|
|
| נשלח ב-1/1/2012 15:14 |
|
| |
עייפה א.אנחנו לא חיים לבד בעולם ויש אנשים שפרסום דברים אישים עלינו יכול לפגוע בהם [הורים ילדים וכו] ב.כשאתה בנט אתה לעולם לא יודע מי מסתתר מאחורי כל ניק ולפעמים קורה שניק מסוים ישתמש במידע לרעתך,והיו דברים מעולם. ברור שלדעתי כשיש ניק שאתה בוטח בו או בדברים של מה בכך אין בעיה לחשוף אבל רבים חולקים עלי ולגבי שידוכים זה קל לחשוב כך אחר בביצוע זה לא פשוט בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 21:58 |
|
| |
איך באמת יודעים מתי מסתיים טיפול , מי עוצר את המשך הטיפול , והאם יש כזה דבר סוף לטיפול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 22:58 |
|
| |
את שואלת את אלו שלא הגיעו לזה... אני שאלתי את הפסיכו שלי אם היא תגיד לי להפסיק, אז היא אמרה את התשובה שאני הייתי צריכה לשמוע - שתמיד אוכל לבוא והיא לא תגיד לי לסיים עד שלא ארצה. אצלי מדי פעם בטיפול יש תחנות כאלו שבהן אני מבקשת משוב על מה שעשינו עד כאן, ומה הלאה... ואפשר מזה להבין עד כמה נחוץ ההמשך. אני חושבת שקודם מנסים לדלל את הפגישות, אולי אחר כך ממשיכים רק ע"פ תיאום מראש במקרה הצורך... גם ההדרגה היא לפי האופי והקושי להיפרד...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:05 |
|
| |
הי, ציפור בודד. אני רואה שאת כאן. מקודם ישבתי וכתבתי לכם תגובה ארוכה - ארוכה על כל התגובות של אתמול, והיתה איזה בעיה במחשב ולא הצלחתי לשלוח והכל נמחק לי...  
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:08 |
|
| |
מתוקה נוגה, אצלי היא נתנה הנחה ענקיתתתתתתתתתת בגלל שלא הסתדרתי לבד, שיותר שווה לה שאסיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:24 |
|
| |
במקרה של תקלה הפתרון הכי טוב מכל הפתרונות שאני מכיר זה לחזור אחורה וכאילו להחליף משתמש,אפשר גם להתחבר מחדש ולחזור
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:29 |
|
| |
תצמה, נכון, ניסיתי, אבל אז נמחקה לי התגובה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:32 |
|
| |
| נגוהות כתב: |  | מה זאת אומרת לא הסתדרת לבד? ניסית להפסיק והיה לך קשה? ולמה שתסכים לעשות את זה? (אני לא יודעת למה, אבל נווווווווורא קשה לי לתת אמון באנשים. לדוג' אפילו שהפ' שלי מדהימה וכנראה שבאמת אכפת לה , כל הזמן אני חושבת - טוב, מה אכפת לה להשתתף איתי? והרי זו העבודה שלה. מה אכפת לה לומר כך וכך? אם גם אני הייתי ככה משתכרת, גם לא היה אכפת לי לומר כך... וכו'.) |
|
לא הסתדרתי לשלם, ואני לבד אז אין מי שיעזור לי בכסף.
ובעניין האמון - מוכר מאד, זה לוקח זמן. תדברי איתה גם על זה. אל תדאגי, היא חזקה מספיק להתמודד עם כל דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:33 |
|
| |
ראיתי שהתכתבתם אתמול בשעות שבין לילה ליום.... מה עובר עליכם? יש לכם נידודי שינה? תמיד פתןח פה גם ב 5 בבוקר? נ.ב. סליחה על ההודעות המרובות והקצרות בארכן כל אחת שאני שולחת עכשיו, פשוט אני מפחדת שעוד פעם ימחק לי, אז אני מעדיפה לשלוח כמעט מילה- מילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:37 |
|
| |
לא תמיד, לפעמים אנחנו כאן... כל אחד מתי שפקוחות עיניו... ובדרך כלל לא קורה שנמחק, לי בכל אופן. אז אל תילחצי מאד. תגובה מאד מושקעת כדאי לכתוב במסמך וורד קודם. לגבי קטנותך, באמת לא רציתי שתמהרי לתת פרטים שיכולים לזהות אותך או להזיק לך. לא כל מי שכאן מטרותיו טובות, ועדיף להזהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 23:43 |
|
| |
חחח טוב סליחה שאמרתי דבר שנוא עלייך. אז עכשו אומר את התיקון: את יכולה לדבר איתי על זה. על הכל אפילו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 10:10 |
|
| |
יש עוד אפשרות למנוע תקלות,לפני השליחה לעשות העתק לאן רונית נעלמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 10:24 |
|
| |
כן, האמת חשבתי גם עליה, כשפתחתי את האשכול לבני המשפחה... אם זה בסדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 11:04 |
|
| |
אני פה :)
אומנם לא תמיד אך משתדלת מידי יום.
ציפורבודדה, האשכול שפתחת מבחינתי בסדר גמור. אם יש ספק תמיד אפשר לשאול אותי ישירות . בנקודה זו תמיד ולגבי כל דבר אפשר לשאול אותי ישירות אם בפורום או באישי. כשלא שואלים אני משתדלת לא להתערב ולאפשר לכם את המרחב המקסימלי לשוחח ביניכם על כל נושא רלוונטי לפורום.
להת'
רונית
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2012 13:48 |
|
| |
| עייפהכבר כתב: |  | קראתי היום נתון מבהיל, לפיו 60 אחוז מהצלחת הטיפול תלי במטופל, |
|
את יכולה להביא יותר פרטים? מה הכוונה ולמה? איפה קראת? תודה
|
|
|
|
|