שיראה ביתך לעתיד...) בדוק שהמטרה הינה משותפת לשני הצדדים! חפש מידות טובות! (תנסה לחפש דרכים עצמיות כדי לבחון את עניין המידות אצל הבחורה כמו הסיפור הקיצוני לשם הדגמה... נשפכה כוס שתיה על בגדיה...כיצד היא מגיבה?...כל מיני קטעים שייתנו לך תמונת מצב על המידות...אבל צריך למצוא את האיזון כדי לערוך את המבחנים האלו באון שלא יהיו קיצוניים מידי!) כגון: אחריות...התנהגות כלפי הזולת... שתהיה משיכה קל...לא חייבים להתאהב ממבט ראשון...ומאד חשוב שגם כאשר מתלהבים...שזה לא יהיה על תנאי זתומרת: של נתלהב על משו שבעתיד הוא כבר לא יהיה משמעותי בעבורינו וזה אינדיבידואלי לכל אחד...(אם אתה נדלק תחשוב על מה הכי נדלקת....אם זה דבר קיים עד בכלל ואם זה לא יהיה קיים בעתיד...תסתדר?...)...קשר שלא יתבסס על תנאים ברי החלפה/ מצבי השתנות.... והעיקר שבעיקרים! להרבות בתפילה!!! במיוחד שזמן חנוכה מסוגל לזיווג! לא לזוז מנרות חנוכה להתפלל לידם מינימום בחצי שעה הראשונה אבל בהחלט שיעזור להישאר לידם עוד... אז....בהצלחה רבה רבה רבה...בשורות טובות! (לפעמים אנחנו צריכים לסדר לעצמינו מחדש את המחשבות...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:42 |
|
| |
אוי!!!! לא על זה אני מדבר!!! אוח... אני לא יודע להסביר את עצמי.
אני מתכוון... בלי לפגוע. אבל עד היום - 98% מהבחורות שיצאתי איתן לא עניינו אותו כבנות שיחה. אני מחפש מישהי שכן תהיה ברת שיחה בשבילי. לא שתדבר הרבה, אלא שתדבר טוב. קשה לי להסביר את זה.
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 26/12/2011 01:42:13
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:44 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | וואו...טוב....לא אענה על דעת עצמי בלבד אלא בהסתמכות על דברים ששמעתי מגדולים ממני בגיל, בתורה ובחכמה....וכך ייקל עלייך לדעת את אשר הינך מחפש: קודם כל הגדר לעצמך מטרה ברורה לחיי הנישואים! (איך אתה רוצה שיראה ביתך לעתיד...) בדוק שהמטרה הינה משותפת לשני הצדדים! חפש מידות טובות! (תנסה לחפש דרכים עצמיות כדי לבחון את עניין המידות אצל הבחורה כמו הסיפור הקיצוני לשם הדגמה... נשפכה כוס שתיה על בגדיה...כיצד היא מגיבה?...כל מיני קטעים שייתנו לך תמונת מצב על המידות...אבל צריך למצוא את האיזון כדי לערוך את המבחנים האלו באון שלא יהיו קיצוניים מידי!) כגון: אחריות...התנהגות כלפי הזולת... שתהיה משיכה קל...לא חייבים להתאהב ממבט ראשון...ומאד חשוב שגם כאשר מתלהבים...שזה לא יהיה על תנאי זתומרת: של נתלהב על משו שבעתיד הוא כבר לא יהיה משמעותי בעבורינו וזה אינדיבידואלי לכל אחד...(אם אתה נדלק תחשוב על מה הכי נדלקת....אם זה דבר קיים עד בכלל ואם זה לא יהיה קיים בעתיד...תסתדר?...)...קשר שלא יתבסס על תנאים ברי החלפה/ מצבי השתנות.... והעיקר שבעיקרים! להרבות בתפילה!!! במיוחד שזמן חנוכה מסוגל לזיווג! לא לזוז מנרות חנוכה להתפלל לידם מינימום בחצי שעה הראשונה אבל בהחלט שיעזור להישאר לידם עוד... אז....בהצלחה רבה רבה רבה...בשורות טובות! (לפעמים אנחנו צריכים לסדר לעצמינו מחדש את המחשבות...) |
|
שאלתי הייתה אחר כל הדברים האלה.
קרא בעיון חביבי!
תודה על התגובה!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:46 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  |
קיימת הגדרה לא מופשטת למושא\ת חיפושינו? תהיות מהזמן האחרוןזיכני האל ואני מוקף בחברים וקרובים שדורשים בכל עת מצוא בשלום שידוכיי - וכבדרך אגב - אף בשלומי אנוכי הקטן.כמעט כל יום ניגש\ת אלי מישהו\י בשאלה:"ענני, אתה יודע... אני חושב\ת עליך כל הזמן, מה בעצם את מחפש? איזה סוג של בחורה?"ואני, תמיד אני מסתבך מחדש.מה אענה?קיימת בכלל תשובה לכזו שאלה?אנסה להסביר.נגיד והייתי מאוד מאוד גשמי וחומרי,נגיד ושום דבר חוץ מחיצוניות לא היה מעניין אותי,נגיד ולא היו קוראים לי ענני.או אז תשובתי הייתה יכולה להיות מאוד פשוטה:"אני רוצה בחורה, שיער חום גלי, גבוהה, רזה וכו' וכו'"בקיצור - יש הגדרות לכל מה שאני מחפש. אני יכול לתאר לשואל את מה שאני מחפש.מה גם שבנושאים חומריים חיצוניים - התשובה יכולה להיות באורך של פחות מחצי שעה.אבל....אני לא רואה את עצמי כאדם חומרי וגשמי.מעניינת אותי הפנימיות לא פחות מאשר החיצוניות.קוראים לי ענני.ומשום כל אלו - תשובתי לא פשוטה אף פעם.מה אענה?אענה : "אני מחפש מידות טובות!"?כמה טובות? אילו מידות בדיוק? מהן בעיניך מידות טובות? יש אדם שיגידו עליו שאין לו מידות טובות?אענה : "אני מחפש אישה חכמה!"? (ואני באמת מחפש)...האם לא כל חכמה היא חכמה יחסית? מה ההגדרה לחוכמה ולחכמה? כמה חכמה אני רוצה? זה בכלל טוב אשה חכמה?זה לא נראה לי רק עכשיו כמשהו נחמד? אולי אחרי החתונה אגלה שעדיף איזו טאטאלה חמודה שתאמר "הן הן" על כל מה שאומר?אענה: "אני מחפש יראת השם!"?מה זו יראת שמים? יש מישהו שיגיד על מישהי שהיא לא יראת שמים? יראת שמים זה לא ענייו של מבט? זה משהו אוניברסלי או ששכל אחד ונקודת מבטו הוא?מה אענה לכל הרוחות??אז..מה אני באמת עונה?ככה:אני רוצה שהיא תהיה בחורה.אני רוצה שיהיה לי מעניין לדבר איתה.אני רוצה שהיא תהיה ערכית.אבל האם זו תשובה לא מופשטת?גם זו תשובה לא ברורה בעיניי.החלק היחיד שאינו מופשט בתשובתי הוא החלק הראשון, שתהיה בחורה. יש למישהו\י כאן תשובה ברורה ופשוטה לשאלה כזו של "מה את\ה מחפש\ת?" וסתם שאלה קטנה נוספת: מישהו\י יודע\ת מה אני מחפש?
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 25/12/2011 14:59:32
|
|
כמו תמיד דברי טעם כתובים בחן. אבל חושבני, שלענות על מה שאתה מחפש, אף אחד לא יכול לענות לך, בפרט אילו שלא מכירים אותך. ועוד יותר, כשאתה עצמך לא יודע מה אתה מחפש.. מה בדיוק אתה רוצה. ולמען האמת, התחושה שלי, שזה לא שאתה לא יודע את ההגדרה, כי בהגדרות חזק הינך. אלא שאתה בתור בחור פרפקציוניסט אתה לא יודע מה הכי טוב בשבילך, ולכן אתה מסתבך עם הגדרות כאילו ואחרות. צודק אני?
כך או כך, אני חושב שהשאלה שצריכה להישאל, זה לא מה אתה מחפש, אלא מה צריך לחפש. וכשתדע מה צריך לחפש, יהיה לך הרבה יותר קל גם לדעת מה באמת טוב לך.
וכאן שאלת השאלות- מה בכלל צריך לחפש בבת זוג? מה בכלל הפרמטרים הנצרכים לזוגיות טובה? למען האמת, דבר אחד הוא זה שיכול להחזיק זוגיות טובה - "מוטיבציה" לאהוב.. אם יש מוטיבציה וחשק, אז הזוגיות יכולה להצליח, אם אין, לא משנה כמה תכונות ישנם כפי הציפיות, זה פשוט לא יילך.
כך, שבשורה תחתונה. כשאתה הולך לפגישה, דבר עיקרי אמור לעניין אותך - אתה מרגיש חשק בלב או שלא. אין ספק, שמכלול של דברים מעלים ומורידים את החשק שלך.. אבל מה הם בדיוק מראש זה כבר לא משמעותי, כי אתה פשוט תרגיש את זה.. ומי כמוך גם יודע לחדד מה בדיוק אתה מרגיש..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:49 |
|
| |
ענני חדשונט היא בת... או שאתה פונה לבנות בלשון זכר.... ממתי???
אתה מחפש משהי שתהיה בת שיחה... (אין כזה דבר ברת... בר זה בן...)
לא מצאת עד היום משהי שתעניין אותך מספיק, שתדבר לעניין, על נושאים בתחומי התענינותך, שתשדר איתך על אותו גל??? מה בדיוק???
בנות הן עם בפני עצמו... מה לעשות.....
תאמין לי שלא כל הגברים מעניינים.. וחלקם משעממים עד מוות....
אגב זה לא דבר שאתה יכול לברר עליו אפילו, זה דבר שאתה בוחן תוך כדי דייט... כי מה שמעניין אחד מאוד, משעמם את האחר....
אתה מורכב... ומחפש בחורה מורכבת.....
חכה חכה... זהר שלא תפספס ת'רכבת.....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 26/12/2011 01:50:35
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 01:57 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | כמו תמיד דברי טעם כתובים בחן. אבל חושבני, שלענות על מה שאתה מחפש, אף אחד לא יכול לענות לך, בפרט אילו שלא מכירים אותך. ועוד יותר, כשאתה עצמך לא יודע מה אתה מחפש.. מה בדיוק אתה רוצה. ולמען האמת, התחושה שלי, שזה לא שאתה לא יודע את ההגדרה, כי בהגדרות חזק הינך. אלא שאתה בתור בחור פרפקציוניסט אתה לא יודע מה הכי טוב בשבילך, ולכן אתה מסתבך עם הגדרות כאילו ואחרות. צודק אני?כך או כך, אני חושב שהשאלה שצריכה להישאל, זה לא מה אתה מחפש, אלא מה צריך לחפש. וכשתדע מה צריך לחפש, יהיה לך הרבה יותר קל גם לדעת מה באמת טוב לך.וכאן שאלת השאלות- מה בכלל צריך לחפש בבת זוג? מה בכלל הפרמטרים הנצרכים לזוגיות טובה?למען האמת, דבר אחד הוא זה שיכול להחזיק זוגיות טובה - "מוטיבציה" לאהוב.. אם יש מוטיבציה וחשק, אז הזוגיות יכולה להצליח, אם אין, לא משנה כמה תכונות ישנם כפי הציפיות, זה פשוט לא יילך. כך, שבשורה תחתונה. כשאתה הולך לפגישה, דבר עיקרי אמור לעניין אותך - אתה מרגיש חשק בלב או שלא. אין ספק, שמכלול של דברים מעלים ומורידים את החשק שלך.. אבל מה הם בדיוק מראש זה כבר לא משמעותי, כי אתה פשוט תרגיש את זה.. ומי כמוך גם יודע לחדד מה בדיוק אתה מרגיש.. |
|
א. לא באמת שאלתי מה אני מחפש. זה היה בהומור. נו... זה הומור של זקנים מהדור שלי... אתם הצעירים מאיפה לכם להבין אותו?
ב. מה זה - "תדע מה צריך לחפש"??? מה זה????????????????????????????????????????????????????????????
יש כזה דבר? ואענה - אין!!!!! כל אחד צריך משהו אחר. על המשהו הזה שאצלי ואצלך ואצל כ"א - מתנהל הדיון כאן. אבל משהו אוניברסלי שכל אחד צריך. (למעט שמירת מצוות, (לדתיים) יהדות, (ליהודים) מידות טובות וכד') אבל מעבר לנושאים אלו???? תמהני על שגגה כזו היוצאת מלפני שליט שכמוך.
הוספת חטא על פשעך וצידדת אף אתה בלא משים בעמדתי הכופרת בכותבך- "כך, שבשורה תחתונה. כשאתה הולך לפגישה, דבר עיקרי אמור לעניין אותך - אתה מרגיש חשק בלב או שלא".
ובאם ארד לעומק דבריך אסיק מכך מסקנה שכזו- חפש לך את שאהבה נפשך.
נו... בהא קא מיירי רבנן.. בהאי סוגיא עסקינן...
שייך להגדיר דברים שכאלו??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 02:03 |
|
| |
או קי!!! אז אה צריך לברר עד כמה המוצעת היא אשת שיחה מענינת/עמוקה/חכמה או לאידעת מה! ואת זה אתה לא חייב לאמר לכל אחד ששואל אותך מה אתה מחפש! מותר לך לעשות את הברורים שלך! ואתזה תעשה לפי הקריטריונים שלך! ויש כאלו ששואלים...זתומרתפעם שאלו אותי על חברה...עד כמה היא עמוקה/מענינת בשיחה.... (אולי זה היה בשבילך...;)....)....אז את מה שאתה מחפש תשתדל לברר קודם זה לא ששואלים אותך מה אתה מחפש ומיד מציעים מישהי ומיד אתם נפגשים.....יש לך שהות לברר....אז זה מה שתעשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 02:06 |
|
| |
| ענני_ממעש כתב: |  | אוי!!!! לא על זה אני מדבר!!!אוח... אני לא יודע להסביר את עצמי.אני מתכוון...בלי לפגוע. אבל עד היום - 98% מהבחורות שיצאתי איתן לא עניינו אותו כבנות שיחה.אני מחפש מישהי שכן תהיה ברת שיחה בשבילי.לא שתדבר הרבה, אלא שתדבר טוב.קשה לי להסביר את זה.
תוקן על ידי ענני_ממעש ב- 26/12/2011 01:42:13 |
|
שאלת מזה חכמה...למען האמת, חכמה אמיתית, זה לא אינטלקטואל או אינטלגנציה גבוהה. זה גם לא שפה רהוטה ומשכילה.. אלא אחד שיודע הוא לא יודע.. ובלשון התורה - "חכם לב"... החכמה היא בלב לא בשכל..
הנקודה היא, שאתה מחפש מישהי שתאתגר אותך, שתחדד אותך.. שתסקרן ותמשוך אותך, (בפרט שאתה באמת חד ושנון) ועד היום זה פשוט לא קרה.. למה? כי אשה היא לא חברותא.. כי בחורה עיקרה זה לא חריפות ורמת משכל גבוהה (לא שאין כאילו אבל..) אלא "בינה יתרה ניתנה לנשים" לא כתוב שכל.. אלא בינה.. זה ההבנה וההרגשה..
שוב, אני לא יודע אם אני צודק.. אבל אם אני צודק.. אולי כדאי שהגישה תשתנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 02:08 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | ענני חדשונט היא בת... או שאתה פונה לבנות בלשון זכר.... ממתי???
אתה מחפש משהי שתהיה בת שיחה... (אין כזה דבר ברת... בר זה בן...)
לא מצאת עד היום משהי שתעניין אותך מספיק, שתדבר לעניין, על נושאים בתחומי התענינותך, שתשדר איתך על אותו גל??? מה בדיוק???
בנות הן עם בפני עצמו... מה לעשות.....
תאמין לי שלא כל הגברים מעניינים.. וחלקם משעממים עד מוות....
אגב זה לא דבר שאתה יכול לברר עליו אפילו, זה דבר שאתה בוחן תוך כדי דייט... כי מה שמעניין אחד מאוד, משעמם את האחר....
אתה מורכב... ומחפש בחורה מורכבת.....
חכה חכה... זהר שלא תפספס ת'רכבת.....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 26/12/2011 01:50:35 |
|
צודקת. בת שיחה!!!
ויש בנות שיחה בשבילי. נפגשתי עם 2 כאלו עד היום. יש, אני יודע! הן מתחבאות בין שיחי שושנים קוצניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 02:13 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | שאלת מזה חכמה...למען האמת, חכמה אמיתית, זה לא אינטלקטואל או אינטלגנציה גבוהה. זה גם לא שפה רהוטה ומשכילה.. אלא אחד שיודע הוא לא יודע.. ובלשון התורה - "חכם לב"... החכמה היא בלב לא בשכל.. הנקודה היא, שאתה מחפש מישהי שתאתגר אותך, שתחדד אותך.. שתסקרן ותמשוך אותך, (בפרט שאתה באמת חד ושנון) ועד היום זה פשוט לא קרה.. למה? כי אשה היא לא חברותא.. כי בחורה עיקרה זה לא חריפות ורמת משכל גבוהה (לא שאין כאילו אבל..) אלא "בינה יתרה ניתנה לנשים" לא כתוב שכל.. אלא בינה.. זה ההבנה וההרגשה.. שוב, אני לא יודע אם אני צודק.. אבל אם אני צודק.. אולי כדאי שהגישה תשתנה? |
|
הרבה סוגי חוכמות הן, צודק.
ולשנות גישה? למה ומדוע? כד שאחשוב בדרך הנכונה? ואם אני לא אהיה מאושר עם אחת חכמה כמו שאתה מציג את זה? אולי זה טוב רק לך? אולי לי זה לא יהיה טוב?
למה לי לשנות גישה בזמן שאני לא יכול לחיות ולו לרגע בצל קורה אחת עם אדם טיפש? אני לא רואה את עצמי בונה את ביתי עם אישה שלא תאתגר אותי. שלא יהיה לי מעניין איתה.
זה קשה??? נכון, אני יודע! דברים טובים באים בקושי.
|
|
|
|
|