בית פורומים נזקי האינטרנט

וידויו של אברך חשוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2011 22:23 לינק ישיר 
וידויו של אברך חשוב

ראיתי כעת את הפורום הזה, ואת האשכול 'וידויו של אברך משי', ובכאב לב איום ונורא אני מצטרף לכל מילה שלו.

אני ג"כ עמוק עמוק בתוך הבעיה, ובכפל כפליים. אני לא רק אברך משי אלא אברך חשוב מרביץ תורה ברבים בכתב ובעל פה, מחבר ספרים חשובים, ועקב כך נמצא הרבה ליד המחשב.

כל חיי הייתי מנותק לגמרי מכל עניני המחשב, ובמשך שנים ארוכות הידיעה היחידה שלי במחשב היתה רק איך פותחים את הוורד וכותבים בו חידושי תורה וספרים וזהו זה. ידעתי שקיים כזה מושג של אינטרנט שהוא דבר טמא ומשוקץ, אבל כמובן שאין לי שום גישה אליו. היה לי מחשב מיושן ביותר שלא יכל אפילו לקלוט רשת אלחוטית.

יום אחד באמצע שיחה עם חבר בקשר לבעיה במחשב זרק לי בתוך הדברים שיש איזה אפשרות לקלוט רשת אלחוטית שנמצאת באיזור וכך להגיע לאינטרנט. לא ידעתי אפילו איך עושים את זה וגם כשניסיתי ללחוץ פה ושם לא יצא מזה כלום כי כאמור היה לי מחשב מיושן. עד שהמחשב קרס לחלוטין ויצא מכלל שימוש, ואז קניתי מחשב נייד חדש.

יום אחד, בזמן שהיה לי קשיים מסוימים בבית וכו' רציתי קצת להירגע ולהינפש והתחלתי ללחוץ פה ושם בלי שאני יודע מה אני עושה, ולפתע עלה לי מול העינים האינטרנט. דפדפתי מעט עד שתפסתי את עצמי וסגרתי מהר. היצה"ר התחיל לעבוד ולאחר כמה ימים שוב לחצתי פה ושם, בהתחלה לא הגעתי לשומקום עד שלפתע שוב עלה לי האינטרנט, ואז כבר התקדמתי [התרחקתי] עוד צעד קדימה.

כמה שבועות אח"כ שוב ניסיתי, וכך לאט לאט שקעתי יותר ויותר. וכך דרכו של יצה"ר, בהתחלה גלשתי באתרים של ספרי קודש, אח"כ בקול הלשון, ואח"כ... ואח"כ... עד שהגעתי ברבות הימים למ"ט שערי טומאה, והכל עם מעטה של זקן ופיאות וחיבור ספרים וכו'...

פעמים רבות ביצעתי חסימות פשוטות שונות [דרך יועץ התוכן וכדו'], זה החזיק תקופה ואח"כ שוב חזרתי. [גם כשחסמתי לגמרי את האפשרות להתחבר, כשהיה לי וירוס רציני פירמטתי את הוינדוס ואז שוב חזרה האפשרות להתחבר].

היום אני יכול לומר באופן ברור ביותר, כל הרבנים שכותבים וחותמים לא יודעים אפילו על מה, הם רק שומעים מהעסקנים ולא יודעים כלום בעצמם. האינטרנט הוא השואה הנוראית ביותר שהיתה לעם ישראל. ופשוט מאוד "כל באיה לא ישובון". אפשר להתנתק, אפשר לא לחזור לכאן לעולם, אבל קשה מאוד מאוד מאוד לחזור למצב הרוחני שהיה קודם לכן. החורבן שנגרם לעדינות הנפש, לעבודת ה', לבית ולמשפחה קשה מאוד לתיקון.

ואם תשאלו מה אני עושה כאן עכשיו - זה הראיה הכי גדולה לכל הנ"ל. היום אחרי הפסקה של למעלה מחצי שנה אני שוב כאן. מקוה מאוד להתפטר מזה עוד היום.

תוקן על ידי אברךחשוב ב- 29/12/2011 22:46:20

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > וידויו של אברך חשוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext