בית פורומים בית שמש

אתם פרנסי בית-שמש, אשמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2011 22:16 לינק ישיר 
אתם פרנסי בית-שמש, אשמים

אתם פרנסי בית-שמש, אשמים • טור נוקב
רבים מאתנו - כולל פרנסי בית שמש - טיפחו את הקבוצות הקיצוניות עד שהן היו למפלצת הקמה על יוצריה • ירוחם אסטרייכר, תושב בית-שמש, קורא לציבור החרדי להביט במראה
ירוחם אסטרייכר, טור אורח 21:28 25/12/2011

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 21:52 לינק ישיר 

??? פרנסי בית שמש אשמים ??? האמנם

הקנאים לא באו לבית שמש אתמול וכן השלטים לא נתלו בבית שמש אתמול.
כולנו זוכרים שגם לפני חמש שנים המצב בבית שמש היה דומה.
כולנו זוכרים שגם דני וקנין ניסה להוריד את השלטים והפסיד.

ובינינו אם אנו רוצים בית שמש שפויה יותר אנו צריכים לדאוג שהסתה כזאת לא תגיע לתקשורת הדבר פועל נגדנו כבומרנג כי אחרי כזאת הסתה איזה שפוי יבוא לגור בבית שמש ומאידך כל חולי הנפש שעדיין לא שמעו את שמעה   של בית שמש מתלקטים אליה כפרפרים אל האור וזה בדיוק מה שאבוטבול מנסה לעשות מיום כניסתו לתפקידו   להרחיק את הזרקורים מבית שמש לנסות לנטרל מראש כל דבר שיכול להביא  לאלימות שתזלוג לתקשורת אך הדבר לא מתאפשר לו אודות לפוליטיקאים מהמגזר הדתי לאומי והחילוני שחושבים לגזור מכך קופון פוליטי ואגב כך   הופכים את בית שמש לעיר מקלט לחולי נפש.

אנו צריכים להבין הנזק כבר נעשה לפני בערך כשבע שנים שהוציאו את בית שמש לתקשורת וכל הסתה נוספת בתקשורת שהיתה מאז רק החמירה את המצב אני לא חושב שהתופעה תתגמד כי לא נראה לי שהקנאים הולכים  לעזוב את בית שמש למרות שאני מאד רוצה (אני לפחות ריאלי) אך לפחות נפסיק להתדרדר במדרון החלקלק הזה  ונאזר חושים להפסיק את ההסתה בתקשורת.

תוקן על ידי קפדי ב- 26/12/2011 21:55:34

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אתם פרנסי בית-שמש, אשמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext