בית פורומים שידוכי חרדים

לאן נעלמו הבחורות החרדיות בנות 30-35 ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2012 11:13 לינק ישיר 

סרט הממחיש את הבעיה: 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2012 16:28 לינק ישיר 

משה אם תמצא אשמח אם תעדכן אותי גם. היום מציעים רק גרושות וכמעט ואין רווקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 13:24 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
משה אם תמצא אשמח אם תעדכן אותי גם. היום מציעים רק גרושות וכמעט ואין רווקות.

מותר לשאול בן כמה אתה ואיזה גילאים אתה מחפש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 16:54 לינק ישיר 

אתה יכול לעזור בנידון? או סתם לדעת?<

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2013 12:29 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
אתה יכול לעזור בנידון? או סתם לדעת?<

אני יכול אולי לעזור בנידון...(אך אני מקווה שכבר התחתנת מאז שרשמת את ההודעה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2013 12:34 לינק ישיר 

ברור שיש יותר לאומיות
ובחורות חרדיות בגיל כזה, לרוב אינן רוצות להתחתן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2013 15:20 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
היכולת לתקשר עם אנשים מהמין השני הוא כמו שריר, וכמו בשאר השרירים, אם לא משתמשים בו הוא מתנוון ומת. רוב הבחורות החרדיות המגיעות לגילאים מתקדמים יותר (לערך גיל 28-29 והלאה), מבלי לחוות אף פעם בחיים שלהם קשר משמעותי ועמוק עם גבר, איבדו כל יכולת לתקשר עם גברים. הן הופכות ליצורים ללא מין, הם כבר לא נשים, אבל גם לא גברים, אלא סוג של יצורים בלי זהות מגדרית.

אם ניקח את המשל שלנו קצת הלאה, אז כמו שאדם שהתברך עם גוף בריא ושרירים חזקים מרגיש צורך להשתמש בגוף שלו, ולתפעל אותו, אם זה בריצה או כל פעילות אחרת, אבל אדם זקן שגופו כבר התנוון לא רק שאין לו חשק אלא הוא אף סולד מפעילות גופנית כל שהוא. כך גם בקשר עם בחור, כשבחורה חרדית מתבגרת ויכולות התקשור שלה מתנוונות, לא רק שהיא לא מרגישה צורך להיות בקשר עם בחור, אלא לפעמים עצם הרעיון מבהיל אותה.

אמנם מאידך, יש את הלחץ המתמיד מהמשפחה, החברה והסביבה כן להתחתן. גם הפחד מהאי נודע, הכאב בלבד, הרצון לילדים, גורמים אפילו לבחורה מבוגרת כן לרצות להתחתן.

בהתאם להנ"ל, אם מציעים לבחורה חרדית מבוגרת בחור מושלם, בדלית ברירה היא תשתדל ליצור קשר אתו, וברוב המוחלט של המקרים היא לא תצליח. אבל אם הבחור אינו מושלם מבחינתה, אין לה שום יכולת לחשוב על קשר אתו, ולפיכך גם לא תסכים לשמוע על הצעה כזו.

כל זה נכון לגבי בחורה חרדית סטנדרטית, קרי כאלה שעדיין מחפשות שידוך אצל שדכנים, לעומת זאת, בחורה דתיה רגילה כן חוותה קשר עם גברים ברמה זו או אחרת, ומשום כך היא גם לא איבדה את היכולת ובהתאם גם את הרצון והצורך לתקשר עם גבר. לפיכך, בחורה דתיה תהיה מוכנה לשמוע הצעות שבחורה חרדית רגילה לא תסכים לשמוע עליהן.

ואם תקשיב לעצתי, אז אני אומר לך, שאין שום טעם להשקיע בבחורה חרדית מבוגרת, זה רק יבזבז את זמנך וכספך ויגרור אותך למקום של תסכול רב.

הרבה יותר נכון יהיה להשקיע בבחורה שתעריך את מה שאתה תעשה בשבילה ותחזיר לך בהתאם.

נשמע מפחיד...אבל יש צדק בדבריך....למרות שלא הגעתי לגיל הזה אבל כבר מתחיל להיות לי ניוון קל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2013 02:56 לינק ישיר 

מסכים עם מעפיל! רווקה חרדית מבוגרת זה מרתיע בחורים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 13:24 לינק ישיר 

אני הייתי מציג את הבעייה בצורה אחרת.
בחור מבוגר משום מה זה בסדר. למשל אני עדיין רווק. ולא נראה לי שיש איזה בעייה במהלך התקופה אלא פשוט עדיין לא הגיע הזמן.

אבל כשמציעים לי בחורה מבוגרת אני ישר מתחיל להריח או לרחרח למה היא מבוגרת? ולמה היא הגיע לגיל הזה? משום מה לא נתפס במוח שכמו שאתה התעכבת כי כך רצו משמיים אתה לא מסוגל לקלוט את אותו דבר לגבי בחורה.

ולכן בחור מבוגר יעדיף ישר ללכת על גרושה למשל כי אתה יודע מה היה איתה במהלך השנים האלה עד לכאן.

לא מצליח להסביר לעצמי את התופעה הזאת. אבל זה קיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 16:59 לינק ישיר 

נראה לי שבחורה חרדית מתחתנת לפני שיש לה רעיון מסוים מה היא רוצה ולא רוצה. ככל שאת יוצאת עם יותר בחורים וההצעה יורדת, את יותר מודעת לשידוכים ויודעת יותר מה את לא רוצה. כך נעשים בררניים. אז לשאלתך משה, הבחורות לא נעלמו, הם פשוט גדלו, וקיבלו רעיון של משהו שלא קיים. כמובן זה לא כולל את כולם וכשמגיע האחד לא מוצאים בו שום פסול והכל מושלם. ה' מסדר את העניינים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2013 19:09 לינק ישיר 

החשיבה שבחורה מבוגרת תתארס ברגע שהיא תמצא את הבחור הנכון, בטעות יסודה. בחורה מבוגרת לא התארסה בגלל שלה יש איזו שהיא מעצור או פחד או רתיעה. כל עוד שהיא לא תטפל בשורש הבעיה שנמצאת אך ורק אצלה, הסכוי שהיא תתארס נמוך ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 10:42 לינק ישיר 

ובחור מבוגר לא התארס בגלל בעיה אישית או בגלל  שהוא עוד לא מצא את המיועדת לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 10:48 לינק ישיר 

אותו הדבר. פירוש, בחור שהגיע לגילאי ה-27+ ונפגש נניח עם חמשים בנות, ואף אחת מהן לא התאימה לו, כנראה שהבעיה אך ורק אצלו. פעם אחד הצעתי לבחור מבוגר שידוך טוב מאד, והוא פסל, אז שאלתי אותו ישירות, תגיד, האם אתה מסוגל להתחתן, והוא הודה שהוא די מסופק אם יש לו את היכולת לקום ולעשות את זה.

ברם, בדרך כלל בחורים פחות סובלים מפחדים ורתיעות מאשר בנות, ועל כן קל להם יותר לקום ולעשות מעשה. וזו בעצם אחת הסיבות העיקריות למה יש כל כך הרבה יותר רווקות מאשר רווקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 11:28 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

ברם, בדרך כלל בחורים פחות סובלים מפחדים ורתיעות מאשר בנות, ועל כן קל להם יותר לקום ולעשות מעשה. וזו בעצם אחת הסיבות העיקריות למה יש כל כך הרבה יותר רווקות מאשר רווקים.

ואלה שקמים ועושים מעשה מתחתנים עם בחורים? P=

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 11:38 לינק ישיר 

יש לי מלא מה להגיד..

לא מצליחה לנסח את זה.

למסקנה: הנשים הן כ"כ טובת בכל גיל, כך שברור שיש לבחורים בכל גיל ממה לחשוש.

<ולכל כלל יש יוצא דופן!!>

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לאן נעלמו הבחורות החרדיות בנות 30-35 ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.