בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה אני שומע\ת עכשיו + דרג\י

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2012 00:07 לינק ישיר 

annete כתב:
אני שומעת עכשיו את 'הנני' של בערי וועבער, סתאאם!! (לא נותן לי להכניס סמיילי - כתוב: the area you're attemting to access is forbidden , למה?)

על בחדרי לא שואלים "למה" 
אבל יש לי טיפ שאני משתמשת בו, והנה אני הולכת לכתוב אותו  כאן באשכול "תמיכה טכנית".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 00:10 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
8%.יש חומר יותר טוב,בשקטים.(עדיין,לא עמדתי על המניע העמוק,לכך,שאני מעדיפה את זה פחות...)
ומהר......לפני שהשיר יגמר....,אני עם "אם אשכחך" -(מיאמי ירושלים...)
(טוב,עד שסיימתי,זה עבר למי לה' אלי-בגרסה האנגלית,כמובן.)

שיר שקט (מדברים על אם אשכחך, נכון?) בד"כ לא מקבל אצלי ניקוד גבוה. אבל בגלל הנוסטלגיות וכל זה ניתן לו 8 :)
--
ברוך ה' (מהמחרוזת במיאמי אקספיריאנס 3)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 23:53 לינק ישיר 

לא זוכרת כרגע,במה מדובר.(אפשר לומר,שיש לי עדיין,איזשהוא חור קטן בהשכלה,בנוגע לשירים העתיקים
של מיאמי.אני גם לא יודעת,אם אשלים אותו אי פעם.היות,ואני לא מרבה לשמוע את השירים הללו.)
למרות זאת,כמעט תמיד אני מגלה איכשהוא,שאני די שולטת בחומר...  :)
-------------
אני עכשיו עם mama rochel... (מהתעוררות,למי שלא יודע...)
(על ווליום נמוך...גם ככה השכנים סובלים מספיק במשך היום... :) לפחות בלילה נפרגן להם קצת שקט)
בכל פעם (וזה קורה המון..)שאני שומעת את השיר הזה,אני מרגישה,שלא קיים בעולם דבר,חוץ מהקול האדיר והמרגש הזה,שממלא את החלל,מקצה לקצה.לא מותיר מקום,למחשבה או תחושה אחרת,לבד מהתמכרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2012 00:01 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
לא זוכרת כרגע,במה מדובר.(אפשר לומר,שיש לי עדיין,איזשהוא חור קטן בהשכלה,בנוגע לשירים העתיקים
של מיאמי.אני גם לא יודעת,אם אשלים אותו אי פעם.היות,ואני לא מרבה לשמוע את השירים הללו.)
למרות זאת,כמעט תמיד אני מגלה איכשהוא,שאני די שולטת בחומר...  :)
-------------
אני עכשיו עם mama rochel... (מהתעוררות,למי שלא יודע...)
(על ווליום נמוך...גם ככה השכנים סובלים מספיק במשך היום... :) לפחות בלילה נפרגן להם קצת שקט)
בכל פעם (וזה קורה המון..)שאני שומעת את השיר הזה,אני מרגישה,שלא קיים בעולם דבר,חוץ מהקול האדיר והמרגש הזה,שממלא את החלל,מקצה לקצה.לא מותיר מקום,למחשבה או תחושה אחרת,לבד מהתמכרות.

זה מה שאני מנסה להסביר לחברה שי על הקול החזק והאדיר הזה...  והכובש!!!!!!!!!!!!!(לא הרבה תופסים)

תוקן על ידי שיר15 ב- 03/02/2012 00:03:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2012 12:09 לינק ישיר 

אני חושבת שר ו ב השירים השקטים עושים מין דיכאון כזה! יש רק כמה שירים מין הסוג הזה שיוצאיים דופן   ממש בודדים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2012 12:13 לינק ישיר 

למשל:  mama rochel שאול אלסון.  וייש עוד איזה שיר של יאיר קניג אני פשוט לא זוכרת את השם !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2012 12:15 לינק ישיר 

למה? אם תחשביעל המילים זה לא יעשה לך "דיכאון"
למשל השיר "בלבבי" המילים שם כל כך חזקות!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2012 12:20 לינק ישיר 

זה כול הקטע! ש80%  מהמנגינה עושה דיכאון ו20% מהמילים. אבל אני שוב מזכירה שזה לא כולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/2/2012 12:26 לינק ישיר 

ברוכה הבאה חסויה כדאי שתציגי את עצמך באשכולhttp://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2881175&forum_id=21217

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2012 13:57 לינק ישיר 

קראתי! יש עוד שלב.! חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2012 23:11 לינק ישיר 

בגלל שאף אחד פה לא מכיר אותי אני יעיז לכתוב שאני לא כל כך מתלהבת מהשיר הזה.
לדעתי זה יותר מדי לשמוע את הקול של שאול שר את כל השיר הארוך הזה...
הייתי נותנת לו ציון לא יותר מ 6-7

אני שומעת את יחדשהו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/2/2012 00:29 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
בגלל שאף אחד פה לא מכיר אותי אני יעיז לכתוב שאני לא כל כך מתלהבת מהשיר הזה.
לדעתי זה יותר מדי לשמוע את הקול של שאול שר את כל השיר הארוך הזה...
הייתי נותנת לו ציון לא יותר מ 6-7

אני שומעת את יחדשהו

זה כבר פעם שניה,שאת מתחפרת תחת המשפט הזה,או יותר נכון,יוצאת בגלוי עם הנשק הזה... :)
אם את חושבת שאת צודקת,אז תעמדי מאחורי דעתך,גם אם כולם מכירים אותך.ואל לך להתעטף בכיסויים מוזרים.
---
לגבי הציון הגרוע שפרגנת לו,יש לי כמובן ביקורת.
הקלישאה אומרת:על טעם וריח וגו'..
אז באמת לא אנסה לשכנע אותך ביופי של השיר הזה,אבל דבר אחד ברור כשמש :
אין עוד סולן שהיה מבצע את השיר הזה,בכזה דיוק,רגש,טוהר,ועוצמה.ועל זה לבד,הניקוד צריך להיות גבוה.
כשמדרגים שיר,צריך לדעת למה להתייחס.
-------
יחדשהו 10.יש בו הכל.קולות מצויינים,קצב,שמחה,מה עוד לא אמרתי....?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2012 13:06 לינק ישיר 

לא אמרת שיר שנוכל לדרג אז אני אגיד
השיר שאני שומעת זה למרנן ורבנן מהאסק 7

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2012 18:58 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
זה כבר פעם שניה,שאת מתחפרת תחת המשפט הזה,או יותר נכון,יוצאת בגלוי עם הנשק הזה... :)
אם את חושבת שאת צודקת,אז תעמדי מאחורי דעתך,גם אם כולם מכירים אותך.ואל לך להתעטף בכיסויים מוזרים.
וואו, קודם כל איזה סגנון כתיבה יש לך! מתגובה לתגובה את מעלה את הרמה ומוסיפה עוד דימויים ומילים גבוהות.. אני ממש מתפעלת כל פעם.
ובקשר אלי, את צודקת, אני חושבת שפעם שעברה זה היה על השיר או השם, כי בשניהם הבעתי דיעה שסותרת את האחרים, אבל ברור שזכותי לכתוב את דעתי, ואין לי מה לפחד מאף אחד - גם אם כן היו מכירים אותי. וכמובן שכתבתי את המשפט הזה באיזשהוא סוג של הומור.
---
לגבי הציון הגרוע שפרגנת לו,יש לי כמובן ביקורת.
הקלישאה אומרת:על טעם וריח וגו'..
אז באמת לא אנסה לשכנע אותך ביופי של השיר הזה,אבל דבר אחד ברור כשמש :
אין עוד סולן שהיה מבצע את השיר הזה,בכזה דיוק,רגש,טוהר,ועוצמה.ועל זה לבד,הניקוד צריך להיות גבוה.
כשמדרגים שיר,צריך לדעת למה להתייחס.
אם אתייחס לשיר עצמו - אז אני דווקא ממש מתחברת אליו, ודווקא את הקול של שאול אני גם אוהבת ואין לי בעיה עם הביצוע, הבעיה שלי זה רק שהקול שלו הוא קצת מהאף כזה, לא יודעת בדיוק להגדיר, אולי קצת יותר מדי רגש. בשביל סולו או שיר קצר זה מדהים אבל בשביל כזה שיר ארוך זה כבר נמאס. (אולי בשביל לשמוע פעם אחת זה כן יפה, אבל זה ממש לא שיר שיתחשק לי לשמוע שוב ושוב)
-------
יחדשהו 10.יש בו הכל.קולות מצויינים,קצב,שמחה,מה עוד לא אמרתי....?
מסכימה איתך. המנגינה טובה והעיבוד גם מאוד מוסיף לקצב ולשמחה. ממש שיר כיף.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2012 16:36 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
בגלל שאף אחד פה לא מכיר אותי

למה החלטת?
אנחנו בהחלט מכירים את חדווה, שהיא אישה נחמדה שמתעסקת בגרפיקה ונהנית ממוזיקה טובה... מה, זאת לא את?! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה אני שומע\ת עכשיו + דרג\י
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 לדף הבא סך הכל 23 דפים.

bholext