|
|
| נשלח ב-2/1/2012 15:19 |
|
| |
תודה . ואם תמצאי איזה אתר אשמח אם תודיעי לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 15:26 |
|
| |
השכלה תיכונית ברמת בגרות?נשמע לי מוזר,אלא...... בכל אופן אצל בנות זה נפוץ יותר ולי יש 5 יחידות בגרות באנגלית בתיכון חרדי, אפשר לרכוש חוברות לימוד של תלמידים ברמות שונות..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 15:27 |
|
| |
אני לא סתם אמצא,אני מתכננת לחפש ולמצוא ואשמח ליידע את כולכם good luck
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 15:33 |
|
| |
בכל אופן , אם יש לך שאלה בכל חלקי השפה, אפשר לפנות אליי ואשמח לעזור, באמת, אני כאן לעיתים קרובות, המון הצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2012 17:45 |
|
| |
[quote]
הקושי שלנו בדיבור בשימוש בשפה זרה-הוא הדיבור וזה נובע בעיקר מחוסר ביטחון,
כבעלת ניסיון בלימוד שפות הייתי ממליצה לך פשוט ל ד ב ר
ולא לחשוש משגיאות כי ככה לומדים
כמו שאומרים בצרפתית: C'EST LE VILLE
כלומר: אלו החיים,
תיקון טעות: בצרפתית הפתגם הוא:c'est la vie-
ville בצרפתית פרושו עיר
good luck[]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 00:31 |
|
| |
merci ma cherie Croyez -moi ,j'ai oublie Mais que peut-on faire C'EST LA VIE ,bien sur Je suis contente de vous voir saluttttttttttttt
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 00:36 |
|
| |
צענערענע? דוברת צרפתית? אני שמחה לדעת!  זה מה שקורה במקרים של L כפולה.........בד"כ היא נהגית כמו: י' ברוב השפות...... אפשר לפתוט אשכול צרפתיתי???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:09 |
|
| |
Bonne soiree couleur
Je? Parler francais? Je suis seulement ineteresse
אשמח אם יפתח אשכול כזה אבל לא נראה לי שתהיה התעניינות גדולה.
אגב,הנושא של שם עצם בזכר או נקבה מאד שרירותי בצרפתית אבל,מה לעשות? c'est la vie
המילה עיר והמילה חיים שתיהן נקבה.
ולכן :la ville, la vie
Salutttttt
תוקן על ידי צענערענע ב- 05/01/2012 19:10:53
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:46 |
|
| |
מיעוט רבים הם שניים........אז נראה לי שכבר יש לנו רוב לאשכול צרפתית ובטוח יצטרפו עוד אנשים....... בכל מקרה , תודה על העזרה ואני באמת מנסה להבין את החלוקה שם של זכר ונקבה ,אבל היא לא תמיד הגיונית....... ככה לומדים! למה למשל רחוב(RUE) אמור להיות נקבה? בכל אופן אשמח לתקשר איתך אפילו בפרטי! ADEAU
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2012 01:57 |
|
| |
| ori82 כתב: |  | | אבל אין לי עם מי |
|
Try to THINK in English. I know it helps.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2012 20:45 |
|
| |
The most practical way to learn to speak English is by watching content in English can be news or anything else. Regards
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2012 23:53 |
|
| |
ישנה ערכה מדהימה שנקראת effortless english שמחירה הוא 97 דולרים הערכה מיועדת במיוחד לשיפור הדיבור האוטומטי להלן הרעיון בקצרה: הערכה כולה היא באנגלית, ללא מילה אחת בעברית היא מכילה מאות קבצי שמע לפי נושאים כל נושא מכיל 3-4 קבצי אודיו כאשר בקובץ אחד מושמע סיפור כל שהוא, וקובץ שני הוא שאלות אודות הסיפור כאשר המשתמש משיב על השאלות לעצמו, וכך בעצם מתאפשר לכם לתרגל דיבור והאזנה, כמו כן הערכה מכילה קבצי טקסט המכילים את תוכן קבצי האודיו קישור לאתר החברה: אני אישית משתמש בערכה וממליץ עליה בחום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 15:30 |
|
| |
אני התחלתי ללמוד אנגלית מ 0 אבל אני לא מצליח לחבר משפטים עדיין
ואני לא מדבר על דיקדוק
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2012 21:29 |
|
| |
יש לי את התכנה ששמה 'רוזטה סטון' דובר בה כאן בעבר. תוכנה מעולה לדעתי, אני החלטתי לעבור עליה מההתחלה לפי הסדר, בינתיים התרשמתי מאד לטובה, עדיין לא הגעתי לשלבים המתקדמים יותר, ככה שאני לא יודעת מה הרמה הסופית שהתכנה מסוגלת ללמד.
|
|
|
|
|