בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

YBC LIVE 4 אצלי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2012 00:51 לינק ישיר 

דעתי כדעתך בנושא הדיסק - קניתי אותו בלונדון כשזה יצא ולא התלהבתי (כרגיל: הצפיה של YBC לא כ''כ מלהיבה כמו האלבומים שלהם שאני כן אוהבת...)
אבל התגובה שלך - לא משנה עצבנית או לא - שימחה אותי בחודש אדר ועל זה: תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 22:29 לינק ישיר 

כוחאש - אתה נשמע עצבני מאוד! אלי גרסטנר - רד מהר למקלט!!
כל המאוכזבים, אמרתם לו משהו בפייסבוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2012 23:39 לינק ישיר 

אידי כתב:
כוחאש - אתה נשמע עצבני מאוד! אלי גרסטנר - רד מהר למקלט!!
כל המאוכזבים, אמרתם לו משהו בפייסבוק?

חברה קודם כל זה נראה שלקחתם אותי קשה מידי!!!!

ועוד דבר הדבר שבאמת עצבן אותי שאנשים כבר הולכים לקנות דיסק במיטב כספם אע"פ שהיום אפשר להוריד את הכול וזה הסחורה שהוא משווק אותי זה איכזב.

אני מאוד מאוד מקווה שישיבה בויז לייב 5 יחזור למתכונת קודמת שזה אומר קודם כל הופעה לצפיה ורק אחר כל שנים שלושה קליפים!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 15:10 לינק ישיר 

קיבלתי את הDVD !!

תגובות בהמשך .....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/3/2012 21:25 לינק ישיר 

קניתי את הדיסק בשנקיס (למרות שרציתי לחכות לגל פז ואז להוריד לנגן את גירסת השמע) ודווקא נהניתי מאד לדעתי דיסק חביב ביותר.

אז כך, קודם כל כפי שכבר ציינתי מבחינת איכות המוזיקה הדיסק הזה יותר מוצלח לדעתי מכולם (כוונתי לאיכות הצלילם והן לעיבודים) התופפן הזה אמנם פחות משתולל מהקודםפ אבל איכות התוף הרבה יותר מוצלחת לדעתי וכן כל צורת העיבוד והנגינה לדעתי.
כמו כן לדעתי כל מה שנמצא בדיסק הוא יותר מוצלח מהקודמים, הבעיה מה שחסר בו ולא מופיע בו (לגבי צוות הצילום, פסנתר, יתכן מאד שהצילום נראה לך דפוק בגלל החושך, בהתחלה לא התרגלתי לאולם החשוך יותר, אמנם מי אני שאדבר לידך המבין בצילום, אבל תחשוב על הנקודה הזו).
אמנם  באמת מאד מאד חסר שאין מישהו בדיסק חוץ מישיבה בויס זה מרגיש שזה מסתיים מהר מדאי.
 הקליפים חמודים ביותר (אני דווקא אהבתי מאד את הקליפ של מזמור שיר ולדעתי הוא הקליפ המוצלח ביותר, שהי מבטא הקליפ את המילים, חוץ מהשיר על חנוכה שהוא כמובן הכי מוצלח ומושקע).

אך דבר אחד הכי הרגיז אותי מהכל. זו ההופעה האחרונה בפשטות של יעקב מרדכי לתקופה זו של חייו (אלא אם כן יצליח להתמודד עם הקול, ומי אמר שבעתיד יהיה לו קול כזה יפה), ובלי עין הרע הוא מופיע בצורה מדהימה, ןבמקום לתת לנו לראות אותו מבצע את שירו על חנוכה, ואני מאמין שהוא הוריד הופעה מדהימה לשיר הזה אנו רק יכולים לראות אותו עם אלי לדעתי זה פיםוס עצום שאין כמוהו וזה מורא נורא עיצבן אותי.

עוד דבר שעיצבן אותי שלא שמו את יוונים לייב ורק את  עם העיבוד המקורי, הבנתי את הקטע, מי שקונה אתהשמע אין עניין לשים לו את הגירסא המקורית כי כבר יש לו אז שמים לו את ההקלטה מההופעה, אבל אנחנו שאנחנו קונים את הDVD מפסידים ויכולים לשמוערק את הגירסא המקורית. מקרים כאלו שעושים קליפ לשיון לדעתי צריך להבהיר לאלי שישים את הגירסא המלאה של ההופעה ובנוסף קליפ ולא רק קליפ.

עוד דבר שמטריד אותי אבל לאו דווקה לדיסק הזה אל נראה שעיה זו קיימת בכל הDVD של אלי, שלא רואים את הDVD כאילו זה הופעה, אלא כלך הזמן המצלמות קופצות, קופצות לקהל וכו' מכיניסים קטע שלא מן ההופעה וזה מאד מאד מעצבן אותי, שאני רואה שיר אני רוצה לראות אותו ברציפות עם ההופעה ואל עם קפיצות כל הזמן ועם ערכים גרפטיים.

לסיכומו של דבר לדעתי דיסק נחמד ביותר אני נהניתי מאד ממנו, למרות כל הביקורת ורגשת ההחמצה במקצת.

אכן אני מקווה שאלי יפיק לקחים וידאג לא לפקשש יותר מדאי עם הוצאת הדיסקים ולהוציא את הדיסקים בזמן (הדיסק שלו של מנוחה דוד שטיין טק נוי) ולא ימרח יותר.

האמת היא שכמדומה לי שהדיסק הבא הוא בסימן עשור של ההופעות ועל כן אני מקווה שאלי יפתיע אותנו עם משהו מעניין וחדיש.

(נ.ב. לדעתי כדאי ליזום מהלך שמי שקונה דיסק DVD יצורף לו גירסת השמע של הדיסק הדבר נראה לי הוגן ביחוד שמשלמים כזה מחיר.
פסנתר אני מציב לך משימה ונראה מה תוכל לעשות בנידון, תשיג לנו את אבא בא הבייתה ויונים בגירסתהשמע של ההופעה, לא נראה לי שזה פיר בכלל שאנו מפסידים זאת בהצלחה! תעביר זאת לאלי אם אתה יכול תודה רבה.

פורים שמח!!!!!!!!

תוקן על ידי ישz ב- 08/03/2012 21:27:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2012 21:42 לינק ישיר 

יש לי את הגירסת שמע מההופעה של 'אבא בא הביתה'  אין מילים! הבעיה היא שזה מיוטיוב, ואני צריך לנסות להמירו לאמ פי 3 , נראה מה נעשה עם זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2012 22:26 לינק ישיר 

משיחמשיח:
http://www.youtube-mp3.org/

תודה לצברי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2012 14:13 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
יש לי את הגירסת שמע מההופעה של 'אבא בא הביתה'  אין מילים! הבעיה היא שזה מיוטיוב, ואני צריך לנסות להמירו לאמ פי 3 , נראה מה נעשה עם זה

קישור בבקשה !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2012 14:16 לינק ישיר 

מצאתי:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2012 14:33 לינק ישיר 

יופי עט טוב שמצאת תביא את זה אתה
אבל תסבירו  לי פעם אחת ולתמיד איך מוצאים את הכתובת של כל סרטון, בבקשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2012 20:47 לינק ישיר 

wow למרות שלכל ילד הקול בסוף משתנה
לא תארתי לעצמי שיעקב מרדכי עם הקול המתוק והילדותי ישמע כך אי פעם.......
מישהו יכול לכתוב את המילים של השורה אחרי:
I hear the phone
?????????????
it can't be true

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2012 23:04 לינק ישיר 

annete כתב:
wow למרות שלכל ילד הקול בסוף משתנה
לא תארתי לעצמי שיעקב מרדכי עם הקול המתוק והילדותי ישמע כך אי פעם.......
מישהו יכול לכתוב את המילים של השורה אחרי:
I hear the phone
?????????????
it can't be true

אני ועט העלנו את המילים לכאן, כולל תרגום:
http://www.chasidisk.com/song.asp?song_id=3071

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2012 23:11 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
יופי עט טוב שמצאת תביא את זה אתה
אבל תסבירו  לי פעם אחת ולתמיד איך מוצאים את הכתובת של כל סרטון, בבקשה

אתה רציני?
זה א' ב' באינטרנט!

אז ככה, בחלק העליון של כל דפדפן (תוכנת גלישה, כגון אינטרנט אקספלורר, מוזילה פיירפוקס, גוגל כרום וכד') יש שורת טקטס כזאת:

תסמן את השורה > קליק ימני על הקישור > העתק או Ctrl+C > ואז אתה יכול להדביק אותו (קליק ימני ו'הדבק' או Ctrl+V) איפה שתרצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2012 13:34 לינק ישיר 

לא האמנתי שזה יקרה אי פעם:

אלי הצליח לאכזב אותי.

אפילו אחרי התגובות שקראתי כאן בפורום התאכזבתי קשות.

הבעיה העיקרית היא הצילום ועריכת הוידאו, בקטעים שהם סוף סוף כן הופעה, תנו לנו לראות את ההופעה, ולא את את הסולנים באולפן עם הרקע הלבן, ולא לקפוץ כל שניה מצד לצד לתופים ולקהל !
בקטעים שכן רואים לא רואים מדי טוב, הזויות לא משהו, (למה לא קראו לדניאל לצלם ??) וכנראה זאת הסיבה שהם לא מתמקדים יותר מדי בבמה, הוידאו שם לא יצא טוב.

בקודמים ראו הופעה, כאן לא.

וכבר דובר כאן, כמובן, על השירים שיש קליפים ושמו את השיר המקורי למרות שביצעו מחדש בהופעה (הביצוע מההופעה נמצא אך ורק בCD לא בDVD )

בקיצור, לא משהו
פשוט אוף אחד גדול .........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2012 23:44 לינק ישיר 

אז אני רואה שבינתיים אני היחיד כאן שנהנה מהדיסק החדש. (האמת היא שביום שישי האחרון ראיתי אותו שוב אבל ברציפות מתחילה ועד סוף וממש ממש נהניתי, לא שאני מוריד גם את חלקי הביקורת אבל למעשה נהניתי מאד) וגם אימא שלי (לא שהיא מבינה במוזיקה וכו') נהנתה מהדיסק הזה מאד, ואפילו טענה שהם משתפרים מבחינת המקצועיות (דרך אגב אני חוזר ואומר שלא ריאתי ירידה באיכות הצילום, לא שאני מבין בזה, אך בעין בלתי מזויינת לא ראיתי הבדל באיכות, ואני חוזר ואומר שייתכן שזה נובע מהחושך באולם).

לדעתי כדאי שמישהו כאן יעביר לאלי את הביקורת שלנו (אני פשוט איני יודע אנגלית ואני גם לא משתמש בפייסבוק)
ונראה לי שעיקריה הם:
1) לא לחזור על הטעות הזו של הופעה מקוצרת. אם לא הוצאת דיסקים עדיף שתחכה עוד קצת מאשר לעשות כאלה מחטפים (ויותר נכון אלי, אנו מחכים כבר בקוצר רוח גדול מדאי, ויותר מדאי זמן לדיסקים שהבטחת לנו, תוציא אותם כבר דחוף, פליז!!!!!!!).

2) הופעה זו הופעה. לא צריך להראות כל עשר שניות את הקהל או את המתופף או קונצים בגרפיקה, את החלקים של ההופעה תן לנו לראות כמו שראו אותה מי שהיה בהופעה. רוצים להוסיף ולעשות קונצים? סבבה! אבל בתוספת ולא כעיקר!!!.

3) כשיש קליפ להראות גם את ההופעה עם המוזיקה של ההופעה (מי שקונה DVD לא אמור להפסיד את החויה שמרויח מי שקונה את הCD של ההופעה לשמוע את המוזיקה ואת הביצוע של ההופעה).

4)זה כבר בגדר של יותר בקשה אבל נראה שזה דבר מאד מתבקש והגיוני (וזה לא קשור דווקא לאלי גרסטנר אלא לכל הזמרים והמפיקים) שמי שקונהאת הדיסק DVD (ומשקיע כלכ ךכ הרבה כסף) נראה לי שמגיע לו לקבל את ההופעה גם בפורמט CD לשמיעה, אם רוצים שאנשים לא יצרבו ומי שלא צורב נראה לי שמותר לצ'פר אותו בדבר שלא עולה למפיק אל עוד כמה גרושדים בודדים עבור הדפסת הדיסק לתת את דיסק השמע בנוסף לדיסק הDVD.

אודה מאד אם מישהו יואיל ברוב טובו וחסדו לתרגם ביקורת זו ולשלוח אותה לאלי, נראה לי שזה לתועלת הציבור כולו.

(דרך אגב אני מחכה להופעה משובחת בדיסק הבא מכיון שזה יהיה עשור כמדומה לי להופעות של הישיבה בויס ונראה שכדאי שמישהו יזכיר את זה לאלי גרסטנר).

יישר כוחכם.

תוקן על ידי ישz ב- 17/03/2012 23:47:52

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > YBC LIVE 4 אצלי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.