בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דיון!!! איך-ומי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2011 00:33 לינק ישיר 
דיון!!! איך-ומי

1-אם אתם גולשים בפורום זה כנראה שהיה לכם איזשהוא ניצוץ ואולי יותר בשירי מיאמי... למוזיקה החסידית הרי יש הרבה סגנונות והרבה אמנים ומקהלות ולנו נותר רק לבחור איזה מוזיקה אנחנו אוהבים לשמוע אני בתור אחד שחובב מוזיקה שומע את מיאמי כי פשוט עליה גדלתי מאז שאני זוכר את עצמי ומבחינתי פרחי מיאמי הם הגדולים!!! בסגנון היפה הזה שמכיל המון קצב,שמחה,,הרגשה טובה, ועוד... אז מה איתכם ספרו איך אתם התחלתם ומה הייתה הרגשתכם? בסופו של דבר אני שואל איך גיליתם את האוצר??? 2-מי הם השתי סולנים מהעבר הייתם רוצים שיחזרו למקהלה שלנו היום? ולמה?

תוקן על ידי שלאגריסט ב- 26/12/2011 00:44:07

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2011 11:56 לינק ישיר 

לדעתי זה מתאים לאשכול פורום השמיניה אבל בכל זאת-
1. אני פשוט אוהבת את הסגנון העדין שלהם, המרגש, הנעים לאוזן (לכן אני אוהבת בעיקר את האלבומים הישנים כי
היום מכניסים קצב בכל דבר) דווקא בביתי אין את המנטליות לשמוע מוזיקה אז אני שומעת אותה בעיקר אצל בני-דודי
שם זה מאוד במנטליות שלהםולכל יום הולדת מביאים כמתנה דיסק או שניים של מוזיקה אנחנו תמיד מביאים להם ספרים כי זה מאוד במנטליות שלנו הכרתי את מיאמי מהם בעצם וכשהתחלתי לאהוב אז הם מביאים לי לכל יום הולדת דיסק של מיאמי כמתנה

2. עודד, ייצי, שאול, ג'ונתן, סטיוארט, רוברט, אליעזר - כולם הרגישו את השיר מאוד חזק/ שרו נפלא ממש/ גם וגם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2011 12:02 לינק ישיר 

מכייפת - אז את ממש "חלוצה" :)
--
שלאגריסט, לשאלה "איך התוודעתם לפרחי מיאמי" ענינו בעיקרון באשכול "נעים להכיר". (מכייפת, את יכולה להעביר לשם את התשובה שלך.)

לשאלה "אילו 2 סולנים הייתם רוצים להחזיר" - אני הייתי מחזירה את נחום סטארק בגלל ההופעה המרשימה, ואת רוברט לווי בגלל הקול המתוק. (אחח... היה להם את זה.)

תוקן על ידי אידי ב- 26/12/2011 12:02:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 16:45 לינק ישיר 

לבקשת שלאגריסט, פותח האשכול, המשך הדיון יתקיים כאן באשכול "פורום השמינייה". 
(צעד מבורך לייעול. שכוייח, שלאגריסט.)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דיון!!! איך-ומי
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext