ביום שישי בתוכנית החזנות 'לפני התיבה' השמיע הד"ר מרדכי סובול חזן חדש שמוציא בימים אלו דיסק בכורה,
החזן שמעון וואלס האוסטרלי, בתוכנית הוא השמיע את היצירה 'רם ונישא', שמעתי ונהנתי
חזן בעל קול טנור דרמטי חזק ובעל אמירה חזנית יוצאת מן הכלל, אני בטוח שעולם החזנות שש לקבל כאלה כשרונות. תודה למעלה התוכנית השבתית שבזכותו יכולתי להאזין ליצירה זו
להורדה ולשמיעה: http://www.upo.co.il//1875064765
תוקן על ידי מאיר_צ ב- 26/12/2011 12:46:26
נשלח ב-26/12/2011 13:25
ביצוע נהדר, סוג קול שחסר כיום בעולם החזנות יש לו צבע מדהים ואכן בעל אמירה חזנית טובה, החזן לאחרונה רק עלה לארץ ישראל ואני מקווה שימצא את מקומו ויעלה מעלה מעלה בתחום החזנות. קטע מדהים ביצוע מדהים ועיבוד ותזמור מדהים של אופיר סובול בהצלחה לייזר
נשלח ב-26/12/2011 13:40
קולני כתב:
ביצוע נהדר, סוג קול שחסר כיום בעולם החזנות יש לו צבע מדהים ואכן בעל אמירה חזנית טובה, החזן לאחרונה רק עלה לארץ ישראל ואני מקווה שימצא את מקומו ויעלה מעלה מעלה בתחום החזנות.
קטע מדהים ביצוע מדהים ועיבוד ותזמור מדהים של אופיר סובול
בהצלחה
לייזר
ידידי קולני לייזר הנכבד
בשלוש שורות תגובתך המדהימה
הואלת בטובך להשתמש לא פחות מ-4 פעמים במילה מדהים
צבע מדהים קטע מדהים ביצוע מדהים ותזמור מדהים
אכן ידידי הנכבד ממש הדהמתנו
וברשותך נשוב לעייננו, די לחנופה מעל דפי פורום נכבד זה
שים את מוריך בצד והואל נא להביא לנו את מחשבותיך האמיתיות
אולי תוכל ידידי הנכבד לענות לשאלה החשובה הנשאלת
כמה שילם החזן הצעיר לדר' בעבור דיסק זה
שמעון ואלס הוא בן למשפחת חזנים ובעלי תפילה. אביו ר' אהרן עלה לאחרונה מאוסטרליה וגר ברעננה והוא בנו של הבעל מנגן המודז'יצאי הנודע ר' יענקל וואלס מירושלים. אח אביו הוא הרב והחזן משה ואלס שעלה לאחרונה ארצה ממקסיקו שם שימש בקודש שנים רבות. בן דודו הוא החזן אלי ואלס מכפר שמריהו. בקיצק'צ - משפחת מושרשת בעולם החזנות והנגינה החסידית. לחזן שמעון ואלס, בהצלחה.
נשלח ב-26/12/2011 15:45
מאיר_צ כתב:
ביום שישי בתוכנית החזנות 'לפני התיבה' השמיע הד"ר מרדכי סובול חזן חדש שמוציא בימים אלו דיסק בכורה,
החזן שמעון וואלס האוסטרלי, בתוכנית הוא השמיע את היצירה 'רם ונישא', שמעתי ונהנתי
חזן בעל קול טנור דרמטי חזק ובעל אמירה חזנית יוצאת מן הכלל, אני בטוח שעולם החזנות שש לקבל כאלה כשרונות. תודה למעלה התוכנית השבתית שבזכותו יכולתי להאזין ליצירה זו
להורדה ולשמיעה: http://www.upo.co.il//1875064765
חזן מצוין
נשלח ב-26/12/2011 16:14
I heard Shimon do the "Rom Venissa" and undoubtably Shimon did a great job,and has a great future in the Cantorial World Behaslacha Levie Kanes
נשלח ב-26/12/2011 16:24
תרגום
שמעו שמעון לעשות את רם ונישא שמעון עשה עבודה נהדרת, ויש לו עתיד גדול בעולם החזנות בהצלחה לוי כנס
תוקן על ידי פורוםחזנות ב- 26/12/2011 16:25:05
תוקן על ידי חזנות2000 ב- 26/12/2011 16:26:07
תוקן על ידי חזנות2000 ב- 26/12/2011 16:27:03
נשלח ב-27/12/2011 11:28
וואלה כוכב חדש, לדעתי נשמע הרבה יותר טוב מצבי וייס ובלומנברג והוא היה יכול להחליף אותם בקלות בקונצרט יוסלה לפני חודשיים.
נשלח ב-27/12/2011 21:27
החזןהראשי כתב:
ביצוע נהדר, סוג קול שחסר כיום בעולם החזנות יש לו צבע מדהים ואכן בעל אמירה חזנית טובה, החזן לאחרונה רק עלה לארץ ישראל ואני מקווה שימצא את מקומו ויעלה מעלה מעלה בתחום החזנות.
קטע מדהים ביצוע מדהים ועיבוד ותזמור מדהים של אופיר סובול
בהצלחה
לייזר
ידידי קולני לייזר הנכבד
בשלוש שורות תגובתך המדהימה
הואלת בטובך להשתמש לא פחות מ-4 פעמים במילה מדהים
צבע מדהים קטע מדהים ביצוע מדהים ותזמור מדהים
אכן ידידי הנכבד ממש הדהמתנו
וברשותך נשוב לעייננו, די לחנופה מעל דפי פורום נכבד זה
שים את מוריך בצד והואל נא להביא לנו את מחשבותיך האמיתיות
אולי תוכל ידידי הנכבד לענות לשאלה החשובה הנשאלת
כמה שילם החזן הצעיר לדר' בעבור דיסק זה
החזן הראשי, גם אני לא מתבייש לחשוב כך שהחזן שמעון וואלס הינו בעל כשרון יוצא דופן ובעל קול נפלא. ואני מחכה לשמוע את הדיסק המלא שבוודאי אני יהיה מהראשונים לקנותו.
נשלח ב-9/1/2012 14:05
בקונצרט לדוד מזמור שר החזן וואלס את אשא עיני שהלחין מרדכי ירדני עם ההוספות של דוד קוסוביצקי בחרתי להביא את ההקלטה שנשלחה אלי, האיכות טעונה שיפור, איכות הביצוע כיחסית להתחלה מעולה.